bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sarkmaz mi ki yaw valla zaten normal sudyen takamiorum 2.ayimdan beri sporcu esnek suudyenler takar oldum yoksa cok agrim oluyor sarkma olmazsa yasasiin ozaman memelere ozgurluk
Ay sarksa benimki yerleri supururdu 20 ay emdi daha da emerdi kuzum en azindan 40 gun salin memenizi zaten yara oluyo insallah olmaz tabi de inan tukuruyum sutyenine dio insan

Allah allah kanama yapip gorulmeyecek kadar kuculme ihtimalleri varmi ki acaba belki oyle olmustur insallah doktorun kesin bir bilgi verir canim

sağolasın cnm inşallah ölçüm hatası vardır varsa da kaybolur inşallah rabbim bin kere razı olsun iki hafta sonrasına randevu verdi inşallah düzelmiştir

Bu sıvılar genelde kendi kendine kayboluyor ya zamanla.
Gerçekten çok var böyle durum yaşayan, hepsinin de kontrollerde normale döndü.
Stres yapma, bebişini de strese sokma olur mu, geçecek inşallah, merak etme.
bir parça da olsa rahatladım cnm sağolasın allah razı olsun inşallah normale döner

Allah allah kanama yapip gorulmeyecek kadar kuculme ihtimalleri varmi ki acaba belki oyle olmustur insallah doktorun kesin bir bilgi verir canim
En buyugu 6 cm di bnm bir ay önce. Ama fakültenin ultrosonu çok kotu yarun özelde doktor görür gibime geliyor.haber veririm sana da cnm sen de beni haberdar et kc cm olms nrdeyms

Ay sarksa benimki yerleri supururdu 20 ay emdi daha da emerdi kuzum en azindan 40 gun salin memenizi zaten yara oluyo insallah olmaz tabi de inan tukuruyum sutyenine dio insan
sporcuyla rahat ediyorum ama uclar sorun olusturmaya baslayinca o da rahatsiz edecek belliki sarkmiyorsa super ozaman valla dunden raziymisim zaten takmamaya

En buyugu 6 cm di bnm bir ay önce. Ama fakültenin ultrosonu çok kotu yarun özelde doktor görür gibime geliyor.haber veririm sana da cnm sen de beni haberdar et kc cm olms nrdeyms
Tamam canim muhakkak doktorum ne yorum yapacak soylerim hep senden de haber bekliyorum.. ozele gitmen iyi olur cihazlari daha ileri olabilir daha net gozukur boylece

arkadaslar doktorumla konustum bebek kucuk degil 2 haftaya kadar geri gelmesi normal dedi kalp ritminde ki yavaslamada ultrasyon kaynaklidir bebegin hareketini az hissetmende ishal den kaynaklidir bol su ic kolay kolay bisey olmaz ama yarin gel bakalim icin rahatlasin dedi gece kabus grmektrn uyuyamamistim doktorum icimi rahatladi valla dun omrumdrn omur gitmisti insallah herkes saglikla kavusur bebeklerine bu cektigimiz sikintilarin mukafatinida aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…