bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Birde biran once eve cikmak icin gazinizi cikarmadiginiz halde sakin gazimi cikardim demeyin.eve geldikten sonra acillik olabilirsiniz bir kac tanidigimin basina geldi.gaz cikarmak icin bol bol yuruyus dogumdan sonra sivi gida tuketin buyuk tuvalete cikana kadar da asla kati birsey yemeyin.eve cikinca da evde surekli yuruyun karniniza masaj yapin surekli.

Normal sartlarda 1 gece kaliniyor.gazinizi cikardinizmi hemen eve gonderiyorlar.
Yatagina yatirrken zaten onlar yataga seriyorlar alt acma varya onun gibi birsey seriyirlar sen onun ustune yatiyorsun.
Anladim canim bunlarda mucizevi olayin itici kisimlari demekki halbuki premsesler gibi dogurup gelcektir bu sondadir bezdir donudur gaz cikarmasidir olayin rengini degistirdi

Sezeryan dogumlarda boyle.normal dogumda gerek yok bence bunlara tahminim cunku onlar hemen ayakta.
Ayy Allah hakkimizda hayirlisini versin canim. Normal dogum diye son gune kadar bekliyor bi bakiyorsun sezeryana alinmak durumda kaliyorsun. Diger turlu sezeryan gunu aliyorsun bi bakmissin dogum baslamiss hoop normal dogumla bebis kucakta o yuzden hakkimizda hayirlisini istemek en guzeli.

Mutlu gunler yaklasiyor hepimizi bi mutluluk sarmis dogum konusu olunca ilk bebism olunca heledaha cok sasiyor insan gecelik mi pijama mi tek kullanimlik ic camasirimi pamuklumu gogus pompasina ihtiyac varmi biberon alinmalimi cantamizin boyutu ne kadar olmali kafamizda bir suru deli sorular

Yarın şeker yuklemem var bugunden heyecanlıyım şekerli seyler abur cubur vs yememeye calışıyorum 1 gunun etkısı olur mu bılmem ama

Kizlar bebek cantasi bunu begendim nasil sirt cantasi olarakta kullaniliyo bebek arabasina asilacak yeride var
Bide emzik tutacagi griliyi begndim ama kullanislimi kullanan aneler fikirinize ihtiyacim var

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-06-22-05-48.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2016-08-06-22-06-55.webp
    18 KB · Görüntüleme: 48
Kizlar bebek cantasi bunu begendim nasil sirt cantasi olarakta kullaniliyo bebek arabasina asilacak yeride var
Bide emzik tutacagi griliyi begndim ama kullanislimi kullanan aneler fikirinize ihtiyacim var
Canim canta cok guzelmis ben de sirt cantasi bakiyorum daha kullanisli oluyor. Cantada su gecirmez olmasi bi de biberonlar icin termos ozelligi olmasi guzel oluyor ben de istedigimi tam bulamadim ama seninki gorsel olarak guzelmis canim.

Yo oyle dyabetim falan yok zaten sadece 4 kilo aldim bende normaldede zayif biriyim babasi da oyle cok yapili degil ama annem abimi iri dogurmus 4bucuk kilo 57 cm dogmus aceba genetikmi
Canım şeker yükleme yaptırdın mı?
Yaptırmadıysan gebeliğe bağlı diyabet belli olmayabilir.
Gebelik diyabeti yoksa zaten genetiktir, iri yapılı olacak demek ki :)

Kuzum sen yaptirmayacaktin degil mi seker yuklemesi. Bizim tamamlayici sigorta hepsini karsilamadi biz odeme yaptik ustune.
Yok kuzu ben yaptirmicam. Sizin sigorta da acimasiz davranio o degilde seker yuklemesi ucuz bi islem diye biliyordum anasini ordanda mi emmuklediler

Beninde seker yuklemem var yarin
ayy canım inşallah iyi gecer hepimizinki.şunu merak edıyorum ben 2. Teste gerek olursa bır 3 saat daha mı durcaz hastanede yarın ınsan nasıl dayanır yaa

E bebekte cok guzel yeni dogan bodyler tulumlar var bebem bak istersen
ben de ebebekten aldım canım

Ben makarna yemiştim akşam üstüne de meyve yarın sorunsuz geçsin inşallah
ohh ne guzel afıyet olsun gecer inş canım

Yarin bende seker yuklemesi icin devlete gidicem persembede doktoruma gidicm nasipse.
ıyı gecer inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…