bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hic bende de olsun lu bi insan olmamisimdir boyle delicesine ilgiler arkadasima yakisir
bak yaaa bugün den itibaren düzenli dua edicem sana allahımmmm ahmozumun kayınpederciğiyle kayınvalideciği çocuk kreşe gitme yaşına gelene kadar hiç yanından ayrılmasınlar hep beraber şenlikli olsunlar diye yareppim şükür dinimiz amin

urashaa masallah oglusuna.yalniz spor azmine bayildim ben hic yol ýuruyemiyorum hemn kasilmalarim basliyor.

Sibirya kurdumuz vardı bizim canım. Geçen yıl sonu kaybettik. Enerjisi totosundan cıkıyodu :) sabah aksam onunla yürü yürü alıskanlık bende :) ayrıca eşimde hiç boş bırakmadı yorgunda olsam cıkardı yürüttü beni saolsun. İki ay önce tembihledim onu beni zorla yürümem lazım normal dogum istiyorum diye Brezilyadan yetiyo :) az önce tembihlendim yürüyüş unutulmasın die:)

Guldurdun beni.7 kilo biraz hizli gitmissin.
Anne baba nasilsa cocukda oyle oluyor kiloyu pek takma kafana.
Niye kız öyle deme ya çubuk gibiydim :) kemik ağırlığı fazla çıktı bende hassas tartı vardi onla baktı . Her aya 1 kilo almisim gibi olmuş :))((

Ahaha dualarin kabul olamaz canisi kayinpederim yillar once sizlere omur nur icinde yatsin ama cidden cok tatlis adammis. Kayinvalidem de tatlis kadindir en fazla 2 gece kalma kapasitesine sahiptir. Benim annem burda oldugu icin bu duzeni hiic bozmaz. Annemle de arasi pek iyi degildir bu sebeple 3. Gun kayniss memlekete doner

iyi bee iyi ben kendim baş ederim bu sıkıntıyla allah rahmet eylesin adamcağıza da arkasından konuştuk :)

Arabada dogurursun artik bacim ay krize girdim cok tatlisin

O zaman benimkinin durum vahim. Ben ikiz oldugum icin 7. Ayin sonunda 1.5 kg dogmusum esimde 2 kusur kilo dogmus ay desene kucumen bise gelcek
Her zaman derim zayif dogsa bile dogduktan sonra cok guzel kilo aliyor bebisler.benim cocuklarimda zayifti hele kizim parmaklarin kibrit copunden inceydi resmen kiyafet giydirirken cok korkuyordum kipkirmiziydi birde erken dogdu diye.simdi 2 yasina yaklasti.

Orasi oyle canim baksana benim de ikizimin de masallahi var kilodan cok saglik onemli cidden

Yuruyus dedikce aklima ogluma hamileyke halim gelir.acemiyim o zmn agrilarim yine olurdu dinlene dinlene yururdum iskence gibi gelirdi.yine kis gecesi yuruyelim azcik dedik toplasan 1 km bile etmez.yuruyorum ama agrim her zamankinden fazla normalde o kadar mesafede dinlenmeden v gelirdim o gece agridan surekli otrmak istiyorum ve agir olmasam kucaklada eve gotr diycem esime o kadar kotuyum.gecenin 1 i olmasa git arabayi al gel eve oyle gotr diycem o da olmuyor.neyse zar zor eve geldik.uyuyayom diyorum yok uyuyamiyorum agridan meger dogum sancilari baslamis surekli agriyla gectigi icin hamileligim farketmedim artik dogum sancisi oldugunu.
Aklima hep bu son gece gelir yuruyus denince.o gece baya maceraliydi bi suru olaylar vardi bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…