- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #34.481
Ayy cnm ya onlarla mı ugrascaz yani bilemiorm.bi ara bende 4.5 aylık 5.5 aylık diodum da.Artık hesaplamiorm.yuvarlayarak soyleyym.dersem de hatlar karisio.boşver biz biliyrz ya onlarn kafalri karissin en sonunda Kasım 14.Doğum diorm o kadar
Sade maden suyu ic yada varsa magnezyum ic canimKızlarrrr sol bacağıma komple bi kramp girdi böyle bi Ağrı yok aglicamm artık o dereceye geldim ilk defa oldu cok fena biseymis . Ne iyi gelirsoguk su falan iyi gelir mi
Canim oglenden sonra da bende oldu yarim saat surdu benim. Yemek yapiyordum gidip uzanamadim da ayakta durdykca yeniliyor bence. En guzeli yatmak ve dikkati baska yone vermek. Gecmis olsun.Kızlarrrr sol bacağıma komple bi kramp girdi böyle bi Ağrı yok aglicamm artık o dereceye geldim ilk defa oldu cok fena biseymis . Ne iyi gelirsoguk su falan iyi gelir mi
Eşinin hamileliğinde onunla birlikte kilo alan erkekler çok iyi baba olurmuş öyle diyorlar :))))))) gerçekmisir bilemem ama benim eşim benle birlikte hep kilo almıştır ve iyi babadır :)Kizlar ya esim kendini asti cok yemek yiyor eskiden yemezdi formuna dikkat ederdi iki kilo alsa rejime girerdi simdi diyorum ben zayiftim da herif o yuzden mi dikkat ediyordu. Cok saldi kendini benden buyuk karni oldu ben hamile kalali. Eskiden iki kiloyu dert eden adam 11 kilo almis umuru degil hala homini girtlak. Hayir bide yanimda surekli yemek yiyor benimde yiyesim geliyor zor tutuyorum kendimi. Gece bile yiyor ben aksam 7 den sonra yemiyorum ama o yerken cok aciktigimi hissediyorum. Yenek yedigi geceler karin gurultumla uyuyorum yemedigi geceler hic aclik cekmiyorum.
Cnm bence dinlen bir yqrim saat bir saat faln gecmezse icin rahatlasin bi doktora gorun acildeKısslar yaa.benim kasigim agrimaya başladı.kasık değilde alt karın gibi aslında bebek aşağı indi gibi hissediorm.alttan tekmeledi bu akşam.Çok ayakta dolandım bugün ondan olablr mi.arada alt karın bolgemde sertlik de yapıo.Şimdi de yaptı.Şuan yatiorm ama korkuorm da herşey normal mi acaba.Yan yatmaya da korkuorm.agrio sanki Yan yatınca.çok rahatsız hissediorm kendimi
Bak bu duydugum guzel bir tez. Benim esimde iyi bir baba olucak belli. Kizimi simdiden benden kiskaniyor sen doyurursun ben uyuturum surekli senin kokuna alismasin azda beni bilsin kizim diye benimle anlasma icerisinde. Ama genede geceleri yemek yemese keske.Eşinin hamileliğinde onunla birlikte kilo alan erkekler çok iyi baba olurmuş öyle diyorlar :))))))) gerçekmisir bilemem ama benim eşim benle birlikte hep kilo almıştır ve iyi babadır :)
Ayni sorun bu gece bende de var.kasiklarimda surekli hareket ediyor bu da agri yapiyor heleki biraz ayakta durunca dahada kotu oluyorum.hafif hafif kasilma yapiyor canim.ben sirt ustu yatarsam kasiklarim daha cok agriyor o yuzden soluma yatmaya calisirim genelde.dinlenmeyle gecer muhtemelen.Kısslar yaa.benim kasigim agrimaya başladı.kasık değilde alt karın gibi aslında bebek aşağı indi gibi hissediorm.alttan tekmeledi bu akşam.Çok ayakta dolandım bugün ondan olablr mi.arada alt karın bolgemde sertlik de yapıo.Şimdi de yaptı.Şuan yatiorm ama korkuorm da herşey normal mi acaba.Yan yatmaya da korkuorm.agrio sanki Yan yatınca.çok rahatsız hissediorm kendimi
Cnm bence dinlen bir yqrim saat bir saat faln gecmezse icin rahatlasin bi doktora gorun acilde
İçtim canm az önce magnezyum yok doktor vermedi hiç ilk defa oldu üzerine basamıyorumSade maden suyu ic yada varsa magnezyum ic canim
Ya ne fena biseymis üzerine basamıyorum uzandım ama Ağrısi cok kötü esim masaj yapıyor ama iyi gelmediCanim oglenden sonra da bende oldu yarim saat surdu benim. Yemek yapiyordum gidip uzanamadim da ayakta durdykca yeniliyor bence. En guzeli yatmak ve dikkati baska yone vermek. Gecmis olsun.
Ayni sorun bu gece bende de var.kasiklarimda surekli hareket ediyor bu da agri yapiyor heleki biraz ayakta durunca dahada kotu oluyorum.hafif hafif kasilma yapiyor canim.ben sirt ustu yatarsam kasiklarim daha cok agriyor o yuzden soluma yatmaya calisirim genelde.dinlenmeyle gecer muhtemelen.
İçtim canm az önce magnezyum yok doktor vermedi hiç ilk defa oldu üzerine basamıyorum
Ya ne fena biseymis üzerine basamıyorum uzandım ama Ağrısi cok kötü esim masaj yapıyor ama iyi gelmedigeçsin biran önce yaaa .
Sağol Canim. Benmde ilk defa oldu canim . Uyuyamıyorum deli gibi uykum var zonkluyo agrirken . Kotu biseymis insallah geçer biran önceCnm geçmiş olsun.Benim bi kere oldu.uyanmadan önce gerilirken hep dikkat ederdim. Kasılma olablcgni hissediodm ama o sabah kaçırdım.kasıldı.genel olarak rahatladı hemen ama alt baldirimda kaldı bi nokta gibi orası 24 saat sonra falan geçti maalesef.çok düşünmemeye calis.geçici bişey İnşallah.o günden sonra da magnezyum iciorm
Hem idrarrin verdigi baaki hemde bebegin verdigi baskidan dolayi alt taraf sertlesiyor ve agri yapiyor.tuvaletini tutarsan agri daha da siddetlenir.İnşallah cnm.tuvalete gitmeyle alakası var mdr acaba.Bu akşam çok tükettim bi de wc den çıkınca rahatlio gibiym ama
Hem idrarrin verdigi baaki hemde bebegin verdigi baskidan dolayi alt taraf sertlesiyor ve agri yapiyor.tuvaletini tutarsan agri daha da siddetlenir.
Aksam olunca ben su icmeyi azaltiyorum hatta belli bir saatten sonra icmiyirum butun gece tuvaletten cikamiyorum yoksa.uyku sersemligi ile tuvaletimi tuyuyorum herhalde o zmn kasiklarimda muthis agri oluyor.bebek agirlastikca tuvalet sorunu daha cok ortaya cikacak.
Günaydın Nilkem.Ben de okudum bir çok şey umarım benim de arkadaşın gibidir durumum.Tabi hala çok fena ana olmak gözü yaşlı olmak demekmiş.Annem derdi öf anne derdim.... Şimdi daha doğmadan gözlerimden süzülen yaşları sakinleşmek için içtiği suyun içine karısınca anladım.BegumBB canım kendime çok kızdım, neden daha önce aklıma gelmedi diye. Benim iki arkadaşımın bebeğine de doktorlar hamileliklerinde bebeğin kafası küçük dediler. Doğdular, doktorlar küçük demeye devam ettiler. Fakat her ikisi de zehir gibiler maşallah, zeka gelişimi olarak da akranlarından öndeler. Arkadaşlarımdan birinin eşi doktor, kadın doğumcu. Hiiiçççç umursamadılar vallahi en baştan beri. Senin bebeğin iri bir bebek, ona kıyasla da kafası küçük diyor olabilirler. Aklına kötü şeyler getirme. Bence bebeğin çok sağlıklı doğacak inşallah Allahın izniyle.
Bak eşi doktor olan arkadaşımın mesajını aynen aktarıyorum sana. Aylar önceydi:
"Beni çok tatmin etmedi ama herşey iyiydi Allah'a şükür. Sütüm yaramış, boyu, kilosu ortalamanın üstünde. Sadece hamileliğimdeki gibi kafa çapı küçük. Yakın takip gerekecekmiş. Bilmediğim bişey söylemediği gibi gereksiz, kafa karıştırıcı kitabi bilgiler verdi. Kağıttan okur gibiydi. Zaten hasta almıyormuş. Akademisyenlik için çalışıyormuş. Nazar değmesin diye kimseye anlatmıyorum ama nörolojik ve genel gelişimi çok iyi. Birkaç ay önde hatta. İnşallah böyle devam eder."
Canım öncelikle çook çok geçmiş olsun haklısın anne olmak böyle onun en ufak bi zarar görme ihtimalini bile günlerce kafaya takmakmış şimdi gerçek manada anlıyoruz.. İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmıcak kuzunda.. bak benim balığımın da bacakları kısaydı geriden geliyodu bazen kafa ve karın çevresi 1hafta öndeyken bacaklar 1hafta geride olunca oluyomuydu sana aradaki fark 2hafta!! Hadi gel de uyu o endişelerleGünaydın Nilkem.Ben de okudum bir çok şey umarım benim de arkadaşın gibidir durumum.Tabi hala çok fena ana olmak gözü yaşlı olmak demekmiş.Annem derdi öf anne derdim.... Şimdi daha doğmadan gözlerimden süzülen yaşları sakinleşmek için içtiği suyun içine karısınca anladım.
dolar olarak evet. senin kartından tl karsılıgı çekiliyor.Canım bu yabancı siteden birkaç ürün de ben beğendim. Güvenli mi ama. Senin bilgin var mı? Dolar üzerinden mi çalışıyor. Ödemeyi nasıl yapıyorsun? Beni bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?