bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
1 ay sonra gel demişti de doktoru değiştireceğim o yüzden 1 ay sonra kendi kadın doğum doktoruna giderken gideceğim. İnşallah canım en azından büyümesinler
Aynen bitanem 8 inde iste saat 9 da uroloji randevum var 10 da kadin dogum da randevum ayni gune denklemen iyi olmus bitanem ole daha iyi

Oyyy canim buyyuyo buyudukce zorluyolar

Aynen öyle sanırım canım. Kanama olursa hamileyken vuruluyor risk yoksa doğumdan sonra. Anne olmak zor gerçekten rabbim kolaylık versin herşeyini ince ince düşünüyoruz

Canım bende sabahın ilk ışıklarına kadar balkonda oturuyorum sonra yatıyorum. Hergün ya nefes alamayıp daralıyorum ya sancılar ağrılar rahatsız ediyor. Dün gece kasılmalar oldu önce sol sonra sağ yaptım olmadı gene. Balkona çıktım oturdum:))))

Ayy Allah yardımcımız olsun Bu sıralar benim de geceleri hep belim ağrıyor. Bir de evimin balkonu falan da yok üstüne üstlük 1.kat ve gece yatarken sadece y.odası penceresini acabiliyoruz o da yetmiyor. Istanbulu terkedesim var. Memurların izinleri de iptal oldu çakildik kaldık istanbul da

Kızlar göğüs ucu catlaklari icin krem alicam da, önerisi olan var mi acaba?
canım ben lansinoh almıştım ama ihtiyacım olmadı yalnız annemler hiç emzirmeden önce hastanede göğsüme soğan sürdüler bilmiyorum onun mu faydası oldu ama kimden duyduysam herkes soğan diyor kesin çatlamaz diyorlar

İstanbulun havasıda boğucu olur.balkonsuz ev çekilmez Burası gündüz acaip sıcak ama gece serin çok güzel içerisi sıcak ama balkon çok güzel yani. Allah yardımcınız olsun. Biz ev hanımları biraz iş yapıp sancı ağrı olunca dinleniriz siz iş yerinde onuda yapamazsınız. Zor işiniz

canım yürürken ağrın oluyor mu bana çok engel oluyor maksimum 10 dakika yürüyebiliyorum küçük küçük adım atmam lazım

canım yürürken ağrın oluyor mu bana çok engel oluyor maksimum 10 dakika yürüyebiliyorum küçük küçük adım atmam lazım
Ben de,mesela markete gidiyorum diyelim yarım saat sonra dönüşte kasigim ağrıyor, batar gitiyor, uzanınca geçiyor gerçi ama çok telaslandiriyor insanı.
Ne yapmak gerek acaba?

Ben de ayva cekirdegini jel yapip gogus ucuna suruyormussun cok iyi geliyormus oyle duydum :) olay gitgide cem yilmazin bel fitigi geyiklerine doncek mevzu yakindir

Benim simdiden gogus uclarim catlamis gibi ve aciyo, neden acaba?

Canımmmm çok tatlısın, çok teşekkürler ilgine. Bir kaç gündür, ağrıydı, hastaneydi moralsiz geçti. Ama şimdi iyiyiz çok şükür. Sen iyi misin, minnak melek iyi mi?
İyi olduguna cok sevindim canim. Bebisin seni suan uzuyor olabilir ama diyor ki dogdugumda hepsini telafi edicemm canim annem goz acip kapayincaya gecsin zor gunlerin ins canim
Biz gayet iyiyiz canim cok sagolasin :)

Ben de ayva cekirdegini jel yapip gogus ucuna suruyormussun cok iyi geliyormus oyle duydum :) olay gitgide cem yilmazin bel fitigi geyiklerine doncek mevzu yakindir
onu da duymuştum da denemedim bu iyi gelince :)soğan bu doğumdada hastane cantamın en güzel yerinde yerini alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…