bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben varım, hemde seve seve ^.^

Gecmis olsun canim uzuldum.okuyunca Allah gostermesin kotu seyler ama esinin artik daha sorumlu davranmasi lazim..
Seker hastaliginda bir sorun yok benim annem dayim esimin babasi hep seker hastasi insulin kullaniyorlar bi de ama dikkatli olup yemek yemeyi aksatmadiklarinda saatlerini gecirmedikce sorun yasamiyorlar hic sen esine soyle duzgun bir sekilde; baba olacaksin ben de hamileyim de seni hep kontrol edemeyebilirim ama yemek saatlerini duzene oturtman lazim ki bu tip uzucu seyler yasamadan saglikla bebisimizle ilgilenelim de cnm doktora da goturup konusmasini saglayabilirsin canim

Topigin admini belli olduu izindeyiz hocam

Evet canim kizimda hamilelikle beraber cikti 9 ay kullandim aclik şekerinden dolayi sadece gece kullandim gecti dogum sonrasi.simdi oglumda yine bastan beri kullaniyorum.seker onemli bebegin organ gelisimi vs. Icin mutlaka kontrol ettrin arkadaslar.onleminizi alin

Size de cok gecmis olsun.zor bi durum malesef ve her zaman dikkatli olmak zorunda kalıyorsun

Haklısın canım. Uzun süre anlıyor sonra düzelince yine aynı davranmaya devam ediyor. Sürekli olan bir şey değil neyseki. Dikkat edince sorun yok ama yedimi yemedimi bebek gibi sürekli soracaksın takip edeceksin. Yanımda olsa sorun yok, tekken çok korkuyorum işte. Diyorum hep annesinde diyor ama bir süre dikkat ediyor sonra varsa iş güç. Kadıkoydeki diyabet hastanesini Kuran adama gidiyor Prof.nazif bağrıaçık adam bir numara ama bizimki dikkat etse ki genelde çok dikkat eder, ama bu durumu 2.kez yasadık maalesef. Teşekkür ederim.

Evet canım çok haklısın. Bende çok önemsiyorum. Rabbim daha beterinden korusun.

Kuzum su icmeden ve yemek yemeden mi gittin kac saat susuz kaldin ben hic dayanamam sussuzluga napicam cumartesi bilemiyorum.
canim gece 12 den sonra yemiceksin bende oyle yaptim sabah 10 da aclik sekeri icin kan aldilar sonra gilikoz 50 lik verdiler 1 sat sonra yine kan aldilar kardesim dediki 1 litre su icseydin keske dedi bende anca 1 bardak ictim dedim oda icimi yakti diye dedim yarin 2 litre su icerim zaten 1 saat daha ac beklicen beklerken su ic canim benim hatama dusme bilseydim su tuketirdim

Su icmek serbest mi yani ozman sorun yok

Doğumdan sonra hep beraber verelim kiloları, ben varım

Abooo su iciliyo mu ohh gobek atarim bak burda

ruby87 ne guzel siz nerdeyse her seyi planlamissiniz. Ben bekarlik donemimde kullandigim bir dolabim vardi kıyafetleri icin obu kullanmayi dusundum park yatak istiyorum ama marka model yok aklimda hali ve perde de yok henuz..
Bebek arabasi olarak da casual cadillac air comfort travel sistemi u inceledim hoşuma gitti ama dedigim gibi çok kararsiziz sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…