- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #34.501
Cok fazla ayakta kalma agir birsey kaldirma yeter.korkma birsey olmaz insallah.bir kere baski oldu diye.bende o hep var tum karnim kasiliyor ve adim atmam bile zor oluyor.Doğru diosun cnm.idrar çok etkilio.inanır msn wc den geliyorum oturuorm hemen yeniden geldgni hissediodm.idrardan oldgnu dusunuyrm ama yine de bugün yatmayı dusunuyrm.korktum biraz.yarın sabahta tatile gitcez eşya hazırlamam lazım nasıl olcak bilmiorm ama ayaktayken bebek aşağı inerse Die korkmaya başladım
Hepimizde ayrı bir endişhe gerçekten ben de zorlanıyorum..Belirtisi oluyımu erken doğumun kasılmaların günde kaç kez oluyordu canım? Rahim boyunu olçturdun muHerkesin derdi baska baska.Allah dermansiz dert vermesin kimseye tıp ilerledi herdin bir devasi var cok sukur.
Benimde hep korkum olan erken dogum dun gece yine aklima dolandi uykularim kacti.ilk cocugum kuvozde kalinca ikinci dogumu yaparken moral olarak cokmustum.simdide acaba ikinci cocugumdanda erken dogarsa naparim diye dusunuyorum.neler bekliyor bizi hic bilmiyoruz.ciger gelistirici igneyi atilana kadar bana rahat yok.
Gunaydın :)Sade maden suyu ic yada varsa magnezyum ic canim
Ultrasonda herseyim normal cikiyor.bu yuzden bazi dr leri ben sancim olduguna inandiramadim.sonra devlete gittim nst istedi adam benden sancilarimi gorunce sapitti hemen kendi dr me gittim hastanede yattim evde yattim doguma kadar ilaclarla 34. Haftaya kadar durdu kizim.suanda kasilmalarim bazi gun hic olmuyor buna sasiriyorum alismisim kasilmali hayata.bazen gun icinde hep oluyor o zmn yurumekte zorlaniyorum.haftalar ilerledikce kasilmam hep artiyor benim.bir kac haftaya daha da artar diye tahmin ediyorum diger 2 cocugumda oyle olmustu.Hepimizde ayrı bir endişhe gerçekten ben de zorlanıyorum..Belirtisi oluyımu erken doğumun kasılmaların günde kaç kez oluyordu canım? Rahim boyunu olçturdun mu
Ultrasonda herseyim normal cikiyor.bu yuzden bazi dr leri ben sancim olduguna inandiramadim.sonra devlete gittim nst istedi adam benden sancilarimi gorunce sapitti hemen kendi dr me gittim hastanede yattim evde yattim doguma kadar ilaclarla 34. Haftaya kadar durdu kizim.suanda kasilmalarim bazi gun hic olmuyor buna sasiriyorum alismisim kasilmali hayata.bazen gun icinde hep oluyor o zmn yurumekte zorlaniyorum.haftalar ilerledikce kasilmam hep artiyor benim.bir kac haftaya daha da artar diye tahmin ediyorum diger 2 cocugumda oyle olmustu.
Doktorlar benim erken dogurmama bi sebep bulamiyor herhalde rahim belli muddet sonra atiyor diye yorum yapiyorlar.
Ya kuzum su kasilma nasil oluyo bi tarif etseneUltrasonda herseyim normal cikiyor.bu yuzden bazi dr leri ben sancim olduguna inandiramadim.sonra devlete gittim nst istedi adam benden sancilarimi gorunce sapitti hemen kendi dr me gittim hastanede yattim evde yattim doguma kadar ilaclarla 34. Haftaya kadar durdu kizim.suanda kasilmalarim bazi gun hic olmuyor buna sasiriyorum alismisim kasilmali hayata.bazen gun icinde hep oluyor o zmn yurumekte zorlaniyorum.haftalar ilerledikce kasilmam hep artiyor benim.bir kac haftaya daha da artar diye tahmin ediyorum diger 2 cocugumda oyle olmustu.
Doktorlar benim erken dogurmama bi sebep bulamiyor herhalde rahim belli muddet sonra atiyor diye yorum yapiyorlar.
Ya bu kasılmayı ben tam da anlayamıyorum aslında..Kasılma tüm karında mı oluyor yoksa bi tarafta toplanma şeklinde mi?
Ya kuzum su kasilma nasil oluyo bi tarif etsene
Canim kolay gelsin
Ultrasonda herseyim normal cikiyor.bu yuzden bazi dr leri ben sancim olduguna inandiramadim.sonra devlete gittim nst istedi adam benden sancilarimi gorunce sapitti hemen kendi dr me gittim hastanede yattim evde yattim doguma kadar ilaclarla 34. Haftaya kadar durdu kizim.suanda kasilmalarim bazi gun hic olmuyor buna sasiriyorum alismisim kasilmali hayata.bazen gun icinde hep oluyor o zmn yurumekte zorlaniyorum.haftalar ilerledikce kasilmam hep artiyor benim.bir kac haftaya daha da artar diye tahmin ediyorum diger 2 cocugumda oyle olmustu.
sahi sen ev arıyodun dimi canım yanlış hatırlamıyosam.. ev aramak bulmak taşımak normal insanı deli eder bizim durumumuz için tamamen normal sinirlilik.. en azından yerleşince çok rahatlıcaksın hem ruhen hem bedenen :) allah yardımcın olsungünaydın kızlar ev tasıma telasında giremedim çok gerginim asırı sinirliyim bu ara ne oluyor anlamadımbana hormonları iyice değişti
ben de bi kaç gün çok taktım kafaya bu kasılma olayını bazen bende de oluyodu böyle karnım davul gibi falan.. sonra senin dediğini düşündüm ben de allah korusun olağandışı bi durum olsa sancı ağrı falan da eşlik ederdi diye.. inşallah hiç birimiz acı tecrübeler yaşamayız.Ozellikle hareket halindeyken bende cok oluyor butun karnim tas gibi oluyor o an elledigimde cok sert elle bile hissediliyor.baskasina ellettigimde i bile sasiriyor karnimin sert olmasina.kasilmam oldugu an adim atarken zor adim atiyorum kasiklarimdan bacaklarima vuruyor nineler gibi minik minik yuruyorum ve zorlanarak.
Yatarsam biraz rahatliyorum.yorulursam daha cok kasiliyorum.
Kendinizi strese sokmayin bende kasilma varmi diye.zaten olagan disi bir durum kasilma olursa kendiliginizden hissedersiniz.o yuzden rahat olun bosu bosuna strese sokmayin kendinizi surekli dinlemeyin butun hamis arkadaslarima bu sozler.
sahi sen ev arıyodun dimi canım yanlış hatırlamıyosam.. ev aramak bulmak taşımak normal insanı deli eder bizim durumumuz için tamamen normal sinirlilik.. en azından yerleşince çok rahatlıcaksın hem ruhen hem bedenen :) allah yardımcın olsun
günaydın kızlar ev tasıma telasında giremedim çok gerginim asırı sinirliyim bu ara ne oluyor anlamadımbana hormonları iyice değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?