bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sağolasın cnm inşallah ölçüm hatası vardır varsa da kaybolur inşallah rabbim bin kere razı olsun iki hafta sonrasına randevu verdi inşallah düzelmiştir
inşallah canım benim olmadı başka dr ye git.Ben başka dr ye gittiğimde hem.kendi baktı hem de içimiz rahat etsin diye radyoloji bölümüne gönderdi orda tek tek ölçüm yapıldı.Senin de ne güzel başka sıkıntı yokmuş.2. dr bana eğer başka sıkıntı olsaydı belki farklı yorum yapardım demişti.Sen içini ferah tut annesi kuzularımızı sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alacağız inşallah

canım şimdilik çok seviyor ama arada diyor acaba kardeşim benim.kadar şirin olur mu ki bence olmayabilir diyor benim de ablamla aramda iki yas var eskiden çok kavga ederdik özellikle lisedeyken simdi tek sırdaşım o

canım şimdilik çok seviyor ama arada diyor acaba kardeşim benim.kadar şirin olur mu ki bence olmayabilir diyor benim de ablamla aramda iki yas var eskiden çok kavga ederdik özellikle lisedeyken simdi tek sırdaşım o
Digerine buyuk olana ilgiyi azaltip kardesin sorumlulugunu yuklememek lazim ozaman evin bir uyesi oldugunu daha net anlayacaktir kucukte yetisirken daha cok simarmayacaktir boylece iki ayri birey gibi gecis donemlerinde de daha iyi gecinirler boylece ben kardesimlehala tartisiyorum ama bir sorunu oldumu da benden baskasini aramaz ben de oyle aynen benimde 2 yas fark var canim kardesimle

Evet canim hayirlisiyla saglikla gorelim o gunleri ins. Bez olayini gittigimiz hastaneye sorar ona gore cantamiza koyariz o zaman. Buarada pijamanla gecelik bedenini neye gore aldin?
Kalıbına baktım canım ona göre aldım tahmini olarak normalde m giyiyorum pijamayıda l aldım

Ne kadar ilgili bir baba canim normal seyrinde giden bi gebelikse saglik problemi yoksa proflara o kdr para dokmeyin bence muayene ve dogumu maddi olarak x3 olarak dusun. Tabi ki sizin bilceginiz is bu benim dusuncem
Saglik sorunumuz var malesef esimde biraz tirsiyormu artik anlamadim. Kanim cok dusukmus birde bende tansiyon 3 e dusuyor ya birde beynimde daha once damar pihtisi olmustu felc gecirmistim tamamen aman iste adam korkuyor. Bence bi sorun yok ama napim bilemedim.

Tansiyon ve pihti onemli canim o zaman kocan dogru dusunuyor. Dikkat et kendine de bebise de

Kizlar bisey sorucam size yarin da okursaniz yarin cevap verin bana ben sabahtan beri tekmeleri cok asagida hissediyorum normal mi ki bu zaten hepitopu 1 2 haftadir hissediyorum ama hep gobek deligi hizzamdaydi sagda ya da solda bu kez cok asagida bikini bolgemde hissediyorum resmen biraz endiselendim

Korkma canım senin haftanda bende aynı yerde hissediyordum korkuyodum hatta sanki cikacakmis gibi tam bikini bölgesinin üstünde hissediyordum şimdi yukarılarda seninde 1 2 haftaya çıkar endişe etme

Benimde o haftalarda heo kasigimdaydi tekmeleri doktora sormustum balik gibi gezer sen hareket ediyorsa sorun etme demisti. Simdi bike bazen kasigima kafa atiyor hanimkizimcim.

Benimde öyle cnm ayaklar aşağıda kafa yukarıda hissedersin dedi Dr

İyi geceler kızlar.. Deneyim ve yaşanmışlık adına hastaneden yazıyorum. Her ne kadar 2. Gebeliğim olsada sil baştan ve çok farklı yaşıyorum bu süreci. İlk 4 ayıma kadar kanama yaşadım zor bir süreçten geçti-m-k. Son iki haftadır değişik akıntılarım oldu. Geçen cumartesi akıntım olduğu için fitil kullandım 3 günlük. Ama akıntım az az gri sarı devam etti. Bu sabah sancıyla başladım güne. Hoş o sancıymış baya ben anlamadım. İlk gebeliğimde sezeryan olduğum için sancıyı tanımıyorum. İşte tamda bunu yazmak istiyorum. 10 dk aralıklarda karnım taş gibi ve kasıkta 10 sn süren sancı. Doğum sancısıymış. Akşam 10 kadar çektim gazdır,bagırsaktır, yok mantardır. Şuan oğlum iyi serum iğne hap yatıyorum. Kendime çok kızdım herşey dahada kötü olabilirdi. Bilginiz olsun Can'lar bu haftalardada doğum sancısı olabiliyormuş aman dikkat... Selam ve Dua ile...

Çok geçmiş olsun canım Allah vaktinde saglikla kucagina almayi nasip etsin.Ben de dün çok yoruldum vajina girişinde batma gibi oldu....ama magnezyum içince ve ilik duş alinca geçti. Bu haftalardan itibaren çok duyarlı olmamız lazım.

Üzülme tatlım hala cook geniş alanları var hareket etmek için. Genelde ayakta çok kalınca veya yürüyünce benimki sanki komple asagida bırakıp büzüştüruyor kendisini öyle olunca yürüyüşüm değişiyor garip bişey oluveriyor.Ama devamli asagida hissedersen doktoruna danışmanda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…