bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
off insanlar bayılır zaten her halta bi yorum yapmaya.. emin ol amerikan mutfak olmasa bu sefer de onu yerlere göklere sığdıramayan insanlar çıkıcaktı :)) boşver hepsinin artısı eksisi var sanki onlar yaşıcak evde

Günaydin kizlar mutlu haftalar 1 haftamiz kaldi oglusumu görmeye cok merak ediyorum aceba buyudumu kac gram oldu
günaydın ben de çok heyecanlıyım en son 1 temmuzda görmüştüm minik balığımı çok özledim bizim randevumuz da ctesi aslında ama biraz öne alıcam galiba dayanamıcam

Rose daisy canım senin durumun noldu sahi detaylıya gideceğin sabah okumuştum sonraki durumu anca gece okuyabildim yol telaşından bişey de yazamadım.. var mı bi gelişme gerçi bi çok arkadaşın da dediği gibi ultrason tespitleri çok yanıltıcı olabiliyo hakkaten birden fazla doktorun görüşünü almakta fayda var.. ya da bi terslik varsa da tedbirini almak erkenden fark etmek en güzeli.. allah şifa versin canım minik kuzuna

Ilk cocugumda tecrubesizdim ama ikinci cocugumda hep vardi ara ara ama 28 den sonra cok siddetlendi.bugun biraz olup dinlenince geciyorsa kasilma ve bir daha olmuyorsa o normal karsiilaniyor.benim siddetlendigi donemde artik surekli olurdu.gun icinde kasilmasiz gecridigim vakit olmazdi.zaten sen nst ye girmissin orda sancin olsa cikardi.akintim var diyorsun onu biran once tedavi ettir o da kasilma yapar canim.tedavini olunca normale donersin.

Günaydın kızlar. BegumBB canım yeni okudum senin durumunu. Üzülme arkadaşların dediği gibi 1 haftadan bişey olmaz üstelik bazı usg ler çok hassas oluyor bazıları normal olurken bazıları geri veya ileriçıkabiliyor. Başka bi doktora daha git perinatolog olursa kafan daha rahat eder. 1 haftalık gerilikten direk zeka geriliği diyen doktor senin pisilkolojini düşünmüyor mu. Bir hafta sonra tekrar bakalım diye seni üzmeden gönderebilirdi. Bak bunu daha öncede yazmıştım.

Benim teyze kızı hamileyken bebeğin başında ur var hastalıklı doğacak ya ölür ya zeka geriliği olur dediler 9 ay ağladı. Doğdu tertemiz nur topu gibi üstelik lise sınavlarında Konya 2. Si oldu tıp istiyor inşallah. Aşırı zeki öğretmenleri kıza yetişemiyoruz diyorlar. Sorduğu sorulara cvp bulamıyorlar.

Uzyn oldu ama rabbime dua et bizde senin için edelim inşallah. Başka doktorlarada görün umarım akıllı herşeyi normal pırıl pırıl bir evladın olur. Bırakma kendini güçlü ol bol bol ceviz balık ye omega 3 vitamini al bakarsın öne geçer bebiş:)))) Allah yardımcın olsun canım

Sağol Can'ım düşündüğün için. 2 perinstologa gittim şimdiye kadar biri böbrekte kist var diğeri ben sadece kisti görüyorum böbreği göremedim dedi yarın başka bir doktora(ilk hamileliğimde gitmiştim bir kaç kez) gidicem perinatolog değil ama renkli bakıyor belki o içimi ferahlatacak birşeyler söyler

Cnm doktorun verdiği ilacı o zaman içtim.kültür vermiştim.o temiz çıkınca doktor bi dahaki randevunda gel dedi.Tek doz ilaç yeterli gelir Die mi düşündü doktor da bilemedim.o zamanda nst ye girdgmde temiz cikinca idrar yolu enfeksiyonndndr Die düşünmüştüm. Doktoruma msj yazaym bakalım.Bebek bi de çok hareketli cnm.bu herşeyin yolunda oldgnn belirtisi olabilr mi.kasılma oldgnda da bebek hareketli mi oluo

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım rabbim şifa versin. Yanlış görmüş olsunlar bişey yok tertemiz böbrekleri desinler inşallah amin.

inşallah canım yavrucunda hiç bi sıkıntı çıkmıcak allah kimseye dermansız dert vermesin dualarımız seninle ve miniğinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…