bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın canım.. bence de mutlaka bi görün için rahat etsin en azından.. süt bezleri de çalıştığı için oluşan yağ bezesi gibi bişeydir ama olsun

canım çok çok geçmiş olsun hem sana hem eşine.. bişey sorucam eşin diabet mi yoksa reaktif hipoglisemi falan mı?? ben de reaktif hipoglisemiyim arada bir yaşıyorum şeker düşmeleri ama eşinin yaşadığı bilinç bulanıklığına varan bişey yaşamadım hiç o yüzden merak ettim

Bende burayi duzenli takip ediyorum ama genelde yazmiyorum kizlar sessiz takipcinizim yani...
Size bisey sormak istiyorum midemde muthis bir yanma var rennie iyi geliyor biliyorum ama suanda alma ihtimalim yok acaba hangi besinler iyi gelir fikri olan var mi?

arkadaşlar merhaba...
e bebekte travel sistem bebek arabalarında %50 indirim var. ana kucağıda dahil fiyat 499 tl ye düşmüş.bence süper bir fiyat sadece ana kucağını bile alamazsınız bu fiyata.
benim ikinci gebeliğim olduğu için tecrübeliyim bu konuda.siz siz olun hantal ağır ve geniş yer kaplayan bir traval sistem bir takım sakın almayın.hiç kullanışlı olmuyor.ben kullanamayıp baston tarzı hafif almak zorunda kalmıştım sonradan.
bu ürün çok kullanışlı görünüyor.bakmanızı tavsiye ederim. :))

https://www.e-bebek.com/indirimler-.../?OM.OSB=Anasayfa-Casualottotravel-31-08-2016

Canım ben sabaha kadar anca 1 bardak içtim gece uyuyamadığım için arada yudum olarak. Bir de kan verince hemşire uyardı bekleme sırasında da su içmek yasak diye
canım bana dün dr şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi.. zaten ben de yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızdım sanırım benim yemek hayalleri gitti :))

Tamamen ayni seyleri yasamisiz can benimde 2 gun siddetli sancim.oldu antibiyotik igne serum aldim ultrasona ve nstye girdim bebisim iyi şükür agrilarim bobrekten kaynakliymis uroloji doktorunun bana soyledigi su ki bebek icin bi problem teskil etmiyor tek sikintisi sana .dayanabilirsen agrilara dogumdan1 ay sonra normale dönüyormuş böbrek ama dayanamayacak kadar olursa agrilar stent takiliyormus o da ameliyat oldugu icin cok az da olsa dusuk riski varmis sonucta anestezi veriyorlar.simdilik cok agrin olursa parolla idare etmeye calisicam ben canim rabbim hepimize kolaylik versin sag salim alalim bebeislerimizi kucagimiza

soğuk süt canım.. yudum yudum.. ama çok şiddetli oluyosa yanman benim gibi o da pek kar etmicektir..

dediğin doğru tüm deneyinli anneler aynı şeyi söylüyo hantal olmamalı!! dün ben de e bebekte güzel bi model beğendim joie nin.. 3 lü şekilde 1000 lira civarına geliyodu.. şu an ben sadece bakıyorum doğumdan sonra alıcaz inşallah.

Bu sefer beklemeyeyim derken yine beklemek zorunda kalmissin.neyse yavrucugunu gormussun.
Sende en azindan bi pozu var bende hic yok ya.kizimada hamileyken 1 kerecik bile yuzunu gostermedi dogunca gorduk.simdi bu yaramazda suana kadar gostermedi.ben napiiimmmm.
Gozun aydin canim iyi haberlerini almissin onemli olan bu

Ben daha cok gavisconun faydasini goruyorum.ac kalmamak gerek peynir ekmek tarzi birsey ye ben oyle yaparim.

Günaydın canım bekleme olayı çok can sıkıcı bilirim neyseki bebişini senin deyiminle balığını görmüşsün gözün aydın canım...gerileme olayına da takılma canım normaldir her Bebek aynı değil benim kızımda ayakları çok büyük diyordu babasının ayakları büyük mü diye sormuştualem bu doktorlar..

Maşallah bıdığına. Okadar ağladığın halde hareketli bi bebek gördüğüne sevinmelisin bence. Benimki iki eliyle yüzünü kapatmış burun fotoğrafı bile yoktu allah nazardan saklasın bebişini. Sağ salim kucağımızda görüp severiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…