bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
böyle bi model buldum..bu tarz bişey yeterli o zaman
Canom benim kız chicco nun emziğini emdi sadece tamamı silikon olan model. 11 aylıkken de bıraktı emziği. Biberon dr.browns un almıştım anti kolik olanını. Onu da hiç kullanmadı. Bence sen şimdilik böyle basit bi set al, çünkü kullanacağının garantisi yok. Baktın kullanıyo ( ki anne sütü alan bebeklerde biberona hiç ihtiyaç olmuyor ) daha iyi birşey alırsın

Eklentiler

• 20160806_095658.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar doktordan geliyorum kontrolüm vardı. Ödem inince kilom normale döndü şükür :)

Bebitom 28+1 1108 gr 36 cm olmuş :) herşeyi yerinde keyfide iyiydi kapadı elini yüzüne sabah sabah kaldırmayın hüleen dedi :) dürttük uyandı esnedi ellerini kıpırdattı döndü bize doktor amcasıyla merhabalastılar bir daha ki kontrol 32. Haftadaymış pöff 1 ay sonra

doğru diyosun cano kullanmazsa bi de paşa yazık o kadar paraya :) inşallah sütümüz olur da gerek kalmaz :))

anaaaamm ne güzel bi kiloyu geçmiş bıdık :)) ohh ohh yavaş yavaş yemelik kıvama geliyolar yavrumu hannibal kıvamında bekliyorum :)) canım biberon emzik için ortak tavsiyeyi bildiriyorum kesinlikle ilk etapta daha basit bişeyler alın belki hiç gerek kalmıcak ya da çocuk aldığnız o çok kaliteli ürünü hiç ağzına almayabilir didiler :/ bilgin olsun kuzu

Maşallah canım Ateş oğlana
Ödeminden nasıl kurtuldun onu merak ettim canım. Benim de toplamda nasıl sahip olduğumu bilmediğim 9 kilom var

Maşallah canım Ateş oğlana
Ödeminden nasıl kurtuldun onu merak ettim canım. Benim de toplamda nasıl sahip olduğumu bilmediğim 9 kilom var

Afedersin eşek gibi yürüdüm bide su miktarını bayağı bi arttırdım. Elimde sürekli 500 ml su heryere taşıdım. Günde 3 lt nin altına düştüğüm an ödem başlıyo birde bol bol salatalık yedim ve ananas suyu içtim veya ananas yedim. Doktor ikisinin cok iyi ödem söktürdügünü söyledi.. Hangisi yaradı yediklerimden bilmiyorum ama en iyi ilaç yürümek..

Evet ya artık kıyma kıvamını geçti yarım kilo kıymasın nasıl sisirdin beni böyle diye dalga geçiyodum :) tememdir gördüm az önce seti bende benzer bişi bulundurayım sonrasında bakarız umarım hiç gerek kalmaz biberona..

Anladım canım sağol Kübra hanımın peşinde koşmak yürümekten sayılmıyorsa ben hiç yürümüyorum bugünden tezi yok koşu bandını kullanmaya başlıyorum o zaman. Bacaklarım kütük gibi oldu baktıkça kriz geçiresim geliyo artık ananası da eşime aldırayım :) çok sağol canımm

Rica beybi inşallah işe yarar. Cok kötü ödem hem agrı yapıyo hem kocaman hissediyosun. Sinir harbi :)

Aynen cnm sorma.dayanamiyrm iki kelime soyluyrm böyle böyle yapiosn ama vazgeçtim artık diorum ya.yani ugrasamiicm beklemiicm.vazgeçtim diorum.daha Sabah dedim :)

Gunaydin kizlar Ananas yesil cay cok iyi odem attirici ama yedim ictim odem gitsin dersek cok bekleriz yuruyus cok dogru olmus ter atmak lazim ki odem de gitsin gebelikte ananasin fazla tuketimi icin birsy dedi mi doktor yoksa bir dilim mi yiyorsun urashaa ? Yesil cayida cok icmeyin diyorlar cunku odem sokturucu gidalar gebelikte onerilmedigi icin buarada maydanoz da cok iyi odem sokturucudur ama onu da fazla yemeyin diyorlar Bi de benim doktor nefes nefese kalmadan spor yapabilirsin demisti hergun 4km/s yuruyorum 45 dakka kadar 45 dakkayi da gecme demisti cunku ama cok fazla ise yaramiyor bende o tempo ile yuruyus yapmak su evet en az 3 litre icmek lazimmis gebeyken hele sicaklarda 4 litre ic dedi doktorum

Oy masallah kuzuna canimm hep saglikla buyusun annesinin karninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…