bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cok fazla ayakta kalma agir birsey kaldirma yeter.korkma birsey olmaz insallah.bir kere baski oldu diye.bende o hep var tum karnim kasiliyor ve adim atmam bile zor oluyor.

Herkesin derdi baska baska.Allah dermansiz dert vermesin kimseye tıp ilerledi herdin bir devasi var cok sukur.
Benimde hep korkum olan erken dogum dun gece yine aklima dolandi uykularim kacti.ilk cocugum kuvozde kalinca ikinci dogumu yaparken moral olarak cokmustum.simdide acaba ikinci cocugumdanda erken dogarsa naparim diye dusunuyorum.neler bekliyor bizi hic bilmiyoruz.ciger gelistirici igneyi atilana kadar bana rahat yok.

Hepimizde ayrı bir endişhe gerçekten ben de zorlanıyorum..Belirtisi oluyımu erken doğumun kasılmaların günde kaç kez oluyordu canım? Rahim boyunu olçturdun mu

Sade maden suyu ic yada varsa magnezyum ic canim
Gunaydın :)
Yeni gördüm canım Benim de gecen hafta başıma gelmişti. Gece uyurken yatakta döndüğümde olmuştu. Resmen gözümden yaş geldi ağrısından Eşimi uyandırmaya çalışmıştım ama uyanmadı. 3 gün de geçmedi ağrısı 4. gün azaldı.. 2 hafta oncesinde kan değerlerime bakmışlardı. Magnezyumum da kalsiyumum da iyi çıkmıştı. Ama 1.5 hafta sonra randevumda tekrar isteyeceğim bakalım değişmiş mi değerler.. Benim de doktorum birşey vermemişti ek olarak decavite. 24. haftada kan değerlerine bakar kan ilacına başlarız demişti.

Hepimizde ayrı bir endişhe gerçekten ben de zorlanıyorum..Belirtisi oluyımu erken doğumun kasılmaların günde kaç kez oluyordu canım? Rahim boyunu olçturdun mu
Ultrasonda herseyim normal cikiyor.bu yuzden bazi dr leri ben sancim olduguna inandiramadim.sonra devlete gittim nst istedi adam benden sancilarimi gorunce sapitti hemen kendi dr me gittim hastanede yattim evde yattim doguma kadar ilaclarla 34. Haftaya kadar durdu kizim.suanda kasilmalarim bazi gun hic olmuyor buna sasiriyorum alismisim kasilmali hayata.bazen gun icinde hep oluyor o zmn yurumekte zorlaniyorum.haftalar ilerledikce kasilmam hep artiyor benim.bir kac haftaya daha da artar diye tahmin ediyorum diger 2 cocugumda oyle olmustu.
Doktorlar benim erken dogurmama bi sebep bulamiyor herhalde rahim belli muddet sonra atiyor diye yorum yapiyorlar.

Ya bu kasılmayı ben tam da anlayamıyorum aslında..Kasılma tüm karında mı oluyor yoksa bi tarafta toplanma şeklinde mi?

Ya kuzum su kasilma nasil oluyo bi tarif etsene

Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun hepimize
Sabahları kalktığınızda bebişin biryerlerde toplandığı hissi size de oluyor mu? Benimkini hiç hissetmiyordum ama durdu durdu cumadan beri (22-23. haftamda anca)hareket etmelere başladı teyzeleri Ne güzel bir hismiş kıpırtılarını hissetmekKarnım resmen yanlardan daralıp ortaya doğru sivriliyor. Sivrilen yeri normal ellediğimde de ağrı yapıor hafif hafif Öyle olduğu zaman ters bir hareket edersem bişey olur mu diye korkup sabit kalıyorum düzelene kadar . Bugün bir hareketlilik yok gerçi ama sizlerden okuyordum bazan olup bazan olmuyormuş sanırım

Ya bu kasılmayı ben tam da anlayamıyorum aslında..Kasılma tüm karında mı oluyor yoksa bi tarafta toplanma şeklinde mi?

Ya kuzum su kasilma nasil oluyo bi tarif etsene

Ozellikle hareket halindeyken bende cok oluyor butun karnim tas gibi oluyor o an elledigimde cok sert elle bile hissediliyor.baskasina ellettigimde i bile sasiriyor karnimin sert olmasina.kasilmam oldugu an adim atarken zor adim atiyorum kasiklarimdan bacaklarima vuruyor nineler gibi minik minik yuruyorum ve zorlanarak.
Yatarsam biraz rahatliyorum.yorulursam daha cok kasiliyorum.
Kendinizi strese sokmayin bende kasilma varmi diye.zaten olagan disi bir durum kasilma olursa kendiliginizden hissedersiniz.o yuzden rahat olun bosu bosuna strese sokmayin kendinizi surekli dinlemeyin butun hamis arkadaslarima bu sozler.

Cnm kaçıncı haftada başladı kasilmalrn.34.haftada doğum yapmissn.inşallah sağlıklı olsnlarda naapalim.
Bi de kasılma dedigin ağrı gibi mi.
Bi de bikaç gün ya da sabahtan akşama kadar mı hissetmemz gerekio endiselenmemz için
Bi de bu süreçte bebegimzn hareketleri nasıl oluo.hareketleri normal telleri vs.endiselenmeme gerek yok gibi dusunuyrm ama emin de değilim.
Son olarak önceki hafta nst ye girdim ağrım oldgu için kasılma vs çıkmadı.idrar yolu enfeksiyonm varms.kültür temiz çıktı ama şu toz ilaçtan bitane daha alıp içsem mi acaba.sarı akıntım var yine

Ayy çok uzun yazdm hakkını helal et.hamilelign başında ayrı korkular sonunda ayrı korkular.düşük riski bitti erken doğum riski başladı.Allah m hepimzi korusun.sağlıklı sıhhatli kucagmza akmayı nasip etsin inşallah

günaydın kızlarr herkes iyidir umarım nerdeyse bir ay sonra sonunda evimdeyim..turşu gibiyim resmen ctesi öğleden sonra tekirdağdan yola çıktık ve tüm istanbulu 1. viteste adım adım geçtik bu şehirde yaşayabilen arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum anacım yok bende o yürek!! dün sabah anca adanaya varabildik orda biraz dinlendik tekrar yola çıktık akşamüzeri ve gece evimdeydim çok şükür ha bu arada ev demişken kendince evi temizlediğini zanneden eşimin masum bakışlarla canım ev nasıl olmuş sorularına içimden her ne kadar " aferin içine s..mışsın" demek gelse de demedim kıyamadım iyi fena diil demekle yetindim ama durum çok vahim kızlar davlumbazın üzerine tozdan BENİ YIKA yazarsınız o derece

günaydın kızlar ev tasıma telasında giremedim çok gerginim asırı sinirliyim bu ara ne oluyor anlamadım bana hormonları iyice değişti
sahi sen ev arıyodun dimi canım yanlış hatırlamıyosam.. ev aramak bulmak taşımak normal insanı deli eder bizim durumumuz için tamamen normal sinirlilik.. en azından yerleşince çok rahatlıcaksın hem ruhen hem bedenen :) allah yardımcın olsun

ben de bi kaç gün çok taktım kafaya bu kasılma olayını bazen bende de oluyodu böyle karnım davul gibi falan.. sonra senin dediğini düşündüm ben de allah korusun olağandışı bi durum olsa sancı ağrı falan da eşlik ederdi diye.. inşallah hiç birimiz acı tecrübeler yaşamayız.

aynen tasındım yerleşmeye çalışıyorum ev biraz küçük herkes bir yorum yapıyor çok daraldım yok amerikan mutfak yok odaları küçük yaa avazım çıktığı kadar bağırasım var cok bunaldım

günaydın kızlar ev tasıma telasında giremedim çok gerginim asırı sinirliyim bu ara ne oluyor anlamadım bana hormonları iyice değişti

Ahh cnmm sorma o hormonlari bana.yarın tatile gidiyrz sözde ama çok mutsuzum.bu Sabah eşime dedim.eşimden korkuorm çünkü kardeslrni toplayıp yanimza getirir Die.guvenemiyrm.getirmiicm dio ama sözde bi kardeşini 1 gece getircek ama asla içim rahat değil.Evde otursam benm için daha iyi sanki.Hep kafam biseylere takılıp gidio.mutsuz olmak için sinirlenmek için elimden geleni yapiorm sanki.yorgunlgmz da cabası.Sağ salim geçsin su günler İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…