bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biz geldik kizlar 26+3 gunluk 920 grm biri 900 biri aclik 75 cikti tokluk 50 lik glikoz verdiler 155 cikti. Cok az yuksek cikti dedi sinir 140 mis yarin tekrar yaptiracagiz 100 luk bu defa
Oyyy bebeklerine masallah. Kuzum uzulme kafana da takma bakalim yarin ne cikacak.

Biz geldik kizlar 26+3 gunluk 920 grm biri 900 biri aclik 75 cikti tokluk 50 lik glikoz verdiler 155 cikti. Cok az yuksek cikti dedi sinir 140 mis yarin tekrar yaptiracagiz 100 luk bu defa
İlla yaptırmak mı gerekiyormuş canim tekrardan 100 luk . Onun yerine yediklerimize dikkat etsek falan olmuyo mu acaba

Masallah canım kılolar guzel pıtırcıkların.yarınkı ıyı cıkar inş sekerin

Canim massalah pasanana 27+4 haftada super kilo benimkiler minnak olucak teyzesi 920 grm ve 900 grm canim rabbim saglikla nasip etsin minnoslarimizi

Gecmis olsun canimmmm My moonlight seni soruyordu kizlar iyiymis sikinti olmaz bence asiri yuksek degil de yarina yine olmasi can sikici olmus ya

Oy masallah kizlara annesi cok guzel bakiyor bu premseslere 100 luk test zormus sanirim ama umarim cok rahatsiz etmez seni canim

Kızlar taze üzüm yemek zararlı mı? Ben yiyordum ama simdi bi sitede düsüğe sebep olur falan diye okudum. Dogru mu acaba?
Alllah allah ilkkez duydum.. bir arkadasim son ayinda uzum aseriyordu kiloyla yedi hemde hoc de bisey olmadi ben de kan yapsin diye yiyorum arada cok abartmadan..

Oyyy bebeklerine masallah. Kuzum uzulme kafana da takma bakalim yarin ne cikacak.

İlla yaptırmak mı gerekiyormuş canim tekrardan 100 luk . Onun yerine yediklerimize dikkat etsek falan olmuyo mu acaba

Masallah canım kılolar guzel pıtırcıkların.yarınkı ıyı cıkar inş sekerin
ayyy canimlarim allah razi olsun yarinki 100 luk olanida insallah temiz atlatiriz insallah cok kotuydu ben seker sevmem icimi yakti bol su icmekten karnim sisti insallah seker yuklemesi yapicaklar tek seferde guzel sonuc alirsiniz insallah ... ecmain

Canim massalah pasanana 27+4 haftada super kilo benimkiler minnak olucak teyzesi 920 grm ve 900 grm canim rabbim saglikla nasip etsin minnoslarimizi

Gecmis olsun canimmmm My moonlight seni soruyordu kizlar iyiymis sikinti olmaz bence asiri yuksek degil de yarina yine olmasi can sikici olmus ya

Oy masallah kizlara annesi cok guzel bakiyor bu premseslere 100 luk test zormus sanirim ama umarim cok rahatsiz etmez seni canim

Evet canim yaaa tadini begenmedim hala su iciyorum yuregimi yakti hava 50 derece zaten birde bu gilikoz mahf etti yaa

Maşallah kuzulara canım iyi bakıyorsun sanırım. Geçmiş olsun sanada allah kolaylık versin.

Canim artik buyukler 35 cm boy parca halinde goruyoruz yuz resimleri var oda cok karanlik canim yaa istersen onu yukleyim 23 haftaligini yuz resmi var sadece :))
Oy yirim onlari sorma buyuduler artik tek parcada goremiyoruz minnaklari benim de ikizim var ya ayri bi ilgiliyim senin kizlara saglikla buyusunler annelerinin karninda ins

Masallah bebisine annesi.bebisdeki bobrek genisligi geciyor kizimda da gecmisti insallah sende bi problem cikmaz hafif bi usutme tarzi agridir.

27+4 değil kuzum 27+1 iz ama kilo güzel tabii. Senin kızçelerinin iyi bence kuzum. İkiz sonuçta gayet iyi bakmışsın bence doktor ne dedi kilolarına? Allah sağlıklı versin hepimize inşallah

27+4 değil kuzum 27+1 iz ama kilo güzel tabii. Senin kızçelerinin iyi bence kuzum. İkiz sonuçta gayet iyi bakmışsın bence doktor ne dedi kilolarına? Allah sağlıklı versin hepimize inşallah
Normal dedi gelisimlerine canim iste anne yuregi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…