bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende faydalaniyim bu yazidan kiyidan kiyidan zira benim oglum da sican gibi zayif

Canım benzer bi durumu geçen hafta bi gün ben de yaşadım bi kaç saat ay ödüm koptu.. Ama hem kendimizi dinledikçe vakit uzuyo hareketsiz gibi görüyoruz hem de bebişlerin uyku saatleri değişik.. Mesela bazen ben gece bi uyanıyorum tepiniyo sıpacık.. Ahh ah ne zormuş bu annelik daha doğmadan bu minnak balıklar tüm hayatımızı etkiliyo :))

Çok geçmiş olsun ablana canım üzüldüm gerçekten. Allah kucağını doldursun tez vakitte inşallah. İlk bebeği hayatta mı tam anlayamadım.
Bencede sen çok etkilenmemeye çalış bebişin için. Doğunca teyzesine neşe olur acılarını unutturur inşallah

:)

Faydalan kuzum faydalan da şu yavrulara sican diyip durma kız :))))
Sağlıklı dogsunlar inşallah. Biraz toplu olurlarsa bakmak daha kolay olur tabi
Yaa bizim komsunun oglu 2 kilo dogmustu ay insan dokunmaya korkuyo cop gibiydi kolu bacagi gorsen insallah hepimiz en az 3 er kilo dogururuz kuzu

ayyy ayyy sorma, gerçekten ilk için çok çok zormuş. düşünüyorum da önceden dert edecek hiç bir şeyim yokmuş aslında. şimdi kafamda bir ton düşünce ve soru :) 2 gündür mıy mıy takılıyor minik kızım, teyzeside çok mıy mıy. belkide annesine acıdı en iyisi ona benzim bari dedi :):)

teşekkür ederim. maaşallah rabim uzun ömür ve sağlık versin. ablam beni yarı yolda bıraktı maalesef. ablan için sevindim bir de tüp bebek hep böyle devam eder inş. yerim ben onun sımsıkı tutunan ellerini :)

Bizde cok korktuk hep kuzum cok zor oldu ablamin bebegi rabbim ablanin da kucagini tez zamanda doldursun seneye sende evladinla onun dogumuna gideesin insallah

Bizde cok korktuk hep kuzum cok zor oldu ablamin bebegi rabbim ablanin da kucagini tez zamanda doldursun seneye sende evladinla onun dogumuna gideesin insallah

ablamda bir tane var aslında dedim yine olur üzülme. dedi yok ben daha mümkünse almayayım. ama o anki psikoloji işte. neyse ki oğluşu var. hayırlısı olsun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…