bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay bilmiorum canim gaz bombasi gibi geziyom

20.hafta perinatolojide de 19 hafta çıkmış kafa.Başka bir perinatologa tekrar gorunecegim... moralim bozuk geç cevap yazıyorum. ... kusura bakmayın.

Canım çok geçmiş olsun bazen anne karnında konulan teşhisler, ultrason ölçümleri çok yanıltıcı olabiliyor. Doktorunun uzmanlık alanını bilmiyorum ama bir de perinatologa muayene olsan canım.
Bubhafta başka bir perinatologa gideceğim eşim de ben de çok kötüyüz dünden beri

20.hafta perinatolojide de 19 hafta çıkmış kafa.Başka bir perinatologa tekrar gorunecegim... moralim bozuk geç cevap yazıyorum. ... kusura bakmayın.

Yok canım geç yazman önemli değil.hani hep 1 hafta geriden geliyorsa sorun yoktur büyük ihtimal. Diyorum ya bizim ölçümlere göre bazen 1 bazen 1,5 hafta önden gidiyor. Hatta her ölçüm karın. Baş. Fl hepsi farklı haftalar.. Moralini yüksek tut rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ah Nilkem ah üzülmemek elde mi.... Özel perinatolog dosyasında 1 hafta geri ,kendi doktorumda da 1 hafta geri.Ege Üniversitesi perinatolojide de 2 hafta geri.... ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.Tek care dua.

Kendi doktorumda 1 hafta ege üniversitesinde 2 hafta fark çıktı. .. son adet olmadan 3 gün önce İspanyada idim. ...

Evet beklenecek fark daha da açılırsa ona göre bir karar verilecek ama ben bu arada başka bir perinatologa gideceğim....

Yarın randevu alacağım bakalım. ..inşallah hersey yanlış ölçümden ibarettir.

BegumBB canin zika virusu hastaligi sen gecirmedin sonucta sana bulassa bir suru belirtisi var onun anlasilirdi.birde o an hamile olmak gerekiyor bebegini etkilemesi icin.bu imkansiz gibi duruyor suan icin.
Bence onemli birsey yoktur canim.icini ferah tut dua et canim.
Diyorum ya kizimin kucucuktu kafasi bildigin bi portakal kadardi ama cok sukur hic bir sikintimiz yok.ben miyonum bana cekmis burnumuz flan kucuktur oglumun gozunde gozluk durmuyor burnu kucuk diye.ben miyon tipli olunca cocuklarimda oyle sizde oylemisiniz.kiz kardesimin de kafasi portakal gibiymis dogunca ailende boyle dogan varmi arastir bi.
Insallah hic bir sikintiniz yoktur.insallah saglikla kucagina alirsin canim.aglama canim dua et.bir bakima hepimiz kaderimizde ne varsa onu yasiyacagiz.Allah yar ve yardimciniz olsun canim.

Yarın randevu alacağım bakalım. ..inşallah hersey yanlış ölçümden ibarettir.

İnşallah bitanem. Vallahi ne söyleyeceğimi de bilmiyorum. Kalbini ferahlatayım istiyorum ama ne desem az biliyorum, anne yüreği işte, rahat etmeyecek. Allahım güzel yavrunu sana sağlıkla bağışlasın, bugünleri unuttursun inşallah. Sadaka verin birilerine.

Bitanem hamileliğimin başından beri Zika yı araştırıyoruz. Karı koca kürek hakemiyiz. Olimpiyata gidecektik, biletlerimiz otelimiz giriş biletlerimiz herşeyimiz hamileliğimi ögrenmeden önceden beri hazır. Önce zika patladı üzerine ben hamileliğimi ögrendim. Sonuç gidemiyorum. eşim gidecek cuma günü ben kalıyorum, biliyorsun brezilya anavatanı.
Açıkcası ben ispanya da görüldüğünü bilmiyorum.
Virüsün malesef en çok hamileliğin ilk dönemlerinde bebeğin gelişim aşamasında etkili fakat senin tarih cok erken be bebeim.daha adet dönemlerinde gitmişsin.

Ayrıca incelemişsindir fakat kapmış olsan standart grip belirtileri yanı sıra kızarmış gözler, ateş, döküntü vs gibi bir çok belirtisi var. Muhakkak ki farkedilirdi enfekte olduğun. Sonuçta ilk aylar cok sık kontrol oluyoruz senden farkedikmese bile bebeğin gelişimi en başından beri garipleşir ve doktorlr çoktan farkederlerdi.

Ayrıca şimdi baktım, sadece bir kadında görülmüş İspanya da zika, o da ispanyada sinek ısırmasından kapmamış, seyahatte kapmış. Yani virüslü sinek görüldüğüne dair bi emare yok. Senin ispanya da kapman için o bayanla veya herhangi bir enfekte insan ile birebir temas etmiş olman lazım. İhtimaller çok çok düşük yani.

Henüz hiçbir şey belli değil ve bilinmezlik çok kötü biliyorum ama sıkma canını lütfen. Hamilelik malesef kapalı bir kutu ve doktorlar o kutunun içindekini tahmin etmeue çalışıyor, her doktorun tahmini de birbirinden farklı oluyor. Bence sen iyi bir perinatalogdan randevu al bizde topluca sana dua edelim. Minişinde daha faZla strese girmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…