bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Seninle bire bir ayni durumdayiz canim wcye gitmekten fenalik geldi

Canım uykusuzluk rekora koşuyor gece 5i görür oldum. Birde 4 saat sonra vc modasına kalkıyorum sonra açılıyor uykum. İyice dengesiz oldu birde benim sürekli sola yatmam lazım böbrek kaynaklı. Bebek senin hareketin sonucu pozisyon değiştirdiği için hareket ediyormuş rahatsızlıktan değil video izlemiştim.

Aynen canim ben de evhamli tip degilim ama topicte farki fazla gorunce acaba dedim bak seninki de ondeymis normal o zaman gayet saglikli olsunlar da baska biss istemeyiz valla :) gramlarini yidiklerim :)

Ben ne neyim ki oğluşum ne olsun minyon minnak anne sağlıkla büyüsünlerde doğunca alırlar doğurması kolay olur hem

Ben tek değilmişim bu konuda vgenel bi sıkıntıymış şimdiden başladı uykusuz günlerimiz . Derin derin uyumayı özledim valla

A
Anladım cok sagol canım bnde bakiyim bi

Yapma boyle eziyet edıyosun kendıne be guzelim hemde 2.hamilelık senın cokk rahat olman gerek .. bırak endıseyı umutlu ol yuru hareket et .. al kızınıda yanına ohh miss

The_new canım senin bebektedemi 2 damar var bakalım ayın 1 de randevüm var tekrar hayırlısı inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza yavrularımızı inşallah

Evet cnm 2 damar var göbek kordonunda.detaylı ultrasonda öyle göründü.3.yu goremedi yani.
Belki goremems olma ihtimali varmış.belki damar çok ince olup ultrasonda belli olmayabilioms.veya gerçekten olmayadabilioms.ama bebeklerimz sağlıklı oldktn sonra problem yok jnsallah cnm.vitamjnlermzi ilaclrmzi aksatmayalm İnşallah zamanında sağlıklı dogumlar yapalım

İnşallah canım ya heyecanı hayali bile güzel
Arada agustos annelerini okuyorum bazilari dogum yapmaya basladi bazilarinin sayili gunu kaldi nasil heycan var topicte bizi de ekim ayinda telas saracak allahin izniyle o heycanlari yasicaz paylasimlarimizin icerikleri degisecek dusundukce mutlu olur mu insan valla oluorumm :)))

ben topik topik geziyorum Temmuz anneleri haziranda başladıydı sonra Ağustos annelerine başladım onlar yazdıkça beni alıp götürüyor o günlere. Nişan dı sancıydı olacak gündemimiz inşallah

Ne demek ben hiç sorun yaşamadım bu konuda paylaşmak istedim. Yazdıklarınızı aynen aktardım. Şuan benim kremden kullanıyor daha iyiymiş. Tabi başında kullansa çok daha iyi olurdu. Bende teşekkür ederim öneriniz için.

Son düzenleme:
Mcada bugün gittiğim doktor böbrekte genişleme var ama fazla değil dedi tabi önceki halini bilmediği için büyüme oldu mu aynı mı küçüldü mü bilmiyorum ama bu ara dikkat ettim zorla sola yattım suyu artırdım idrara sürekli çıktım bekletmedim sıcaktan yansamda karın bölgemi örttüm sonra şiddetli ağrı olmadı. Etki etmişte olabilir. Tabi bunu ürolojiye gidince anlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…