bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok şükür canım çok sevindimmmm ^.^

dimi gonulll de buna benzer bişey demişti.. bana da böylesi daha mantıklı geliyo çok saol canım tavsiyen için :)
Oglum benimde kolikdi.emzik vereyim dedim almadi zorlasam belki alirdi.kizima emzik hic almadim vermem diye birde onu biraktirmasi var ve konusmasini engelliyor bazi cocuklarin.biberon oglumda kullandim ama kizim hic agzina surmedi yepyeni duruyor biberonumuz.

ne bileyim ya kimisi de hastanede ilk gün lazım oluyo deyince alsam mı dedim?? yoksa doğumdan sonra alsam diyodum ben de.. çok saol kuzum tavsiyen için :)
Eczanelerde satilan kucucuk biberonlar var hem suluk hem biberon olarak kullaniliyor baya kucuk.onu ilk etapta alabilirsiniz ucuz birde.tutki biberona gerek kalmadi bir suru para vermenin anlami yok.

cnm yazdklrni okuyunca kendimi gördüm resmen.bende hersefernde içime atcm konusmiicm diorum ama dayanamiorm.onunda sessiz olması cildirtio bi bakmışım içim dışıma çıkmış dediğin gibi.
Hep derim içime ata ata kendimi yiicgme dışıma atar senin başının etini yerim Die.
O dönem dedign gibi yatak döşek yatarm.hiçbirşey yapamam.
Ne zaman onu da delirtir sinirlendirirm öyle hırsım geçer rahatlrm

Canım merhaba mide için kullandığın hapin adini söyler misin doktor babada verdi sabah ac alman gerek ama korkudan kullanamıyorum
adını hatırlamıyorum eve gidince bakarım iş yerindeyim suanda.

40 mg lık bir ilac canım öyle yüksek bişi değil ama çok faydalı. suruptan çok daha çok işe yaradı bende açıkcası

canim ikizler erken dogar en gec 37 en erken 35 de dogarlar :)) ekim 17 de dogarsa 8 ay 10 gunluk olur ve 36 hafta olur canim insallah 36-37 haftada dogar kizlarim sizlerinde 39-40 haftada dogsun kuzucuklariniz :))
ayy nasıl seviniyorum senin adına
ikiz bebişler ne kadar güzel. allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.

Eczanelerde satilan kucucuk biberonlar var hem suluk hem biberon olarak kullaniliyor baya kucuk.onu ilk etapta alabilirsiniz ucuz birde.tutki biberona gerek kalmadi bir suru para vermenin anlami yok.
Wee baby diye marka var ya 6 lira cnm bu dediğin biberon.bi de emzik aldım o da 4 lira fln.bunları kullanirsa mi alalım o zmn o Pahalı lardan

Günaydın kızlar, iyi hafta sonları sesim iyice gitti çok sinirlerim bozuldu doktor kontrolüm de pzt. günüydü ama doktorum izinden dönmüş oluyor aynı zamanda. Kalabalık olur zannımca salı ya da çarşamba giderim büyük ihtimalle :)

ne güzel sen de ben gibisin kuzu ama işte o yatma olayından çok çektim ben uyuyamamaya çare var da sürekli uyumaya çare yok en azından bana bi çare bulamamıştı drlar
bak şimdi eşimin romantizm yoksunluğu hakkında konuşmıcam diye söz verdim 23 temmuzdan beri bu konuda konuşmamaya çalışıyorum çok zor çok

günaydın canım :) deme ya tam gitti ses desene ay inşallah bir an önce geçer

Gecmis olsun canim yaa bol c vitamini al ihlamur filan ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…