bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok şükür Rabbim yardim etmis cok zor şeker hastaligi biliyorum benim dayimda ve annemde var ustelik esimde de var ama henuz kontrol saglaniyo insulin kullanmiyo Rabbim sevdiklerimizi bize bagislasin ...

Sabah su içmek sonucu etkiliyormuş beybi. Bana sıkı sıkı sordular. Yemedin içmedin dimi die :/

Canim cok gecmis olsun Allah acil sifa versin.
Iyice arastirdinmi stent olayini insallah stente gerek kalmadan agrilarin hafifler.
Hayirli saglikli hamilelikler canim.

ruby87 canim gecmis olsun ama esinde cocuk gibi davraniyor gibime geldi.ogunlerini atlamamasi lazim seker hastasi ki o insulin kullaniyor.sanki hastaligini biraz hafife aliyor gibi geldi bana.yapmasin boyle koskaca adam sonucta azcik cek kulaklarini:)))))

İyi geceler kisslar nasilsnz
Bakmaya calisyrm ama çok takip edemiyrm.
Tatil modundym çok şükür.darısı tüm.isteyen arkadslra
Kızlar size bişey sorcam.
Hamilelikte havuzun ne gibi sakincalari olablr.
Doktorum temizlgndn eminsen gir dedi.
Bizde ev kiraladik havuzlu.sadece bize ait.ailece giriyrz yani.
Bugün havuz bakımı için geldiler.havuz temiz değilmiş ilacladilar.bende tam gircktm.3 saat girmeyin sonra gireblrsnz dediler.3.5 saat sonra hemen girdm
Naapayim dayanamiyrm.su sıcak ve gözümün önünde dururken olmuo yani.
Bi gündüz giriorm bi de gece eşim gelince giriorm.
Idrar yolu enfeksynunu da yeni atlatio gibiydim ya.yanlis mi yapiorm diorum.bi de bu havuzdaki klorn bebeğin bağışıklık sistemnde sorunlar açtıgni okudum.
Hiç yakınında böyle bişey duyan yaşayan var mı.
Inşallah havuza girdi sıkıntı yasamadi dersnz

Kizlaarrrr anecimin türkiyeden gönderdikleri sabah elimize geldi anca atabildim misafirlerden bakin bakalimm :)
Bornoz takimi
Alt degistirme minderi
Uyku seti

Eklentiler

• 20160804_230549.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 20160804_230747-1-1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 20160804_230617-1-1-1.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 20160804_230828-1-1-1-1-1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 58
Klorlu olduğu için ben girmezdim sanırım..kokusu bile rahatsız eder diye düşünüyorum

Uyuyamamak ne kötü birşey ne zamana kadar böyle devam edecek artık doya doya uyumak istiyorum.

Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. İnsan sevdiklerine bir şey olunca dayanamıyor. Şimdi nasıl? İyidir inşallah...

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben yine sıcaktan bunalmış bir durumdayım Dün akşam eşim koltuk altımda bir beze olduğunu fark etti. Dün sabah duş alırken yoktu, çünkü bu sabah duş alırken canım yandı orayı yıkarken. Sizde de böyle bir şey oldu mu ya da etrafınızda tanık oldunuz mu? Biraz araştırdım gebeyken böyle şeyler olabiliyormuş... Ama ben yarın yine de bir genel cerraha görüneyim diyorum...

Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. İnsan sevdiklerine bir şey olunca dayanamıyor. Şimdi nasıl? İyidir inşallah...

teşekkür ederim canım. iyi çok şükür, telefonunda ara öğün alarmı kurdum sabah 10:00 da meyve falan yesin diye, sürekli takip etmek zor. yanında olmadığımda korkutuyor beni. bu hastalığın kötü tarafı işte aç kalmayacaksın.

geçmiş olsun canım. bende yok. acaba ben falan olabilir mi? bir git görün bakalım ne diyecek cerrah. dilerim önemli bir şey değildir.

günaydın canım :) çektim çektim. boşuna demiyorum benim 1 çocuğum yok 2 tane olacak diye. bebek gibi sürekli dürtçen bunları. valla yoruluyorum artık helede bebek gelince diyorum annesine yollayayım yada biz oraya gidelim :) çektim akşam kulaklarını :):)

Çok şükür Rabbim yardim etmis cok zor şeker hastaligi biliyorum benim dayimda ve annemde var ustelik esimde de var ama henuz kontrol saglaniyo insulin kullanmiyo Rabbim sevdiklerimizi bize bagislasin ...

kıyamam. evet çok zor gerçekten. neyse ki insülin kullanmıyor eşin. benim eşimde üniversiteye hazırlanırken çıkmış. dedim sanki harvard üniversitesini yazdın neye bu kadar stres yaptın, sırf eğitimi için koçu yazmış dediğini de yaptırmış oraya gitmiş. bu erkekler bir değişik gerçekten :) belkide bir sebep lazımdı oda bahane oldu işte. kaderin önüne geçilemiyor maalesef.

Canim benim kulagimda cikiyor ara ara bikac gun agri yapiyor sonra kendiliginden geciyor hamileyken bisey yapamayacaklarini dusundugum icin cok onemsemiyorum dr a soylemistim onunla ilgili bisey dememisti onemli olsa biseyler derdi galiba

herkese günaydınlar kızlarhepiniz iyisinizdir inşallah.. ahmoz canıımm çok saol ilgilendiğin için evet dündü randevumuz :) heeeerrr gidişimde istisnasız 1.5 saat beklediğim doktorcuğuma bu kez ben yarım saat geç gittim çünkü hakkaten sinir harbi yaşıyorum o bekleme esnasında sabırsızlıktan.. bi de ne göreyim hastane bomboş şu filmlerdeki terkedilmiş akıl hastanelerinden hallice!! bi ışıklarının yanıp yanıp sönmediği eksik kalmış hemen doktorun odasına daldım tabii panikle randevumuz vardı dedim kaçtaydı dedi sekreter 5teydi dedim.. saat 5buçuk ama dedi dr ameliyata inicek hastanın iğnesi yapıldı dedi tabii o andan sonra ben ben diildim artık cırladım resmen her gelişimde şu kadar bekliyorum da falan falan!! sonunda içerden bıkkın bi ses beklerlerse bakarım operasyondan sonra dedi sevgili doktorum neyseki tam yarım saat sonra geldi tabii ben o arada hormonlarımın da etkisiyle sanırım ağlayıp durdum balığım gayet iyiydi elleriyle ayaklarını tutuyo falan ağzını açıyo kapatıyo hiç durmadı hep hareket halindeydi çok şükür.. yalnız bacak boyu yine bir hafta gerideydi bıdığımın dr kesinlikle bi gelişim geriliği filan diil bu dedi bilmiyorum artık kafaya takmıcam bunu da herşeyi normal çünkü bi de babamızın bacaklar da kısa böbreklerime de baktı dr sağ böbrek daha aşağıda kalıyo genelde onda genişleme olur dedi hakkaten benim de sağ böbrekte çıktı çok hafif genişleme ama benim hiç ağrım sızım yok çok şükür.. son olarak yavrumun onca güzel pozunun içinde dr yakalaya yakalaya burnunun michael jacksona benzediği pozunu buldu onu verdi elimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…