Kesinlikle hiç faydası yok ama ne yapalım
Miniklerin canı isteyince biz de içiyoruz. Ben de hiç içmezdim gazlı ya da hazır içecekler ama bu velet babasına benzemiş. K.v.m de eşime hamileyken resmen kolaya aş ermiş. Babasının oğlu ne olacak...
Ayyy
İnşallah benim oğluş öyle olmaz. Yoksa yandık valla, çocuk obez olur
Yaaa sorma benimki de öyle. Aman boş ver daha iyi, annelerine düşkün olsun oğluşlar :) Hep çok istemişimdir oğlumun bana düşkün olmasını...
Canım benim de 12 Ağustosda, saat 20:40'ta. Büyük ihtimalle sen içeride muayenedeyken ben gelmiş olurum :)
Ya bize olan zararı umurumda değil de fazla kafein alımı bebekte hiperaktiviteyi tetikliyormuş o beni korkutuyor. O yüzden 2 güne 1 bir bardak içiyorum, yoksa var yaaa hiç acımam bir oturuşta 2.5 ltyi deviririm :)
Ayyy kıyamam sana. Bunun bir de süt gelsin diye besiye çekilmesi var. Allah yardımcın olsun canım :)
Ben ilk 6 ay ilk gebeliğimde 5 kg almıştım. Ama doğuma kadar toplam 19 kg almıştım. Doğumdan sonra 14 kg 10 günde gitmişti. Ödem toplamışım çok sanırım ondan. O yüzden kestiremiyorum canım ne kadar alınacağını. Şuan 6.aydayız ve ben 6 kg aldım... İştahım da çok açık, ne olacak bilmiyorum...
Canım benim Dr. her şeyden önemli bunu sakın unutma. Diğer konuları hiç düşünme bence. Benim yeğenim de annesini uzun süre emmemişti 2 gün hiç bir şey vermediler bebeğe sırf annesini emsin diye. Aslında doğru olanı yapıyorlar çünkü bebek acıksın ki annesinin memesine yapışsın. Bebek emecek, memeyi çekecek ki annenin de sütü gelsin. O yüzden memnunsan değiştirme bence...