bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Antihindistancevizi cok kucuk degil cok iyi massalah canim zaten doktor asagi yukari tahmin ediyor sen nasil seker olcumu yaptirdin su filan ictinmi canim aclik kac cikti tokluk kac cikti canim bende pazartesi seker olcumu yapilacak cok merak ediyorum canim

Resimlerini Çekte at bakalım canim :)
Bende istiyorum hediyeydi süstu alıp başlıyım diye ama sıcaktan gebermis durumdayım basımı camdan dışarı çıkarmıyorum

Resimlerini Çekte at bakalım canim :)
Bende istiyorum hediyeydi süstu alıp başlıyım diye ama sıcaktan gebermis durumdayım basımı camdan dışarı çıkarmıyorum
Bence göbüşler büyümeden halledelim çünkü çok zor. Lohusa bardağına kadar aldım çünkü sonra zor olacak . Huyum zaten hiç bir şeyi sona bırakmayı sevmiyorum. Bir de Allah korusun erken doğum olur bir şey olur. İçimizde kalmasın.

Guzel dusunmussun canim premsesin herseyi cok tatlis olcak baksana

valla benim göbek kocaman oldu bir yandan da sıcak... evden dışarı adım atasım gelmiyor. ama görünce çok özendim. hepsi çok güzeller :)

Kesinlikle icmedim su yemekte yemedim. Zaten icmemek gerekiyormus. Doktorum noramla dedi ben degerleri sormadim o yuzden sadece kanim cok dusuk cikti doktorum bu gidisle kan vericez canim dedi. Hemen kan ilaclarimi duzenli icmeye baslicam.. sag bobrekte de genislemem var.

Selamlar kızlar bugün şeker yüklemesini hallettik şükür o kadarda zor değilmiş gazoz gibi birşeydi Açlık 82 tokluk 131 çıktı 140 toklukta sınırmış gyno ferro sanol demir hapı verdi de benim aklıma takıldı gerçi dr kullanabilirsin dedi de ben imom omega kullanıyordum onun içinde folik asit vss bi sürü vitamin var dr verdiği Demir ilacında da folik asit var çok gelirmi acaba bu miktar sorun olmaz dimi kızlar bana bi akıl verin dr kullan dedi de ayy ne zormuş anne olmak

Bunlarla neler yapacaksın peki canim

Sol üstteki kapı süsüne Eylül yazılacak onu beğendim fiy 60 tl. Biberonlara gümüş olana çiçek ve e harfi ile pleksi yapacaklar içindede şeker koyulacak. Önceki resimlerde takı yastığı ve süsleri koymak için sepet var. Odayı süslemek için çiçekler aldık ve tabi Nebil yatağını hastanede süslemek için tül ve ayıcık.

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 64
  • image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 76
Öncelikle merak edenler için belirtmekte yarar var. Tam olgunlaşmamış kavuna kelek deniyor. Kelek mecazi anlamda farklı olarak kullanılsa da yiyecek olarak tadı çok lezzetli olmasa da, turşu şeklinde tüketilir.

Keleğin faydaları var mı, diye sorarsanız kavun ile aynı aileden geldiği için kavunun faydaları kelek için de geçerlidir.

Bu faydaları sıralayacak olursak; işte kavunun faydalarından bazıları…

– Öncelikle idrar söktürücüdür ve böbrekleri temizler. Böbrek taşlarını ve kumlarını dökmeye yardımcı olur.

-Kabızlığı giderir.

– Romatizma ve basur şikayetlerini azaltır.

-Sakinleştirici özelliği ile rahatlık verir ve uykusuzluğa iyi gelir. Cildin taze görünmesini sağlar.

– Kavun aç karnına yenirse hazmetmeyi kolaylaştırır.

– Böbrek idrar yolları iltihaplanmasında kavun çekirdeği, karpuz çekirdeği ve hıyar çekirdeği faydalıdır.

– Kavun çekirdekleri kaynatılıp birer bardak suyu içilirse karaciğer hastalıklarına çok faydası dokunur.

– Onar gram kabak çekirdeği içi, kavun çekirdeği içi, nişasta, Arap zamkı, badem içi, kitre, miyan balı, şeker, menekşe, Ayva çiçeği ve 1.5 gram afyon toz haline getirilip yeteri kadar Bal ile macun yapılıp birer kaşık yenirse astım hastalarına iyi gelir.

– 50 gram kavun çekirdeği tozu Sıcak su ile yutulursa öksürüğe fayda sağlar.

– Zatürre için ebegümeci, gelincik çiçeği, hiunnap, kavun çekirdeği, baldıran, nöbet şekeri; bunlardan birer tutam yeteri kadar su ile kaynatılıp elde edilen su bir bardak içilmesi tavsiye edilir.

– Kavun; meniyi arttırır, kumları döker, böbrekleri besler, yağlandırır Mcada canim.kavun ve kelek ayniymis

Hepsi çok güzelmiş Can'ım ne güzel sen bu işi halletmişsin ben daha hiç başlamadım bakmaya bile eylülde yapim diyorum bakalım

valla benim göbek kocaman oldu bir yandan da sıcak... evden dışarı adım atasım gelmiyor. ama görünce çok özendim. hepsi çok güzeller :)
İnternettende alınıyor ama fiyat farkı KDV falan ekleniyor diye biliyorum. Hem yerinde görmek daha iyi oldu çünkü çeşit çok.

canim benimde dusuk 2 adet iciyorum sabah ve gece yatarken bebege kilo aldiranda zaten kan ilacidir canim cunku bizden besleniyorlar saglikla kalin

doktorunuz verdiyse bir sorun olmaz canim bende decavit kullaniyorum ondada var folikasit ferrolsanoldada var demir-b12-folikasit ucubirden canim sukur iyi cikmis sonuclariniz

Allah razı olsun cnm cvp verdiğin için korktum birden fazla olursa sıkıntı olurmus diye nette okudumda Allah korusun otizm felan diyo benim ablamın oğlu otizimli haliyle panikledim rabbim bebişlerimizi korusun

Yok artik sende de mi cikti su bobrek genislemesi ne kadar artti kuzum yaaa dikkat et bol su ic ve usutme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…