bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oy yirim onlari sorma buyuduler artik tek parcada goremiyoruz minnaklari benim de ikizim var ya ayri bi ilgiliyim senin kizlara saglikla buyusunler annelerinin karninda ins
ayy canim benim allah razi olsun tatlim rabbim cumlemizinkine saglikla nasip etsin minnoslarimizi ...

kızlar belki çok erken bi soru ama bi yerde gördüm şimdi tesadüf tecrübeli anneler bilir doğumdan sonra korse kullandınızmı kulandıysanız nasıl bi korseydi
Hic kullanmadim ama bu sefer kullancak gibiyim zaten kilolu hamile kaldim daha cabuk toparlaniuor vucud korseyle.butun kullanirim herhalde.diz ustunden gogus altina kadar olandan.

Hic kullanmadim ama bu sefer kullancak gibiyim zaten kilolu hamile kaldim daha cabuk toparlaniuor vucud korseyle.butun kullanirim herhalde.diz ustunden gogus altina kadar olandan.
Bacakli korseler tuvalete gir cik da cok bunaltiyor ya ben direk gobek korsesi takarim sanirim goguse kadar olandan

Son düzenleme:
Biz geldik kizlar 26+3 gunluk 920 grm biri 900 biri aclik 75 cikti tokluk 50 lik glikoz verdiler 155 cikti. Cok az yuksek cikti dedi sinir 140 mis yarin tekrar yaptiracagiz 100 luk bu defa
Kilolari cok iyi masallah.sende bol meyve tuketenlerdenmisin.
100 luk kesin sonuc veriyormus ins bi sıkıni cikmaz canim.

Kilolari cok iyi masallah.sende bol meyve tuketenlerdenmisin.
100 luk kesin sonuc veriyormus ins bi sıkıni cikmaz canim.
canim meyveyle aram yok benim arada tuketirim sadece cok sukur iyi kizlarim yarinda guzel sonuc aliriz insallah

Evet alttaki net ama üsttekini göremedim. Çok tatlı görünüyor:))) birine benzettiniz mi? Benim yaramaz yüzünü kapatıo iki keredir görüntü vermiyor uyanık:)))
Canim mevhibe ikra kalin dudakli dikkat ettiysen gorumceminde dudagi kalin ve silikonlu gibi allah var gorumcem guzeldir diger taraflari net gorunmuyor karanlik cikmis meyra hic belli degil :))

:/ Böyle olumsuz şeyler çok etkiliyor beni ya. Allah halaniza dayanma gücü versin çok zordur eminim sebebi neydi peki ?
Amin.kolay degil gel 7 ay tasi.kucagina almayi dort gozle bekle.sonra nasip olmasin.yinede nasip.rabbim hepimizn hakkinda hayirli olani nasip etsin.kordon boynuna dolanmisti.bogulmus heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…