bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaslar bebişim için bu üründen sipariş verdim türkiyede ikea satıyordu bir tek ama artık bulamıyorsun

bende aliekspresten sipariş verdim :)
Canım bu yabancı siteden birkaç ürün de ben beğendim. Güvenli mi ama. Senin bilgin var mı? Dolar üzerinden mi çalışıyor. Ödemeyi nasıl yapıyorsun? Beni bilgilendirirseniz sevinirim

Ben cok hevesliydim oda yapmaya mobilyasi halisi perdesi abajuru aksesuarlari derken herseyiyle guzel bi oda yapmaknistyodum ama sonra vazgectim gereksiz olcak cunku yatmiolar hem kisa denk gelio zaten. Yatak odami biraz ferahlatip besigi yanima koycam bebek.odasi olarak dusundugu odaya gardolabimi koyup gyinme odasi yapcam bebek yanmda olcak oyle buyuyen besiklerden degil daha orta kullanisli ahsap beyaz bi besik alcam Allah nasip ederse. Ama bunlari ne zaman yapacam bilmiorim hicbisi almadik yavrucuguma:)

Canım bu yabancı siteden birkaç ürün de ben beğendim. Güvenli mi ama. Senin bilgin var mı? Dolar üzerinden mi çalışıyor. Ödemeyi nasıl yapıyorsun? Beni bilgilendirirseniz sevinirim

Canım kk ile sipariş veriyorsun. Türkiyenin gitti gidiyoru amerikanın ebay i benzeri bir site. Ben ebay i de aliexpress i de kullanıyorum bugüne dek bi sorun olmadı. Fakat gümrüge giren her üründe gelmeme gibi bir risk söz konusu. (Eger ki takipli kargo seçeneğini seçip kargo ücreti farkını ödemeyi göze almaz isen)

Kuzu seni de kötü yaptı dimi :/ ben içerken herşey iyidi. Hatta ne cok abartmışlar dedim :) ama eve gelip bi kaç saat geçince anam anam oy oldum :) midem bulandı, halsizlik yaptı püf yani. Neyse bir kerelik bişi Allahtan.

Canım ben sefaköy medipolde 75 gr 24 tlye yaptırdım orda yaptirabilirsin

Nilke hatırladığın için sağol canım sayfayı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum, gördüm güzel göbüş fotolarını da kızım 2 yaş sendromunun dibine vurdu birde diş çıkarıyoruz 2 haftalığına da memlekete annemlerin yanına gittim ordan abanta geçtik tatil yaptık birazcık ben de sizleri çok özledim kızlar ama fazla yazmaya fırsat bulamıyorum 9 kilo almışım kendimi çok hantal ve yorgun hissediyorum öpüyorum hepinizi

Canim ozlettin kendini ada da cok huysuz ve edepsiz 2 yas sendromu hep bunlar

Ah canim benim kizimda oyle 2 yas sendromuna girdi birde dis cikartiyor aksilikte inatta ustune yok.birde oglumda da 7 yas sendromu basladi ikisini idare etmek baya zor oluyor.
Allah yardimcin olsun canim hamilelikle beraber cocuklarin huysuzlugu bazen cok zor oluyor sabir sabir sabir...

Canım ben sefaköy medipolde 75 gr 24 tlye yaptırdım orda yaptirabilirsin

Kendi hastanemin fiyatını öğrensem ona göre yaptırıp gidecektim orası pahalıysa diye. Bende bağcılar medipole gidiyorum doktorum orada. Sefaköy uygunmuş

Bende yatak odama bu besikten almayı dusunuyrm.Hem sallanabilio Hem sabit.60*120 boyu.uzun sürede kullanilablr.ileride oda yapmak istersem odasında da çok şık durur bebisimn :)

Eklentiler

• Screenshot_20160728-191733_1.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 58
Kısslar benm belim müthiş agrio.Ne yapcgmi bilemiyrm.hamile korseleri var.belden göbek altına doğru olan.aranızda kullanan var mı.doktor ramdevuma da 10 gün var muayene olmami gerektrcek bişey yoktur herhalde

Kısslar benm belim müthiş agrio.Ne yapcgmi bilemiyrm.hamile korseleri var.belden göbek altına doğru olan.aranızda kullanan var mı.doktor ramdevuma da 10 gün var muayene olmami gerektrcek bişey yoktur herhalde
Yok kuzum dinlen ayaklarini yuksege koy normal bebek buyydukce vucudun denge noktssi degisiyo bel sgrisi yapiyo

Maf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…