bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kalsiyum kullanıyor musun ilaç? benim de aynı şekilde topallıyorum gün içinde geçiyor. Bende ilacı kullanmaya başlayayım o Zaman

Yok kullanmıyorum. Doktorum verecekti bi ara ama su da çözelti içemiyorum diye almadım. Bir de ben peynir yoğurt süt hiç yiyemedim bu aya kadar.

Canım belki vucudü ince uzundur. Bizim öğretmenimiz vardı boyu 2 metreye yakın ince zayıf bi adamdı. Kafası küçücüktü. İnşallah sağlıkla gelir dünyaya sen iyi ihtimalleri düşün

Sadaka dışında Adak da adamak istiyoruz dua edin nolur kızlar bana.

Yok kullanmıyorum. Doktorum verecekti bi ara ama su da çözelti içemiyorum diye almadım. Bir de ben peynir yoğurt süt hiç yiyemedim bu aya kadar.
Ben süt yoğurt falan çok tüketirim normalde kramp da olmayınca magnezyum başlamayayım demiştim ama Bi deneyeyim faydası olursa haber veririm :)))

Ben süt yoğurt falan çok tüketirim normalde kramp da olmayınca magnezyum başlamayayım demiştim ama Bi deneyeyim faydası olursa haber veririm :)))

ben magnezyum kullanıyorum 2 aydır ama bu ağrıya etkisi yok seninde dediğin gibi kramp gibi değil bakalım çarşamba kontrolde söyleyeceğim

6. Ay bitiyor ama dimi 3 gun sonra ayyy su ay soylemek resmen isgence. 3 ay kaldi doguma diyorum kac ayliksin diyor 7 ye girdim diyorum. Yok 7 degilsindir diyorlar. Biteni soyluyoruz ama dimi yani 6 aylik.
Evet 6 ayi dolduruyoruz sonra 6 ayi bir hafta gectik deriz canim o sekilde eylulde 7 dolduracagiz tatlim zaten 6 ayliktan sonra firlicak gobuslerr :)))

BegumBB canım kendime çok kızdım, neden daha önce aklıma gelmedi diye. Benim iki arkadaşımın bebeğine de doktorlar hamileliklerinde bebeğin kafası küçük dediler. Doğdular, doktorlar küçük demeye devam ettiler. Fakat her ikisi de zehir gibiler maşallah, zeka gelişimi olarak da akranlarından öndeler. Arkadaşlarımdan birinin eşi doktor, kadın doğumcu. Hiiiçççç umursamadılar vallahi en baştan beri. Senin bebeğin iri bir bebek, ona kıyasla da kafası küçük diyor olabilirler. Aklına kötü şeyler getirme. Bence bebeğin çok sağlıklı doğacak inşallah Allahın izniyle.
Bak eşi doktor olan arkadaşımın mesajını aynen aktarıyorum sana. Aylar önceydi:

"Beni çok tatmin etmedi ama herşey iyiydi Allah'a şükür. Sütüm yaramış, boyu, kilosu ortalamanın üstünde. Sadece hamileliğimdeki gibi kafa çapı küçük. Yakın takip gerekecekmiş. Bilmediğim bişey söylemediği gibi gereksiz, kafa karıştırıcı kitabi bilgiler verdi. Kağıttan okur gibiydi. Zaten hasta almıyormuş. Akademisyenlik için çalışıyormuş. Nazar değmesin diye kimseye anlatmıyorum ama nörolojik ve genel gelişimi çok iyi. Birkaç ay önde hatta. İnşallah böyle devam eder."

KIZLAR DOKTOR BANA BUGUN SIVIN BİRAZ FAZLA DEDİ Bİ FİKRİNİZ VAR MI BEN AZLIĞI SIKINI DİYE BİLİYODUM

Biz seninle aynı ilerliyoruz bu konularda benim de fazla çıktı o yüzden şeker yüklemesi istedi makarna,pilav,dondurma,karpuz gibi içeceklerden uzak dur dedi

Ayrıca canım mustafa hoca sana cevap yazdı mı bilmiyorum ama ben face de sorunca bi hastası mesaj atmış hocaya hoca da normal doğurabilir yazmış
Biz seninle aynı ilerliyoruz bu konularda benim de fazla çıktı o yüzden şeker yüklemesi istedi makarna,pilav,dondurma,karpuz gibi içeceklerden uzak dur dedi
Hadi yaa ciddi misin eşim sordu ne sıkıntısı var diye oda erken doğuma sebep olabiliyo ama zaten takipteyiz dedi onu bunu yeme demedi ben çok su içiyorum ondan mı dedim az içmeyle alakası var ama çok içmeyle yok dedi mustafa hoca cevap verdi canım normal yapabilirsin dedi of biraz canım sıkıldı bu duruma gelişimi 5 gün önde gidiyo herşeyi iyi maşallah suphanallah

begüm hem teyze hem dayıda zeka geriliği varsa genetik problem vardır ama hem anneannede hem dedede vardır genetik problem o yüzden olmuştur, yani sonuçta sağlıklı çocukları da var.
sizde genetik problem olacağını sanmıyorum, 2 kuşak sonrası bir de.
boy uzunluğu anlamlı değil, boyuna göre kafası küçüktür belki yapısal olarak ya da açı sebebiyle ölçüm farklılığıdır.
zaten 1 hafta geri görünüyormuş, çok anlamlı değildir o.
zika olduğunu da hiç ama hiç sanmıyorum.

Armut ve üzüm suyu artırıyormuş bi de onları da yeme. He birde doktor bu haftalarda fazla olabilir suyu dedi bende topikleri okudum suyu fazla olup sorun yaşayan yok olumsuz yazı görmedim. Ama yediklerimize yine de dikkat edelim. Zaten düzenli kontrol halindeyiz

İnşallah canım yaa sağlıkla alsak kucağımıza hayırlısıyla karpuz armut dondurma ben çok tükettim bunları miğdem bulanınca armut yiyodum günde 5 tane falan şuan karpuz yiyodum mesela benim için zor olcak

Kizlar ya esim kendini asti cok yemek yiyor eskiden yemezdi formuna dikkat ederdi iki kilo alsa rejime girerdi simdi diyorum ben zayiftim da herif o yuzden mi dikkat ediyordu. Cok saldi kendini benden buyuk karni oldu ben hamile kalali. Eskiden iki kiloyu dert eden adam 11 kilo almis umuru degil hala homini girtlak. Hayir bide yanimda surekli yemek yiyor benimde yiyesim geliyor zor tutuyorum kendimi. Gece bile yiyor ben aksam 7 den sonra yemiyorum ama o yerken cok aciktigimi hissediyorum. Yenek yedigi geceler karin gurultumla uyuyorum yemedigi geceler hic aclik cekmiyorum.

Gün söylemek mantiklyms cnm.bende gün soyliim İnşallah

Ben soran olursa hafta söylüyordum hafta değil kaç ay ediyor onu söyle diyorlardı. Bende 5. Ayımızı bitirdik falan diye anlatıyorum sonra ki hafta da soran olursa 5 buçuk aylık dedim şimdi soran olursa 6 ay bitti dicem.
Kendi yaşımız gibi düşün. Mesela 1 yaşı kutlarken biten yaşı kutluyoruz 2 yaştan gün alınıyor o misal. Bizde 6. Ayı bitirip 7. Aydan gün alıyoruz
Ayy ne kadar da uzun yazdım hesabı karışık olunca böyle oluyor

Bende 2 porsiyon karpuz yiyodum günde meyvelerde şeker oranı da olduğu için şeker olduğunda da suyun yüksek olma ihtimali varmış. Rabbim sağlık versin inşallah hayırlısıyla göreceğiz o günleri

Ayy cnm ya onlarla mı ugrascaz yani bilemiorm.bi ara bende 4.5 aylık 5.5 aylık diodum da.Artık hesaplamiorm.yuvarlayarak soyleyym.dersem de hatlar karisio.boşver biz biliyrz ya onlarn kafalri karissin en sonunda Kasım 14.Doğum diorm o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…