bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Günaydınn güldüm okurken kusura bakma :):) çünkü bende öyleyim her kalktığımda bakıyorum yatarken bakıyorum :) eşim baka baka artık çatlatacağımı düşünüyor 1 gecede olsa bile çok hafif hafif başlar heralde birden kocaman çatlaklarla dolu olmayız heralde :/

Ayy benim basende bi kac ince cizgi var. Gobekte yok diye seviniyorum ama herkes sevinme son ay catliyorsun diyor.

Gunaydin hanimlar
Dun baya kasilmalardan bahsetmissiniz.
Bende sali gunu devlete dr ye gittim.bazen kasigima cok siddetli agri giriyor su aralar pek kasilmam olmasa da arada olan kasilmalardan bahsettim nst ye girdim.cok cok hafif sancilarim cikti.zaten su aralar bana gore kasilmam yok.kendimi iyi hissediyorum.dr bana yatmami soyledi ama 2 cocukla suan zor zaten kendimi kotu hissedsem annemi cagirirm gelir bakar o.
Su aralar iyiyim.bu seferde evham yapiyorum alismisim ben kasilmali hayata ikide birde dinliyorum bu sefer hareketlerini.
3. De olsa annelik baska.

Ozman dogumdan sonra olusacak olan ince cizgilere talibim.

Ben surekli dinlemiyordum kendimi hastaneye yattigim gece Mcada uyarmasa kasilma oldugunu bile bilmezdim. Onemsemezdim. Simdi bende dinliuorum. Dunku karinda toplanmayida bebegin poposu kafasi diye dusunuyordum. Sen daha deneyimlisin 3. Oldugundan benim ilk ya ben iste hamile cahiliyim. Tez zmanda iyilesirsin insallah canim. ALLAH kolaylik versin canim ben evde tek oldugum halde yemek yapsam yoruluyorum. Sen birde iki cocuk bakiyorsun hamile halinle. Cocuklu hamilelere Allah kolaylik versin. Gercekten annelerin elleri bu yuzden opulesi.

Evet kuzu ölcümleri en iyi urologlarimiz biliyor keske azcik kuculmus olsalar yada buyume durmus olsa ne zaman randevun benim 8 inde

İnşallah canım hayırlısıyla bugünleride atlatırız kucağımıza alırız yavrumuzu bakalım pzt gidicem dr tekrardan hayırlısı

okurken bile heyecanlandım

Bende bir bakayım dedim neredeyse tüm sayfaları okudum yaa çok heycanlı yazık hiç biri uyuyamıyor 1 2 saatlik uykuyla duruyolar. çatı muayenesinde nişanı gelenler varmış :O korktum bi yandan da :)

günaydın güzel anneler ^.^ çalışanlar için yani benden olanlar, yarın cuma olmanın vermiş olduğu mutlulukla keyfim yerinde. ayaklarımı uzatıp dinlenebileceğim, işlerimi yapabileceğim. her şey yolundadır umarım. benim bir yanım buruk aslında ablamda 2 aylık hamileydi 2. bebişine. dün dr.kontrolü vardı, bebişinin kalp atışı durmuş ve cuma kürtaj olacakmış. aslında ilk hamileliğinde yük tansiyon çıkmıştı ve gebelik zehirlenmesi başlangıcı, yine hamile kalmadan önce tansiyonu yükselmişti. belkide böylesi sağlığı için daha hayırlıdır. ilk süreler maalesef daha zor sanırım. bu sebeple bir yanım üzgün ama bebişim içinde iyi olmak zorundayım.

Oyyy yaaa kıyamam. Aynen dediğin gibi canım sen bebeğin için kendini fazla üzmemeye çalış. Stres en büyük düşmanımız bizim bunu unutma. Evet çok üzücü bir durum ama dediğin gibi ablanın sağlığı için belki de en hayırlısı budur. Rabbim bizim bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah...

Ayy cidden üzücü bir durum ama herşeyin hayırlısı canım bunda da vardır bir hayır Allah ablana yardım etsin

Cnm benim de perinatalog bebegin safrakesesini goremedi baya ugrasti gorebilmek icin doktorun kim? buyumesini incelesin 3 hafta sonra, takibe alsin dedi. Tam ayrintili ultrasonu bitiriyordu tekrar donup bakti ozaman gordum dedi. Ama aklimda soru isareti kaldi benim de.. bazan gorulmeyebiliyor sanirim endise yapma canim takip edilsin insallah bir sorun olmadigini gorursun biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…