- 17 Aralık 2013
- 208
- 172
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.961
Çok şükür Rabbim yardim etmis cok zor şeker hastaligi biliyorumKızlar benim için bugün çok kötü bir gündü. Bebeğime ve eşime birşey olacak diye çok korktum. Eşim şeker hastası ve gündüz yorgunun dedi ve işe gitti. Malum şeker düşünce uyku yapıyor ve birşeyler yemesi lazım yemeden eve gitmiş ve uyuya kalmış. Yemek yedinmi diye her öğlen kontrol ederim, yine aradım ve baktım saçma sapan cevaplar veriyor. Bilinç bulanıklığı başlamıştıki hemen abisini aradım yanına yolladım. Tabi ben o ara ağla ağla krize girdim, sakin ol deseler ne fayda. Daha önce o halde araç kullanmıştı ve nerde olduğunu bilmiyordu. Ambulansı zar zor yönlendirmişti. Rabbim kimseye yaşatmasın, zor bir durum. Bu yüzden bizim içinde şeker yüklemesi kesinlikle çok önemli. Eşimde Üniversiteye hazırlandığı zaman çıkmış, ailede de yok. Çok korkuyorum ona bir şey olacak diyeRabbim eşlerimizi , yavrularımızı ve sevdiklerimizi bizden ayırmasın inşallah...
canim gece 12 den sonra yemiceksin bende oyle yaptim sabah 10 da aclik sekeri icin kan aldilar sonra gilikoz 50 lik verdiler 1 sat sonra yine kan aldilar kardesim dediki 1 litre su icseydin keske dedi bende anca 1 bardak ictim dedim oda icimi yakti diye dedim yarin 2 litre su icerim zaten 1 saat daha ac beklicen beklerken su ic canim benim hatama dusme bilseydim su tuketirdim
Serbestmis canim dun yarende icmis su canim @Antihindistancevizi
Maalesef banada su içmek yasak dediler ..salı günü 100 şük yaptırıcam bende Nasıl dayanıcam susuzluğa bu sıcakta bilmiyorumSerbestmis canim dun yarende icmis su canim @Antihindistancevizi
Kocaman öpüyorum seni canım uğruyorum bırakırmıyım hiçanladım canım iyi ol da gerisi önemli diil.. iyi dinlenelim doğuma az kaldı :)) özletme kendini uğra arada bir
Merak edip ilgilendigin icin cok sagol canim.iki gündür hastanelrdeyim foruma bakmaya firsatim olmadi.hala agrilarim var ama azaldi biraz şükür bi sürü serum yedim dusuk önleyici igneler yapildi ama yapilan tetkikler sonunda bebegimle ilgili bi sorun yok şükür.böbrek genislemesinden dolayiymis cektigim agrilar onceden de oluyordu agrim ama bu kadar siddetli ve uzun sureli hic olmamisti.genisleme siniri asmis biraz doktor stent takmayi önerdi ama ameliyat ortami yuzde 1 de olsa dusuk riski var dedi bu beni biraz korkuttu o yuzden simdilik dayanabildigim kadar dayanmayi düşünüyorum
Klorlu olduğu için ben girmezdim sanırım..kokusu bile rahatsız eder diye düşünüyorumİyi geceler kisslar nasilsnz
Bakmaya calisyrm ama çok takip edemiyrm.
Tatil modundym çok şükür.darısı tüm.isteyen arkadslra
Kızlar size bişey sorcam.
Hamilelikte havuzun ne gibi sakincalari olablr.
Doktorum temizlgndn eminsen gir dedi.
Bizde ev kiraladik havuzlu.sadece bize ait.ailece giriyrz yani.
Bugün havuz bakımı için geldiler.havuz temiz değilmiş ilacladilar.bende tam gircktm.3 saat girmeyin sonra gireblrsnz dediler.3.5 saat sonra hemen girdm
Naapayim dayanamiyrm.su sıcak ve gözümün önünde dururken olmuo yani.
Bi gündüz giriorm bi de gece eşim gelince giriorm.
Idrar yolu enfeksynunu da yeni atlatio gibiydim ya.yanlis mi yapiorm diorum.bi de bu havuzdaki klorn bebeğin bağışıklık sistemnde sorunlar açtıgni okudum.
Hiç yakınında böyle bişey duyan yaşayan var mı.
Inşallah havuza girdi sıkıntı yasamadi dersnz
Klorlu olduğu için ben girmezdim sanırım..kokusu bile rahatsız eder diye düşünüyorum
Kızlar benim için bugün çok kötü bir gündü. Bebeğime ve eşime birşey olacak diye çok korktum. Eşim şeker hastası ve gündüz yorgunun dedi ve işe gitti. Malum şeker düşünce uyku yapıyor ve birşeyler yemesi lazım yemeden eve gitmiş ve uyuya kalmış. Yemek yedinmi diye her öğlen kontrol ederim, yine aradım ve baktım saçma sapan cevaplar veriyor. Bilinç bulanıklığı başlamıştıki hemen abisini aradım yanına yolladım. Tabi ben o ara ağla ağla krize girdim, sakin ol deseler ne fayda. Daha önce o halde araç kullanmıştı ve nerde olduğunu bilmiyordu. Ambulansı zar zor yönlendirmişti. Rabbim kimseye yaşatmasın, zor bir durum. Bu yüzden bizim içinde şeker yüklemesi kesinlikle çok önemli. Eşimde Üniversiteye hazırlandığı zaman çıkmış, ailede de yok. Çok korkuyorum ona bir şey olacak diyeRabbim eşlerimizi , yavrularımızı ve sevdiklerimizi bizden ayırmasın inşallah...
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. İnsan sevdiklerine bir şey olunca dayanamıyor. Şimdi nasıl? İyidir inşallah...
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben yine sıcaktan bunalmış bir durumdayımDün akşam eşim koltuk altımda bir beze olduğunu fark etti. Dün sabah duş alırken yoktu, çünkü bu sabah duş alırken canım yandı orayı yıkarken. Sizde de böyle bir şey oldu mu ya da etrafınızda tanık oldunuz mu? Biraz araştırdım gebeyken böyle şeyler olabiliyormuş... Ama ben yarın yine de bir genel cerraha görüneyim diyorum...
ruby87 canim gecmis olsun ama esinde cocuk gibi davraniyor gibime geldi.ogunlerini atlamamasi lazim seker hastasi ki o insulin kullaniyor.sanki hastaligini biraz hafife aliyor gibi geldi bana.yapmasin boyle koskaca adam sonucta azcik cek kulaklarini:)))))
Çok şükür Rabbim yardim etmis cok zor şeker hastaligi biliyorumbenim dayimda ve annemde var ustelik esimde de var ama henuz kontrol saglaniyo insulin kullanmiyo Rabbim sevdiklerimizi bize bagislasin ...
Canim benim kulagimda cikiyor ara ara bikac gun agri yapiyor sonra kendiliginden geciyor hamileyken bisey yapamayacaklarini dusundugum icin cok onemsemiyorum dr a soylemistim onunla ilgili bisey dememisti onemli olsa biseyler derdi galibaGünaydın kızlar. Nasılsınız? Ben yine sıcaktan bunalmış bir durumdayımDün akşam eşim koltuk altımda bir beze olduğunu fark etti. Dün sabah duş alırken yoktu, çünkü bu sabah duş alırken canım yandı orayı yıkarken. Sizde de böyle bir şey oldu mu ya da etrafınızda tanık oldunuz mu? Biraz araştırdım gebeyken böyle şeyler olabiliyormuş... Ama ben yarın yine de bir genel cerraha görüneyim diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?