bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen Kasım da doğum de onlar hesaplasın

Kısslar yaa.benim kasigim agrimaya başladı.kasık değilde alt karın gibi aslında bebek aşağı indi gibi hissediorm.alttan tekmeledi bu akşam.Çok ayakta dolandım bugün ondan olablr mi.arada alt karın bolgemde sertlik de yapıo.Şimdi de yaptı.Şuan yatiorm ama korkuorm da herşey normal mi acaba.Yan yatmaya da korkuorm.agrio sanki Yan yatınca.çok rahatsız hissediorm kendimi

Kızlarrrr sol bacağıma komple bi kramp girdi böyle bi Ağrı yok aglicamm artık o dereceye geldim ilk defa oldu cok fena biseymis . Ne iyi gelir soguk su falan iyi gelir mi

Kızlarrrr sol bacağıma komple bi kramp girdi böyle bi Ağrı yok aglicamm artık o dereceye geldim ilk defa oldu cok fena biseymis . Ne iyi gelir soguk su falan iyi gelir mi
Sade maden suyu ic yada varsa magnezyum ic canim

Canim oglenden sonra da bende oldu yarim saat surdu benim. Yemek yapiyordum gidip uzanamadim da ayakta durdykca yeniliyor bence. En guzeli yatmak ve dikkati baska yone vermek. Gecmis olsun.

Eşinin hamileliğinde onunla birlikte kilo alan erkekler çok iyi baba olurmuş öyle diyorlar :))))))) gerçekmisir bilemem ama benim eşim benle birlikte hep kilo almıştır ve iyi babadır :)

Cnm bence dinlen bir yqrim saat bir saat faln gecmezse icin rahatlasin bi doktora gorun acilde

Eşinin hamileliğinde onunla birlikte kilo alan erkekler çok iyi baba olurmuş öyle diyorlar :))))))) gerçekmisir bilemem ama benim eşim benle birlikte hep kilo almıştır ve iyi babadır :)
Bak bu duydugum guzel bir tez. Benim esimde iyi bir baba olucak belli. Kizimi simdiden benden kiskaniyor sen doyurursun ben uyuturum surekli senin kokuna alismasin azda beni bilsin kizim diye benimle anlasma icerisinde. Ama genede geceleri yemek yemese keske.

Ayni sorun bu gece bende de var.kasiklarimda surekli hareket ediyor bu da agri yapiyor heleki biraz ayakta durunca dahada kotu oluyorum.hafif hafif kasilma yapiyor canim.ben sirt ustu yatarsam kasiklarim daha cok agriyor o yuzden soluma yatmaya calisirim genelde.dinlenmeyle gecer muhtemelen.

Cnm bence dinlen bir yqrim saat bir saat faln gecmezse icin rahatlasin bi doktora gorun acilde

Küçük tuvalete çok gidiorm cnm.Akşam bi karpuzn ceyregni yedim.üstüne su da içtim bütün gece.tuvalete kamp kurcam o haldym.sürekli gelio.acaba ondan mı diorum.Çünkü tuvaletten çıkınca biraz daha rahatliorm.

Sade maden suyu ic yada varsa magnezyum ic canim
İçtim canm az önce magnezyum yok doktor vermedi hiç ilk defa oldu üzerine basamıyorum

Canim oglenden sonra da bende oldu yarim saat surdu benim. Yemek yapiyordum gidip uzanamadim da ayakta durdykca yeniliyor bence. En guzeli yatmak ve dikkati baska yone vermek. Gecmis olsun.
Ya ne fena biseymis üzerine basamıyorum uzandım ama Ağrısi cok kötü esim masaj yapıyor ama iyi gelmedi geçsin biran önce yaaa .

İnşallah cnm.tuvalete gitmeyle alakası var mdr acaba.Bu akşam çok tükettim bi de wc den çıkınca rahatlio gibiym ama

Cnm geçmiş olsun.Benim bi kere oldu.uyanmadan önce gerilirken hep dikkat ederdim. Kasılma olablcgni hissediodm ama o sabah kaçırdım.kasıldı.genel olarak rahatladı hemen ama alt baldirimda kaldı bi nokta gibi orası 24 saat sonra falan geçti maalesef.çok düşünmemeye calis.geçici bişey İnşallah.o günden sonra da magnezyum iciorm

Sağol Canim. Benmde ilk defa oldu canim . Uyuyamıyorum deli gibi uykum var zonkluyo agrirken . Kotu biseymis insallah geçer biran önce

İnşallah cnm.tuvalete gitmeyle alakası var mdr acaba.Bu akşam çok tükettim bi de wc den çıkınca rahatlio gibiym ama
Hem idrarrin verdigi baaki hemde bebegin verdigi baskidan dolayi alt taraf sertlesiyor ve agri yapiyor.tuvaletini tutarsan agri daha da siddetlenir.
Aksam olunca ben su icmeyi azaltiyorum hatta belli bir saatten sonra icmiyirum butun gece tuvaletten cikamiyorum yoksa.uyku sersemligi ile tuvaletimi tuyuyorum herhalde o zmn kasiklarimda muthis agri oluyor.bebek agirlastikca tuvalet sorunu daha cok ortaya cikacak.

Doğru diosun cnm.idrar çok etkilio.inanır msn wc den geliyorum oturuorm hemen yeniden geldgni hissediodm.idrardan oldgnu dusunuyrm ama yine de bugün yatmayı dusunuyrm.korktum biraz.yarın sabahta tatile gitcez eşya hazırlamam lazım nasıl olcak bilmiorm ama ayaktayken bebek aşağı inerse Die korkmaya başladım

Günaydın Nilkem.Ben de okudum bir çok şey umarım benim de arkadaşın gibidir durumum.Tabi hala çok fena ana olmak gözü yaşlı olmak demekmiş.Annem derdi öf anne derdim.... Şimdi daha doğmadan gözlerimden süzülen yaşları sakinleşmek için içtiği suyun içine karısınca anladım.

Canım öncelikle çook çok geçmiş olsun haklısın anne olmak böyle onun en ufak bi zarar görme ihtimalini bile günlerce kafaya takmakmış şimdi gerçek manada anlıyoruz.. İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmıcak kuzunda.. bak benim balığımın da bacakları kısaydı geriden geliyodu bazen kafa ve karın çevresi 1hafta öndeyken bacaklar 1hafta geride olunca oluyomuydu sana aradaki fark 2hafta!! Hadi gel de uyu o endişelerle bu tek başına yeterli olmasa da down sendromu belirtisi olabiliyomuş o yüzden üzülmüştüm bu kadar.. Doktorum dedi ki bebeğin belli bi dönem belli bir bölgesi atağa geçebilir nitekim bizimkinin de bacakları en son kontrolde öne bile geçmişti.. Ha yine de basketçi kılıklı bi çocuk beklentimiz yok babanın bacakları 3 benimki iki karış :))
biz ne desek boş elbette sen mutlaka endişeleniceksin ama bak burda hepimiz birbirimize dua ediyoruz ya o boş diil işte.. Rabbim seni de minik balığını da korusun.. Evlatcın yüzünü hep güldürsün annesi..

Canım bu yabancı siteden birkaç ürün de ben beğendim. Güvenli mi ama. Senin bilgin var mı? Dolar üzerinden mi çalışıyor. Ödemeyi nasıl yapıyorsun? Beni bilgilendirirseniz sevinirim
dolar olarak evet. senin kartından tl karsılıgı çekiliyor.

ama öyle her satıcıya güven olmaz puanlarına ve yorumlarını okuman gerek

birde 1 ay da falan geliyor. birde orada sana gelmeden ürün satıcıya ödemenin geçmemesi gerekiyor.

yani ali ekpres kendisi hesabında tutuyor sayet ürün sana gelmedi ise orada tartısma açıyorsun. bir süre sonra paran iade oluyor

ama sakın herseye evet deme yani ingilizce bilmiyorsan çevirerek yap. ödeme karsıya geçerse sana gelmeden hiç bişi yapamazsın paran çöper gider.

anlayan biri ile yaparsan sorun yasamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…