bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sen bilirsin canim ama bak bence boyle sinirlwndiginde ertesi gun cozum olmayinca boguluyor gibi hissedip biseyler yapma istegi normal bana da oluyor ama temizlikte cok egil kalk oluyor.. oyle durumda ben kendimi disari atiyorum tempolu yuruyorum boyle insanlara bakiyorum rahatliyorum ozaman evde daha cok ustume ustume geliyor hersey

Ay benim ki dunden beri cok az hareker ediyor hatta hareketsiz desem yeri. Sanki 20. Haftadayim da yeni yeni hareker edio gibi niye boyle oldu bu cocuk kuduruktu ne guzel
Ya aynen dun bu yuzden kabuslar gordum nolur tekmelesinler ya niye boyle yapiyo bu oglanlar

Normal kizlar endise etmeyin bebisler uyuyup buyuyordur 28. Haftada anca duzenli oluyormus hareketler doktorum oyle demisti hareketlere taktigim icin
Oyle mi dersin guclu olan hareketleri de cok hafifledi ama boyle minicikk derinden geliyor hareketi anlamiyorumm nerdeyse icimde ihh

hah tam ben de bunu sormuştum sen söylemişsin canım :) evet bu markayı ben de duydum ben de böyle yapiim bari ya
Cnm eczanelerde marketlerde var.bi emzik bi de minicik biberon aldm.bi emzige 25 lira ne bileyim çok geldi.bakalım emerse alır deneriz ama ilk etapta wee baby aldm

Wee baby diye marka var ya 6 lira cnm bu dediğin biberon.bi de emzik aldım o da 4 lira fln.bunları kullanirsa mi alalım o zmn o Pahalı lardan
Evet canim.en ucuz biberon 30 tl galiba kullanmayinca benimki gibi dolap bekliyor.emince gerek yok biberona.ilk bi kac gun sut gelmezse zaten cay kasigiyla verin mamayi tavsiyemdir.damlativerin agzina.

Masallah bebitona cnm :)

Ay benim ki dunden beri cok az hareker ediyor hatta hareketsiz desem yeri. Sanki 20. Haftadayim da yeni yeni hareker edio gibi niye boyle oldu bu cocuk kuduruktu ne guzel
Korkma canım 2 gün önce benim ki de hareket ediyor mu etmiyor mu belli değildi çok korktum kesin bir şey oldu dedim sonra düzeldi şükür. Bi şeylere mi uzuldun acaba? Ben son zamanlarda çok üzüntülü ve stresliydim minik paşam bana ders verdi resmen.

Benimkide 3 gundur daha sakin hareketler yapiyo arada durdukluyorum bazen tembellesiyolar niye bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…