bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
du bakalım bugün dr söyler o uyuz testin tarihini tavsyelerini dikkate alıcam kuzu üstüne de şimdiden şöyle güzel bi yengen olur karışık tost olur hayal ediyorum.. bakalım kısmetimizde ne varsa :))

kızlar belki çok erken bi soru ama bi yerde gördüm şimdi tesadüf tecrübeli anneler bilir doğumdan sonra korse kullandınızmı kulandıysanız nasıl bi korseydi

Kizlar ben cok fena oldum yine soguk ter bayginlik hissi gidiyom.ben dedim anneme agzima sekeri tepti annem bigun olup gitcem
bende öleyim canım bugün ayrı bi fenayım sanki işyerindeyim sığmıyorum biyere oturamıyorum gezemiyorum dışarı zaten çıkamıyorum psikolojim bozuldu

Ye yarasın canım inşallah. Benimki bugün foto vermedi iki eliyle yüzünü kapamış en son geldiğimizde de vermemişti. Doktor 13 üne kontrol randevusu verdi:))) sık gelmek işime gelir zaten:)))))))
aaaaa bugün kontrol mü vardı canım sizin?? bebiş nasıldı herşey yolundadır inşallah

Rica ederim kuzum keşke daha çok yardımcı olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…