bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Anldm cnm.tekrar bu iç organlrnn bakildgi gibi perintlga gitmeden gorulebilio diosun.çok iyiymiş.inşallah benim doktormda verir.çok merak ediorm neye benzio kime benzio :)
eski doktorumn ultrasonu çok iyiydi.hemde çok detaylı bakiodu güzel resimler veriodu.inşallah bu da öyledir.

Canim cok guzel gecti hersey sadece yavrum canim omrum hanimkizim bana cok zayif geldi 850 grcik.
Zayif degil canim sadece normal sinirlar icinde.benimki de oyledir muhtemelen bendende tombis bebek cikmiyor saglikli olsunda kilo onemli degil canim.

Benim doktorumun ki değil maalesef 21. Haftada ayrıntılıya gitmiştik 24. Hafta da burada başka bi hastaneye gitmiştim aciline 4 boyutlu özelliğiyle bakmıştı 3 hafta da nasıl değişmiş. 33. Hafta da falan inşallah yine gitmeyi düşünüyorum

Kızlar merhaba. Geçen gün ağrı ve akıntıdan şikayet etmiştim. Bugün doktora göründüm. Gayet iyiymis bebisim suyu vs iyi dedi sancılar da ayağa kalkınca sıkıştırır dedi . Sızıntı cok yorulnca olur kendini yorma dedi. Bir de bende alerji çıktı ona da baktı glukoz fazla yükleme vücuduna dedi çikolata yasaklandı :/// herşey normal çok şükur. Boyu kilosu vs güzelmiş .sizde de böyle sıkıntılar olursa çok telaş etmeyin

Cok tatlilar canim insallah sag saglimde kucagimiza aliriz meleklerimizi

Cok sevindimm canim benim

hanımlar az önce hayatımın teklifini sevgili görümcem aracılığıyla kayınpederimden aldım diyomuş ki canını yidiğim olur da sancım tutarsa eşim işteyken doğumdan bir hafta önce gelicekmiş beni hastaneye götürcekmiş!!birincisi bunlar hadi daha yaşlı insanlar ama görümcem uyarmıyo mu yani bu adamı bi de üstüne bana aktarıyo hayır annemlerin geliceğini de söyledik yani.. ben şahsen benim babam annem abimin eşine uygunsuz bişey yapsa söylese uyarırım.. ikincisi be adam sen en son araba kullandığında çiller başbakanmış ve insanlar arabana şehadet getirerek biniyomuş!! sen arabayı kiralık katil gibi kullanmanla ünlüsün resmen!! tövbeler olsun demekki annemler falan olmasa kesin ben rahat eder miyim etmez miyim düşünmeden direk yerleşiceklerdi buraya!! bilmiyorum kızlar bu ilk sinyaldi çok şenlikli günler beni bekliyo gibi bi his var içimde umarım doğru çıkmaz

Selam canım. İçerik çok iyi imom senin yazdığına göre.Benim eski doktorum krilom omega almamı istemişti. Bu sanki daha iyi.

Niye oyle diosun kankisi ne kadar da ilgili bi kayinpeder

Lady Strawberry herseyin normal olmasina sevindi.benimde ayakta kaldigimda ve yorulunca akintim cok oluyor farkindayim bende.
Evet sanırım çok ayakta durunca oluyor çünkü o gün çok yorulmuştm :/ kilosu az geldi bana 600gr dedi :/ doktor bana senin eski halini biliyorum normal bu kiloda olması dedi sorun yok güzel gidiyor son aylarda alacak kiloyu dedi ama bilmiyorum . İştahım yok dedim 7 kilo almisim. İyi ki iştahın yokmuş dedi bana

Guldurdun beni.7 kilo biraz hizli gitmissin.
Anne baba nasilsa cocukda oyle oluyor kiloyu pek takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…