bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ilk cocugumda cok tecrubesizdim haliyle.hamileligim boyunca sancim olurdu hatta dogum sancilari baslamis yine normal sancim diye onemsemedim suyum gelince anladim.simdi sen tabi daha dikkatlisin ve oylede ol canim.
Bazi dr ler erken haftalardayiz diye onemsemiyor soylediklerimizi ozellikle ultrasonda bir sikinti cikmiyorsa.benim oyle olur ultrasonda bi sikintim yok hersey normal ama nst de sancim cikar.
Kasilma hisseden anormal bir agri hisseden lutfen siddetle doktora derdini anlatmaya calissin ozelikle devlet hastaneleri daha cok onemsiyor soylediklerimizi bundan emin olun.
Insallah herkes vaktinde saglikla kucagina alir bebislerini.

Kızlar göğüs ucu catlaklari icin krem alicam da, önerisi olan var mi acaba?

Ayy canım sıkılmak ne kelime. Ne güzel zahmet edip uzun uzun yazmışsın. Ben ceviz yemeye daha yeni başladım. Bende iştahsızlık vardı canım istemiyordu tiksinme vardı maalesef süt ürünleri hiç kullanamadım. İlk başta et türünden de hiç yiyemedim ona da anca yeni başladım. Meyveyi yiyordum ama işte şu suyun fazla deyince doktor geri adım attım. Bundan sonra daha dikkat edeceğim yediklerime en azından tiksinti gitti zorla da olsa yiyebiliyorum.. Sağlıklı olsunda zaten kilosu o kadar takıntı yapmadı sadece vicdan yaptım meyveyi de bırakınca vitaminsiz mi kaldı diye. Çok saol canım yazdıkların için

Evet kuzu ölcümleri en iyi urologlarimiz biliyor keske azcik kuculmus olsalar yada buyume durmus olsa ne zaman randevun benim 8 inde

1 ay sonra gel demişti de doktoru değiştireceğim o yüzden 1 ay sonra kendi kadın doğum doktoruna giderken gideceğim. İnşallah canım en azından büyümesinler

Kızlar benim takvim 27 olmuş ve bebeğim nefes alabiliyormuş:))))) kaldı 11 haftam hayırlısı inşallah.

Maşallah canım bir de benim kafa da bu uyuşmazlık iğnesinde karıştı. Ya doktorlar ayrı ayrı fikirlerde. Eski doktorum da 28. Hafta da iğne yapıyorum pozitif çıkarsa doğumdan sonra da yapıyorum dedi. Kendi gittiğim doktor ise kanda bakıyor iğne yapmıcak büyük ihtimal

Estağfurullah canım ne zahmeti seve seve yazdım. Bende süt hiç içemiyorum yumurtada yiyemiyorum. Ayranla kapatıyorum arayı:))) yumurta yerine de muadil protein almaya çalışıyorum. Önemli olan sağlıklı olmaları zaten senn bebişde zayıf değil zatrn. Hayırlısıyla zamanında sağlıklı dogsunlar kiloda aldırırız inşallah

Hayırlı günler güzel anneler
Ben geceleri hiç rahat değilim uyuyamiyorum uyuyunca dinlenemiyorum
Sağa yatıyorum belim ağrıyor solA yatıyorum belim ağrıyor sırt üstü yatıyorum yine ağrıyor
Bir yandan sıcak mahvediyor. Sabah uyandım gece üstümde ne var ne yok çıkarmışım
Nasıl geçecek bu günler hiç bilmiyorum

Amin inşallah canım sağlıkla o günleri görelim sonra inşallah kilo da alırlar.

Canım bende çok takıldım ona. Ama zeynep zülal doğurduğum doktoru aradım. Sordum. Oda zaten zeynepten sonra iğne vurduk şart değil 28. Hafta dedi. Kanama riski olanlara vuruyorlarmış. Bende hadi son aya doğru kanama yaşarsam dedim. Ozaman hemen vurulursun bişey olmaz korkma dedi. Doğumdan sonra vurulma yeterli şuan dedi. Salıverdim artık 3 doktora sordum canım. Ama 20 sinde randevuda bende inderect coombs tahlili isticem her ihtimale karşın. Negatif çıkarsa sorun yok zaten

O zaman senin sorduklarınla benim sorduklarımı da topladığımızda tahlil yaptırıp gerek varsa yaptırıyoruz yoksa doğum sonrası ortak nokta bu sanırsam bu olayı da kapatıp kafa karıştırmıyoruz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…