bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar taze üzüm yemek zararlı mı? Ben yiyordum ama simdi bi sitede düsüğe sebep olur falan diye okudum. Dogru mu acaba?

Ayy ne yalan söyleyim bende özledim doğum emzirme dönemi daha baya bir süre içemiycem sonra herkes bırakırsın diyor bakalım kendime güvenemiyorum bu konuda

Valla tiksinerek birakanlar sansli ben resmen severek ayrildim dogumdan sonra bi firt cekem mi abii moduna gecmem ins emzirme de var cunku

Tebrik ediyorum kızlar sizi. Çevremde o kadar çok var ki hamile olmasına rağmen sigara içmeye devam eden. Nasıl kıyıyorlar o bebişlere hiç bilmiyorum. Ben de içiyordum sigara ama bebek düşünmeye başlamadan bir yıl önce bıraktım sırf bebeğime hiç bir zararı olmasın diye...

Maşşallah tosununa canım. Rabbim nazarlardan saklasın. Kocaman olmuş :)

Sen daha da buyuk irade gostermissin canim helal valla

Cok sulu akintim oluyo ya bide yada terliyoruz
Canım aynı şey bende de var. Bakalım Dr. ne diyecek. Geçen hafta gittiğimde suyun gayet iyi demişti. Kaçak varsa zaten suyum da azalır diye düşünüyorum ama inşallah öyle bir şey yoktur da terlemedir...

Sen daha da buyuk irade gostermissin canim helal valla

Aslında tam Ramazan'a denk getirdim, o yüzden çok zorlanmadım :) Zaten bütün gün içmiyorsun oruçluyken iftardan sonra yarım saat sabrettin mi tamamdır. Ben işim kolayına kaçtım açıkçası

Benimde vardı canım ama kıylılırmı bu meleklere Allah korusun ya bişey olsa bunun vebalini asla ödeyemem kahrolurdum sanada bravo canım sen en güzelini yapmışsın önceden bırakmakla

Benimde vardı canım ama kıylılırmı bu meleklere Allah korusun ya bişey olsa bunun vebalini asla ödeyemem kahrolurdum sanada bravo canım sen en güzelini yapmışsın önceden bırakmakla
Aynen öyle, nasıl kıyıyorlar bilmiyorum. Sigara içerek bebek dünyaya getiren arkadaşlarımın bebeklerinin çoğunda nefes problemi var. Kimisi astım olmuş, kimisi bronşit olmuş, kimisi nefes darlığı çekiyor çocukların. Bazen düşünüyorum o çocukların o hallerini görüp hiç mi içleri yanmıyor, hiç mi pişman olmuyorlar...

Karacigerin pankreasina filan bakicaklar o yuzden iyice cisin gelsin canim tas var mi bakacaklar
Canım eve geldim ama sıcaktan can vermek üzereydim. Gelirken 1 lt vişne suyu aldım buz gibi 2 bardak gözümü açtı. Böbrek pankreas karaciğer normal dediler. Ama ağrılarım çok olunca buscopan verdi doktor bağırsak tembelliği olabilir bol rezene çayı ve hoşaf iç dedi. Bağırsak tembelliği böğür ağrısı yaparmış. Zaten kabızlık ıkınma ağrıları başlatmıştı. Şimdilik benden bu kadar sen nasıl oldun? Ikra meyra doktora gidecekti bugün galiba haber varmı sayfaları okumadım ben daha

Canım öyle benim bir arekadaşım full içti 2 çocuğunda da maşallah şuan için iyiler ama zaman ne getirir bilimmez organları oluşurken bu zehire maruz kaldı sonuçta

Hadi gecmis olsun canim takip mi edilcek ayda bir bobreklrin simdi benimki gibi
Mevhibe bugun gorunmuyo canim hic denk gelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…