bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Of kizlar adanin dogum gunhnde ne giycem hic bi elbisem olmuyo gobegim onunu yukari cekiyo elbiselerin agliycam ya

Var mi aranizda insulin kullanan arkadaslar
Geçmiş olsun,eşim şeker hastası. Hatta bugün insülin vurdu kahvaltı yaptık az geldi sanırım. Sonra öğlen aradım yemek yememişti bilinç bulanıklığı başlamış konuşunda anladım! 2.kez oluyor bu durum. Nasıl işten çıktım,nasıl erenköye geçtim bir ben bilirim bir Allah. Çok zor bir durum. Sizin hamileliktemi çıktı şeker?

D dertah nasil oldun canim.sonra bi daha birsey yazmamissin.
Gectimi agrilarin yada acile gittinmi.
Merak edip ilgilendigin icin cok sagol canim.iki gündür hastanelrdeyim foruma bakmaya firsatim olmadi.hala agrilarim var ama azaldi biraz şükür bi sürü serum yedim dusuk önleyici igneler yapildi ama yapilan tetkikler sonunda bebegimle ilgili bi sorun yok şükür.böbrek genislemesinden dolayiymis cektigim agrilar onceden de oluyordu agrim ama bu kadar siddetli ve uzun sureli hic olmamisti.genisleme siniri asmis biraz doktor stent takmayi önerdi ama ameliyat ortami yuzde 1 de olsa dusuk riski var dedi bu beni biraz korkuttu o yuzden simdilik dayanabildigim kadar dayanmayi düşünüyorum

Kızlar benim için bugün çok kötü bir gündü. Bebeğime ve eşime birşey olacak diye çok korktum. Eşim şeker hastası ve gündüz yorgunun dedi ve işe gitti. Malum şeker düşünce uyku yapıyor ve birşeyler yemesi lazım yemeden eve gitmiş ve uyuya kalmış. Yemek yedinmi diye her öğlen kontrol ederim, yine aradım ve baktım saçma sapan cevaplar veriyor. Bilinç bulanıklığı başlamıştıki hemen abisini aradım yanına yolladım. Tabi ben o ara ağla ağla krize girdim, sakin ol deseler ne fayda. Daha önce o halde araç kullanmıştı ve nerde olduğunu bilmiyordu. Ambulansı zar zor yönlendirmişti. Rabbim kimseye yaşatmasın, zor bir durum. Bu yüzden bizim içinde şeker yüklemesi kesinlikle çok önemli. Eşimde Üniversiteye hazırlandığı zaman çıkmış, ailede de yok. Çok korkuyorum ona bir şey olacak diye Rabbim eşlerimizi , yavrularımızı ve sevdiklerimizi bizden ayırmasın inşallah...

Aa
aaaaa çok sevindim. Inşallah denk geliriz ^.^

Cok gecmis olsun canimm tekrarlanmaz ins

Dogum kilolarindan kurtuluyoruz topigi acarak kaldigimiz yerden devam ederiz artik :)
Kizlar yardim edebilirim size gebelik oncesi 18 kilo vermis biri olarak.. 76 kiloydum 58le gebe kaldim ben.. cok iyi anliyorum sizi.. bide dogumdan3 ay sonra da bir terslik olmazsa diyetisyenime gitmeyi dusunuyorum yine gebelik sonrasi diyet verirse paylasirim hep ama yagma yok harfi harfine uygulayacaksiniz

Cok gecmis olsun canimm tekrarlanmaz ins
Dikkat ederse olmuyor böyle bir şey. Her ara öğünde yemesi için bir meyve, çiçekli süt vs bir şey veriyorum ama takmış şirketteki işlerin yetişmesine! Unutunca çok düşüyor şekeri sonra bir şey yiyebilecek durumda maalesef olamıyor. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…