bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canim ya Allaha sukur keyfim yerinde hersey oldugu gibi ama nedense benim oglan cilgin atarken simdi azaldi

Kuzu valla cok yemedim hep bir bir bucuk dilim yedim yada pfanner in ananas suyundan 1 bardak içtim, günde 6 7 salatalık yedim zaten cok severim cıtır cıtır. Birde 3,5 lt civarı su içmeye calıstım. Sabah aksam yada günde birkez toplamı 4,5 5 km olacak şekilde yürüdüm. Birde selülitlerim oldu ödemden. Onları azaltmak için biraz hareket yaptım cok zorlamadan. İşe yaradı ama:) yeşil çay ve maydanozu bende duydum cok yememeliymişiz. Dolayısıyla ananasında fazlası zararlı olabilir. Zaten şekerli cok abartmamak lazım..

Oyle mi dersin guclu olan hareketleri de cok hafifledi ama boyle minicikk derinden geliyor hareketi anlamiyorumm nerdeyse icimde ihh
Oyleymis canim valla doktorum dedi duzensiz olurmus ben hic hissetmiordum diye cok sorup duruyordum oooo dedi bana 28.haftadan sonra hareketler duzene girer 20. Haftada baslarsin o hissetmelere de 28. Haftaya kadar bir hissedersin bir hissetmezsinbazan 4 gun hissetmeyenler oluyor demisti bebegin simdi buyuyor bol bol uyuyup zaten buyudukce ayyy yeter demeye baslayacaksin demisti

Benim ki 28. Haftasinda ama iste daha belirgin olmasi gerekirken azaldi gibi boyle derinden derinden geliyor cok nadir

Kuzuko bu saatten sonra alıyolar kiloyu. Seninkide kilolanmıştır. Pıt pıt alcaklar artık kiloları gör bak gör bak kontrolde topik topik olcak:) yüzü bile daha belli oluyo artık etlendikçe :)

Ay ne dertlerimiz var. Zayıf olsa dert kilolu olsa dert :) sağ salim dogsaydı su sıpalarda rahat etseydik..

Kendini yormadan 4.5 5 km gayet iyi yuruyorsun canim masallah bozma hic ben 4 km yuruyorum haftanin 5gunu tabi bende tiroid hastaligi da var o basli basina odem sebebi ama bu agustosu eylul basini atlatsak biraz da olsa rahatlicaz yine de Daha keyifle de yapariz serinlerde yuruyusumuzu

Benim ki 28. Haftasinda ama iste daha belirgin olmasi gerekirken azaldi gibi boyle derinden derinden geliyor cok nadir
28+0 ve 28+gunden sonra icin demisti doktorum hmmm azalma varsa belki cok mu hareketlisin buara acaba ya da cokmu yoruluyorsun ki? Duzene girmeye basladiysa bebisin uyku duzeni belki geceleri sen uyurken hareketleniyordur?

28+0 ve 28+gunden sonra icin demisti doktorum hmmm azalma varsa belki cok mu hareketlisin buara acaba ya da cokmu yoruluyorsun ki? Duzene girmeye basladiysa bebisin uyku duzeni belki geceleri sen uyurken hareketleniyordur?
Olabilir canim ada ve denizin dedigi gibi arkalara gecip plesanta onde de olabilr buaralar ay gunde 1 kez bile pit pit yapsa yeter valla saglikli oldugunu bilim kuzumun

Ay demekki buyudukce uyku sureleri artti canim panik yapmayalim madem
Bisey geldi aklima simdi hepimizinkinun hareketler azaldiysa eger sicaklarla alakali.olabilir bu.. buara cok sicak ve sizi bilmiyorum simdi ama ben de cok halsizlik yorgunluk hissi yapiyor biz yorgun hissedince de belki bebislerin hareketleri hafifliyordur?

O da olabilir cidden canim sicaklarda mayisik mayisik dolasiyoruz bebis napsinn. İns gecici sure boyledir hemen hareketlenir oglusum yoksa acabaalar insani seeaapio yani :)

Olabilir canim ada ve denizin dedigi gibi arkalara gecip plesanta onde de olabilr buaralar ay gunde 1 kez bile pit pit yapsa yeter valla saglikli oldugunu bilim kuzumun
Sagliklidir annesi endise etme sen hic dinlen bol bol artik son 3 ay sayiliriz hatta senin son 3 ay galiba daha cok dinlenemeye vakit ayirmaliyiz

İnşallah cnm hepimizin ki. Bu arada akSam 7 ile 10 arası çok hareket ederletms bi dikkat et grcek ten de öyle oldu bnm
Benim ki hergece 12 de ve sabah 10 da cok hareketli olurdu dunden beri o saatlerde bile tepku vermedi valla ama Allahtan azbucuk hissettim vardi bi kac minnos hareketi azonce

Benim ki hergece 12 de ve sabah 10 da cok hareketli olurdu dunden beri o saatlerde bile tepku vermedi valla ama Allahtan azbucuk hissettim vardi bi kac minnos hareketi azonce
Aynı endişeleri yaşıyoruz hepimz cnm.2 gun önce akşam birqz hareket etti gece oldu sabah oldu hc hareket yok ta öğlen kiprdamaya başladı ama dün akşam çok hareketliydi.yani günleri günlerine uymuyor:)

Kizlar sekerim normal cikti. Hanimkizim 850gr zayif yavrum benim. Annesi safi kendini besliyor bencil hatunun teki.

Haydi gözün aydın yavruş susuz kalmana değdi şükür. Hanım kızında hiç zayif falan degil narin bi kısçe olcak bizimkiler gibi hödük irkek olmucak :) tebisi kilosu hafif olcak hıh.

Bende Çarşamba sabah.bende çok merak ediorm.inşallah 900 gr mi geçmiştir.
Birazcık etli butlu olsa çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…