bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kendi hastanemin fiyatını öğrensem ona göre yaptırıp gidecektim orası pahalıysa diye. Bende bağcılar medipole gidiyorum doktorum orada. Sefaköy uygunmuş
Hangi doktora gidiyorsun memnun musun doktor değiştirmeyi düşünüyorum da çok kararsızım

Can'ım yıpratma kendini inşallah yoktur öyle birşey başka doktora da görün canım Rabbim korusun meleğini sana bağışlasın

Ben tüp bebek bölümünde günseli Özdemire gidiyorum aşılama yaptırdım sonrasında da onda devam ettim. Genel olarak memnunum
Ben doğumumu medipolde yaptım doktorum iyi ama eli biraz ağır ve ilgisiz geliyor bana tanıdığım bir kaç kişi de memnun değil orda Ayfer ve Nagehan dr varmış internette övmüşler baya..

Kizlar dunden beri mideme agri giriyo bi kac saniye sonra da geciyo gaz da var annem dondurma filan yeme diyo bilmiom ki hic iyi degilim.

Cnm bende midem hep problem ya.özellikle Akşam yemeklrndn sonra acayip rahatsız oluyrm.agrio mu desem gaz mi desem bilemiyrm.acayip sisiyrm.iştahım da acayip var.doymuorm.5 te falan yemek yiyrm sonra hiçbişey yiyemiorm.aciksamda hissetmiyrm sislikten.Sonra da açlıktan ağrıo.
mide iyice sıkışmaya başladı ondan herhalde diorm

Canım üzme kendini,seni çok iyi anlıyorum.bana da 20. Haftada organ taramasında herşey normalKen ense kalınlığı fazla dediler, 4 defa ölçüm yapıp her defasında farklı bir sonuç çıkardı.dünya başımıza yıkıldı sanki.sonra başka bir doktora daha gittik ve bu haftalarda enseye bakmiyoruz dedi içim de hala bir acaba var.arkadaşların da dediği gibi belki vücut yapısı öyledır küçük kafalıdır.benim kp de ensesi çok kalın ben de dedesine çekmiştir belki diyorum.sen de başka bir doktora daha git inşallah yoktur hiç bir şey. ...

Ben doğumumu medipolde yaptım doktorum iyi ama eli biraz ağır ve ilgisiz geliyor bana tanıdığım bir kaç kişi de memnun değil orda Ayfer ve Nagehan dr varmış internette övmüşler baya..

Nagehanı bende çok duydum genç yaşına rağmen başarılı diye. Nasip olursa doğum da orada olacak inşallah

20.haftadan beri geri imiş 1 hafta şimdi yeni söyleniyor bana ben de dikkat etmedim tabi....
Demekki kafa yapısı küçük bebeğinin 20.haftadan beri böyleyse yani 3-4hafta geri değil sonuçta ölçümlerde hep bir hafta geri bence başka bir doktora daha gitmelisin

BegumBB Canım K kahve_delisi çok haklı. 5-6 hafta geçmiş, ama sadece bir hafta gerideymiş. Normal bu. Üstelik doğru mu ölçtüler belli bile değil.
Virüs hakkında çok bilgili değilim ama kese oluşmadan bebek ne hastalıklardan ne de ilaçlardan etkileniyor. 6 şubatta regl olduysan kese 5 hafta sonra oluşmuştur. Sende bir belirti olmadıysa, bir şey olmamıştır kanımca. Ne zaman gideceksin tekrar doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…