- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #34.381
Canım üzme kendini ve bebeğini bol bol dua et Allah in izniyle sağlıklı bir şekilde alacak sin meleğini kucağınaMaf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
Canim uzulme dur bi sakin ol.Maf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
Zikavirusu daha turkiyede yok ben oyle biliyroum yurt disiyla bi baglantin oldumu.Maf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
Maf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
Evet boyle birsey olabilir.benim kizimin portakal kadar kafasi vardi dogunca sapka olmuyor du hic..boyle birsey olabilir.Canım doktorun ne dedi ya da başka doktora hatta perinatoloji bölümüne git. Belki sadece küçük kafalıdır. Çünkü mesela biz minyonlarda işte kafası önde gidiyor vucudu geride falan deniliyor. Belki öyle bişeydir.
Evet boyle birsey olabilir.benim kizimin portakal kadar kafasi vardi dogunca sapka olmuyor du hic..boyle birsey olabilir.BegumBB
Iyi canim.adina sevindimÇok giremiyorum kuzum kusura bakma. çıktı sonuçlarım gebelik şekerim yok şükür bir dahada yükleme yapılmayacak
Nilke hatırladığın için sağol canım sayfayı elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum, gördüm güzel göbüş fotolarını da kızım 2 yaş sendromunun dibine vurdu birde diş çıkarıyoruz 2 haftalığına da memlekete annemlerin yanına gittim ordan abanta geçtik tatil yaptık birazcık ben de sizleri çok özledim kızlar ama fazla yazmaya fırsat bulamıyorum 9 kilo almışım kendimi çok hantal ve yorgun hissediyorum öpüyorum hepinizi
Aynen canım Allah yardımcımız olsun. Bazen öyle daralıyorum ki 2.çocuk neyimeymiş diyorumAh canim benim kizimda oyle 2 yas sendromuna girdi birde dis cikartiyor aksilikte inatta ustune yok.birde oglumda da 7 yas sendromu basladi ikisini idare etmek baya zor oluyor.
Allah yardimcin olsun canim hamilelikle beraber cocuklarin huysuzlugu bazen cok zor oluyor sabir sabir sabir...
Canım çok geçmiş olsunMaf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
Maf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
Canimm lutfenn uzme kendini en kotusunu dusunuosun hemen. 1 hafta gerilik normal cogu kisinin oyle Allah korusun skma canini kotu bise olmucak inan bebisine guvenMaf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
Sağol canım benim. Kiloyu pek dert etmiyorum canım da hantallık oluyor ya işte o beni çok sinir ediyor. Kızımda 20 kilo almıştım yaklaşık 9 ayda verdim hepsini. 1 senenin sonunda da 55 kilo olmuştum. İnşallah ileriki ayları az kiloyla atlatırım, atlatırız.Tatlım hem zor zamanları hem de güzel anları bir arada geçirmişsin. Tatil iyi olmuş.
Ben o minnak prensesin asi hallerini yerimmm. İnşallah dişleri de çabucak çıkar da rahatlar kuzu. Allah ona da, sana da kolaylık versin.
Kiloyu dert etme. Bu haftalarda çok hızla alınıyor. Az biraz dikkatle çözersin. Yeniden burda olman güzel
1 hafta cok degil canim icini ferah tut ben hic bisey olmiycana eminim aglayip bebegini de uzme lutfenMaf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
Can'ım benimm üzülme başka bi dr a git Fuat akercana git mesela öyle bir hafta geri kaldı diye öyle olmaz Allah korusun Allah şifa versin hamilelik kapalı bir kutu malesef bi kerede netleşmez böyle problemlerMaf olmuş durumda dünden beri Ağlıyorum helak oldum. ... bittim tükendim.dün kontrolde hersey önde olmasına rağmen bebeğin kafası geride bu da zikavirus,veya zeka geriliği sebebi ile beynin gelişmesi az olduğundan kafa küçük kalabiliyormus.Henüz 1 buçuk hafta geride nu oran 3 haftayı bulursa bebeğimi alacaklar.Çok kötü durumdayım. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?