bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah razı olsun cnm cvp verdiğin için korktum birden fazla olursa sıkıntı olurmus diye nette okudumda Allah korusun otizm felan diyo benim ablamın oğlu otizimli haliyle panikledim rabbim bebişlerimizi korusun

Canim imom vitamini hergun icme birgun ic birgun icme bende omega3 kullaniyorum 2 gunde bir iciyorum canim

iMOM Omega 30 Kapsül

Etkin Madde Miktar Birim
Biotin 50 mcg
Balık yağı 0
Çinko 10 mg
Demir 28 mg
Folik asit 400 mcg
İyot 200 mcg
Vitamin B3 16 mg
Pantotenik asit 6 mg
B2 vitamini 1.4 mg
B12 vitamini 2.5 mcg
B1 vitamini 1.1 mg
B6 vitamini 1.4 mg
C vitamini 40 mg
Vitamin D3 5 mcg
Selenyum 55 mcg
Degerlere baktim bundada cok vitamin var canim zaten digerinde folikasit fazla degil ama bundaki 400 mcg var bunu doktorunmu onerdi canim

Can'ım bu imomu ben hamile kalmadan önce bir kadın doğuma gitmiştim o verdi bu ilacı o ayda hamile kaldım hemen şimdiki drumda bu ilaca devam edebilirsin dedi bende hiç bırakmadım ilacı çokta memnunum bu ilaçtan az önce kuzenimi aradım cnm oda çok ii bir kadındoğumcudur içeriğindeki folik asit az miktarda her iki ilacıda kullanabilirsin bir sıkıntı olmaz dedi sadece folik asit ilaçları varmış onlardan olsa bırak içme derdim dedi
Kızlar Cidde'n ben bu İmomdan çok memnumum bunu bana başkent hastanesindeki Prof filiz hanım var o vermişti

Beybi bende gidicem hafta içi nerelere gittin hangi hana gittin ben cahil pek bilmiyorum oraları anlatsana biras:)

Bu yükleyememişim. Biberon bu. Süsleyince çok cici duruyor.

Leeeee cok güsel valla bileydim takılırdım peşinize yakınsın kanımca sen bana:) erenköy felan duydumdu. anne yok koca yok tek gitcem galibasi ben:)
Lokasyon istiyore benn hangi han hangi dükkan az anlatttttt kuzu:)

Beybi bende gidicem hafta içi nerelere gittin hangi hana gittin ben cahil pek bilmiyorum oraları anlatsana biras:)
Tatbiki canım :) 3aaa ithalat var Eminönü'nde bu işi yapan en kaliteli yerdir. Istersen oradan hazır al ister malzemelerini al kendin yap. Aracı biz Kadıköy de bıraktık vapurlar geçtik. Karşıya geçince camiye doğru yürüyüp düm düz devam ediyorsun solda oyuncakçılar var 2 tane Orayıda geç kahve dünyasını görünce bir ara var orada solda çık ve içerde solda yerin tabelası var. Nette web siteleri var tarife oradanda bakabilirsin.

Harika yaa.maşallah.bayiliorm su resimlere.Bu usg kaçıncı haftada çekilio acaba bilio msnz.bizim detaylilar erkendi çünkü bu kadar belirgin değildi.tekrar detaylıya mi gircez ki

Bazı doktorların usg cihazlarında var bu renkli usg. Benim burada bazen gittiğim hastane var yakın diye 2 farklı aletle bakıyor teki bu şekilde renkli boyutlu gösteriyor. Bunlar 32. Hafta sonrası usgleri daha net görüntü ve bebekte değişme olmuyor görüntü de.

Leeeee cok güsel valla bileydim takılırdım peşinize yakınsın kanımca sen bana:) erenköy felan duydumdu. anne yok koca yok tek gitcem galibasi ben:)
Lokasyon istiyore benn hangi han hangi dükkan az anlatttttt kuzu:)
Valla keşke gelseydin :) eşimin ailesi erenköyde biz pendikteyiz canım. Yerin adı 3aaa ithalat web sitesinde bir bak istersen. Yeri çok içerlerde değil vapurdan inince öyle çok yurümüyorsun.

Bende gideceğim Eminönüne süs almak için yerin adı ne siteden bakayım

Harika yaa.maşallah.bayiliorm su resimlere.Bu usg kaçıncı haftada çekilio acaba bilio msnz.bizim detaylilar erkendi çünkü bu kadar belirgin değildi.tekrar detaylıya mi gircez ki
Bu usg ler ozellikle son haftalarda bu kadar belirgin oluyor.oglumun var 32 33 arasiydi cekilmis.ayrintiliya gerek yok doktorun cihazi 4 boyutlu olmasi yeter.benim dr nin oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…