bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ablan icin cok uzuldum. Ne demem gerek bilemedim de.

evet stres gerçekten çok etkiliyor hayırlısı böyleymiş demekki. amin inşşş.

İNŞALLAH canım ya bakalım pzt araştırma hastanesine aldım randevu dr rapor yazdı bunu ver dedi perinatoloji uzmanı baksın dedi damar izlenemedi diye rapor yazmış onu vericem artık bakalım canım hakkımızda hayırlısı inşallah facebook grubunda gördüm 28 haftalık gebe bebeği vücudu su topladığı için kalbi durmuş sanırım allahım annesine sabır versin tekrar kucağını doldursun bizlerede hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Amin canim insallah..
Ama oyle seyleri gorup moralini bozma ben de okumak istemesem de denk geliyorum bazan cok uzuluyorum sonra Allah korusun hepimizi saglikla saglikli bebisler dogurucaz insallah

Günaydın kızlar. 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bir yumuşaklık var. Eskiden daha sert hareketler ederdi, ama şimdi hareketleri çok yumuşak. Böyle bir problem yaşayan var mı?

Yok ya sadece meyveyi falan bırakınca vitaminsiz kaldım diye mi düşündüm hata mı ettim diye fit oğluşum benim
Senin kilonun iyiyse yani normalden fazla almadıysan şimdiye kadar meyvenin dibine vur canım ozaman. Calsiyum güzel kilo aldırıyor günde 3 bardak falan ayran iç ve protein bol bol et yada muadili sebze ye. Ben çok ayran içerim asitli içecekleri bıraktım tamamen. meyve suyunu içmem meyve yerim meyve suyu tamamen şeker bize zararlı. Arada şalgam içerim ama hergün her yemekte 2 bardak toplam 4_5 bardak ediyor. Sonuç kemikleri güçlü boyu uzun dedi doktor. Öğün araları kayısı kurusu üzüm kurusu fındık ceviz badem bunları karıştırdım bir avuç ye hem sana hem bebişe kan enerji olur beyin gelişimi öne geçer.

Çok uzun oldu inşallah sıkılmadan okursun canım yaren92 :)))))

Amin canim insallah..
Ama oyle seyleri gorup moralini bozma ben de okumak istemesem de denk geliyorum bazan cok uzuluyorum sonra Allah korusun hepimizi saglikla saglikli bebisler dogurucaz insallah
ya ne kadar bakmayayım diyorum ama takip ediyorum ve gerçekten insan çok etkileniyor oğlumda dr bile 2 3 ayda bi giderdim şimdi teknoloji geliştikce evhamlı olduk çıktık herşey hakkında bişeyler bulabiliyorsun ama doğru ama yanlış sonuç olarakta etki altında kalıyorsun hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah kasım a ne kaldı ki şurada sayılı gün çabuk geçer inşallah :)

Günaydın kızlar. 2 günden beri bebeğimin hareketlerinde bir yumuşaklık var. Eskiden daha sert hareketler ederdi, ama şimdi hareketleri çok yumuşak. Böyle bir problem yaşayan var mı?
Canim zaman zaman oyle olmasi normal benimde rahmime igne batiyo gibi 3 gundur sanki deisik deisik iste

rabbim kimseye yaşatmasın canım ben daha kese oluşmadan düşük yaptım nasıl üzüldüm anlatamam bi onun durumu 7 aylık hemen hemen rabbim korusun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

Aminn inşallah bugün bebeğimi rüyamda gördüm :) büyümüş 3 yaşında arabada arkada oturuyor. gözleri kahverengi fındık gibi bişi eşime uyanınca hemen ddim bakkk gözleri senin gibi mavi değil benim gibi kahve :) güne güzel başladım ilk kez rüyamda gördüm için ısındı resmenn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…