- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.981
günaydın canım.. bence de mutlaka bi görün için rahat etsin en azından.. süt bezleri de çalıştığı için oluşan yağ bezesi gibi bişeydir ama olsunGünaydın kızlar. Nasılsınız? Ben yine sıcaktan bunalmış bir durumdayımDün akşam eşim koltuk altımda bir beze olduğunu fark etti. Dün sabah duş alırken yoktu, çünkü bu sabah duş alırken canım yandı orayı yıkarken. Sizde de böyle bir şey oldu mu ya da etrafınızda tanık oldunuz mu? Biraz araştırdım gebeyken böyle şeyler olabiliyormuş... Ama ben yarın yine de bir genel cerraha görüneyim diyorum...
canım çok çok geçmiş olsun hem sana hem eşine.. bişey sorucam eşin diabet mi yoksa reaktif hipoglisemi falan mı?? ben de reaktif hipoglisemiyim arada bir yaşıyorum şeker düşmeleri ama eşinin yaşadığı bilinç bulanıklığına varan bişey yaşamadım hiç o yüzden merak ettimteşekkür ederim canım. iyi çok şükür, telefonunda ara öğün alarmı kurdum sabah 10:00 da meyve falan yesin diye, sürekli takip etmek zor. yanında olmadığımda korkutuyor beni. bu hastalığın kötü tarafı işte aç kalmayacaksın.
canım bana dün dr şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi.. zaten ben de yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızdımCanım ben sabaha kadar anca 1 bardak içtim gece uyuyamadığım için arada yudum olarak. Bir de kan verince hemşire uyardı bekleme sırasında da su içmek yasak diye
Tamamen ayni seyleri yasamisiz can benimde 2 gun siddetli sancim.oldu antibiyotik igne serum aldim ultrasona ve nstye girdim bebisim iyi şükür agrilarim bobrekten kaynakliymis uroloji doktorunun bana soyledigi su ki bebek icin bi problem teskil etmiyor tek sikintisi sana .dayanabilirsen agrilara dogumdan1 ay sonra normale dönüyormuş böbrek ama dayanamayacak kadar olursa agrilar stent takiliyormus o da ameliyat oldugu icin cok az da olsa dusuk riski varmis sonucta anestezi veriyorlar.simdilik cok agrin olursa parolla idare etmeye calisicam ben canim rabbim hepimize kolaylik versin sag salim alalim bebeislerimizi kucagimizaMerhaba kızlar bugün sağ tarafımda 2 gündür süren şiddetli ağrı için gitmiştim acil. E .alttan bakmak istedi doktor kabul etmedim imza aldılar vs açılma varmı diye bakacsklarmis. Bide ultrason dan bakıldı bebeğim iyi çok şükür 980 gr olumsuz. Ama sağ böbrek genişleme varmış herhalde ağrı sebebi buymus antibiyotik magnezyum falan verdi aynı durumu yaşayan varmı bilgi verin lütfen geçiyo mu sonra sakinca lari neler?
soğuk süt canım.. yudum yudum.. ama çok şiddetli oluyosa yanman benim gibi o da pek kar etmicektir..Bende burayi duzenli takip ediyorum ama genelde yazmiyorum kizlar sessiz takipcinizim yani...
Size bisey sormak istiyorum midemde muthis bir yanma var rennie iyi geliyor biliyorum ama suanda alma ihtimalim yok acaba hangi besinler iyi gelir fikri olan var mi?
dediğin doğru tüm deneyinli anneler aynı şeyi söylüyo hantal olmamalı!! dün ben de e bebekte güzel bi model beğendim joie nin.. 3 lü şekilde 1000 lira civarına geliyodu.. şu an ben sadece bakıyorum doğumdan sonra alıcaz inşallah.arkadaşlar merhaba...
e bebekte travel sistem bebek arabalarında %50 indirim var. ana kucağıda dahil fiyat 499 tl ye düşmüş.bence süper bir fiyat sadece ana kucağını bile alamazsınız bu fiyata.
benim ikinci gebeliğim olduğu için tecrübeliyim bu konuda.siz siz olun hantal ağır ve geniş yer kaplayan bir traval sistem bir takım sakın almayın.hiç kullanışlı olmuyor.ben kullanamayıp baston tarzı hafif almak zorunda kalmıştım sonradan.
bu ürün çok kullanışlı görünüyor.bakmanızı tavsiye ederim. :))
https://www.e-bebek.com/indirimler-.../?OM.OSB=Anasayfa-Casualottotravel-31-08-2016
Saolasin canim sutu deneyeyim bi uyutmayacak derecede cok ama , bakalim ins iyi gelirsoğuk süt canım.. yudum yudum.. ama çok şiddetli oluyosa yanman benim gibi o da pek kar etmicektir..
oyyy sevsinler kuzunun cicilerini.. güzel sağlıklı günlerde kullansın inşallah annesiKizlaarrrr anecimin türkiyeden gönderdikleri sabah elimize geldi anca atabildim misafirlerden bakin bakalimm :)
Bornoz takimi
Alt degistirme minderi
Uyku seti
abooovv sıkı komutan :)) bize tam böylesi lazımOzaman dogumdan 3 ay sonrasi basliyoruzdogum sonrasi da aburcuburlar yagli gidalar tatlilar birakiliyor getiren olur sut olur diye yuzune bakmayin
abooovv sıkı komutan :)) bize tam böylesi lazım
İnşallah kuzucum verelim vallabu sıkmamıs halim en azindan doguma kadar vaktiniz var kizlar Saka bir yana vericez fazlaliklari hafifleyip rahat rahat kucagimizdan indirip kaldiricaz bebislerimizi herseye enerjimiz olacak
Bu sefer beklemeyeyim derken yine beklemek zorunda kalmissin.neyse yavrucugunu gormussun.herkese günaydınlar kızlarhepiniz iyisinizdir inşallah.. @ahmoz canıımm çok saol ilgilendiğin için evet dündü randevumuz :) heeeerrr gidişimde istisnasız 1.5 saat beklediğim doktorcuğuma bu kez ben yarım saat geç gittim çünkü hakkaten sinir harbi yaşıyorum o bekleme esnasında sabırsızlıktan.. bi de ne göreyim hastane bomboş şu filmlerdeki terkedilmiş akıl hastanelerinden hallice!! bi ışıklarının yanıp yanıp sönmediği eksik kalmış hemen doktorun odasına daldım tabii panikle randevumuz vardı dedim kaçtaydı dedi sekreter 5teydi dedim.. saat 5buçuk ama dedi dr ameliyata inicek hastanın iğnesi yapıldı dedi tabii o andan sonra ben ben diildim artık cırladım resmen her gelişimde şu kadar bekliyorum da falan falan!! sonunda içerden bıkkın bi ses beklerlerse bakarım operasyondan sonra dedi sevgili doktorum neyseki tam yarım saat sonra geldi tabii ben o arada hormonlarımın da etkisiyle sanırım ağlayıp durdum balığım gayet iyiydi elleriyle ayaklarını tutuyo falan ağzını açıyo kapatıyo hiç durmadı hep hareket halindeydi çok şükür.. yalnız bacak boyu yine bir hafta gerideydi bıdığımın dr kesinlikle bi gelişim geriliği filan diil bu dedi bilmiyorum artık kafaya takmıcam bunu da herşeyi normal çünkü bi de babamızın bacaklar da kısa böbreklerime de baktı dr sağ böbrek daha aşağıda kalıyo genelde onda genişleme olur dedi hakkaten benim de sağ böbrekte çıktı çok hafif genişleme ama benim hiç ağrım sızım yok çok şükür.. son olarak yavrumun onca güzel pozunun içinde dr yakalaya yakalaya burnunun michael jacksona benzediği pozunu buldu onu verdi elimize
Cok guzeller Allah giydirmeyi nasip etsin yavrucuguna.yakinda dogum icin geri sayima gecerizKizlaarrrr anecimin türkiyeden gönderdikleri sabah elimize geldi anca atabildim misafirlerden bakin bakalimm :)
Bornoz takimi
Alt degistirme minderi
Uyku seti
Ben daha cok gavisconun faydasini goruyorum.ac kalmamak gerek peynir ekmek tarzi birsey ye ben oyle yaparim.Bende burayi duzenli takip ediyorum ama genelde yazmiyorum kizlar sessiz takipcinizim yani...
Size bisey sormak istiyorum midemde muthis bir yanma var rennie iyi geliyor biliyorum ama suanda alma ihtimalim yok acaba hangi besinler iyi gelir fikri olan var mi?
Günaydın canım bekleme olayı çok can sıkıcı bilirim neyseki bebişini senin deyiminle balığını görmüşsünherkese günaydınlar kızlarhepiniz iyisinizdir inşallah.. @ahmoz canıımm çok saol ilgilendiğin için evet dündü randevumuz :) heeeerrr gidişimde istisnasız 1.5 saat beklediğim doktorcuğuma bu kez ben yarım saat geç gittim çünkü hakkaten sinir harbi yaşıyorum o bekleme esnasında sabırsızlıktan.. bi de ne göreyim hastane bomboş şu filmlerdeki terkedilmiş akıl hastanelerinden hallice!! bi ışıklarının yanıp yanıp sönmediği eksik kalmış hemen doktorun odasına daldım tabii panikle randevumuz vardı dedim kaçtaydı dedi sekreter 5teydi dedim.. saat 5buçuk ama dedi dr ameliyata inicek hastanın iğnesi yapıldı dedi tabii o andan sonra ben ben diildim artık cırladım resmen her gelişimde şu kadar bekliyorum da falan falan!! sonunda içerden bıkkın bi ses beklerlerse bakarım operasyondan sonra dedi sevgili doktorum neyseki tam yarım saat sonra geldi tabii ben o arada hormonlarımın da etkisiyle sanırım ağlayıp durdum balığım gayet iyiydi elleriyle ayaklarını tutuyo falan ağzını açıyo kapatıyo hiç durmadı hep hareket halindeydi çok şükür.. yalnız bacak boyu yine bir hafta gerideydi bıdığımın dr kesinlikle bi gelişim geriliği filan diil bu dedi bilmiyorum artık kafaya takmıcam bunu da herşeyi normal çünkü bi de babamızın bacaklar da kısa böbreklerime de baktı dr sağ böbrek daha aşağıda kalıyo genelde onda genişleme olur dedi hakkaten benim de sağ böbrekte çıktı çok hafif genişleme ama benim hiç ağrım sızım yok çok şükür.. son olarak yavrumun onca güzel pozunun içinde dr yakalaya yakalaya burnunun michael jacksona benzediği pozunu buldu onu verdi elimize
Maşallah bıdığına. Okadar ağladığın halde hareketli bi bebek gördüğüne sevinmelisin bence. Benimki iki eliyle yüzünü kapatmış burun fotoğrafı bile yoktuherkese günaydınlar kızlarhepiniz iyisinizdir inşallah.. @ahmoz canıımm çok saol ilgilendiğin için evet dündü randevumuz :) heeeerrr gidişimde istisnasız 1.5 saat beklediğim doktorcuğuma bu kez ben yarım saat geç gittim çünkü hakkaten sinir harbi yaşıyorum o bekleme esnasında sabırsızlıktan.. bi de ne göreyim hastane bomboş şu filmlerdeki terkedilmiş akıl hastanelerinden hallice!! bi ışıklarının yanıp yanıp sönmediği eksik kalmış hemen doktorun odasına daldım tabii panikle randevumuz vardı dedim kaçtaydı dedi sekreter 5teydi dedim.. saat 5buçuk ama dedi dr ameliyata inicek hastanın iğnesi yapıldı dedi tabii o andan sonra ben ben diildim artık cırladım resmen her gelişimde şu kadar bekliyorum da falan falan!! sonunda içerden bıkkın bi ses beklerlerse bakarım operasyondan sonra dedi sevgili doktorum neyseki tam yarım saat sonra geldi tabii ben o arada hormonlarımın da etkisiyle sanırım ağlayıp durdum balığım gayet iyiydi elleriyle ayaklarını tutuyo falan ağzını açıyo kapatıyo hiç durmadı hep hareket halindeydi çok şükür.. yalnız bacak boyu yine bir hafta gerideydi bıdığımın dr kesinlikle bi gelişim geriliği filan diil bu dedi bilmiyorum artık kafaya takmıcam bunu da herşeyi normal çünkü bi de babamızın bacaklar da kısa böbreklerime de baktı dr sağ böbrek daha aşağıda kalıyo genelde onda genişleme olur dedi hakkaten benim de sağ böbrekte çıktı çok hafif genişleme ama benim hiç ağrım sızım yok çok şükür.. son olarak yavrumun onca güzel pozunun içinde dr yakalaya yakalaya burnunun michael jacksona benzediği pozunu buldu onu verdi elimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?