bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Pahalı canım yaa ama benım pek secım sansım yoktu evıme yakın vs dıye dr dan da memnunum degıstırmedım o yuzden
Merhaba, bu Yeni Girne deki Medikal Park mı?
Özel sigorta ile mi muayene oluyorsun? Eger SGK ise belki bana da bilgi verebilirsin. Nasıl bir ücret tarifesi uyguluyorlar? Bir de doktorun kim acaba? Tesekkurler

Ben de aşağıda hissediyorum gunduz mesela , akşama ise sağa yatarsam belimin sağ tarafına doğru, sola yaratarsam da solda hissediyorum, sonra bi bakmışım mide tarafından kıprasıyor. Ben normal olduğunu dusunuyordum, ama değil mi? Aşağıda hisswdersek surekli problem miymiş? ):

Canim sen rahat ol simdi.dr sana eve cikincada ilac tedavisi baslar.surekli yatman lazim.ilacin yan etkisi olarak carpinti yapar aklinda olsun.zaten bebisin icin celeston ignenide atilmssindir 4 dozdu galiba.korkma canim.insallah 30 lu haftalardan sonra dogar bebisin.ayni senin yasadigin durumu 2. Cocugumda yasadim.
Hayirli saglikli dogumlar.

Merhaba, bu Yeni Girne deki Medikal Park mı?
Özel sigorta ile mi muayene oluyorsun? Eger SGK ise belki bana da bilgi verebilirsin. Nasıl bir ücret tarifesi uyguluyorlar? Bir de doktorun kim acaba? Tesekkurler
SGK ile 80 tl diye biliyorum ben de doktor değiştirdiğim için ayin 22 sine randevu aldım.

Kan temiz idrarda, baya doğum sancısı ve sebebi yok ...şuan iyiyim çılgınlar gibi ağzımda atan kalbimi saymazsak. Serum takılı hala.. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim .. Tüm hamişler vaktinde alsınlar bebişlerini inşallah

Cok gecmis olsun canim. Zamaninda hayirlisiyla saglikla al bebegini kucagina ins

Günaydın kızlar.. hepimiz ve tabii özellikle minnaklarımız için sağlıklı keyifli bi hafta olsun inşallah.. burda ctesi günü bazı sıkıntılardan bahsetmiş şenlikli günler bizi bekliyo gibi bi his var içimde demiştim.. şu şom ağızlı hislerim bi kere de doğru çıkmasın arkadaş pazar sabahı öyle güzel başladı ki eşim kalkmış patlıcanlı Mantarlı kıymalı börek yapmış sabahın köründe öperek uyandırıyo aadamcağız taaammm herşey çok güzeldii kiii görümcem karşı atağa geçti başladı kaşıntılı kaşıntılı msjlar atmaya.. biii sürü gereksiz salak şey yaşandıktan sonra netice olarak eşim ağzının payını verdi haddini bildirdi neyse ki ben de kısa süreli kocanın ailesine bağlı şeker düşmesi ve nabız artışı sendromu yaşadığımla kaldım :))) neyse napalım buna şükür.. aaaa son olarak allah o kadar büyük ki durup dururken benim tatil günü ağzımın tadını kaçıran kadın aynı gün kendi ailesiyle birbirine girmiş oğlu şu an bizde çocuk kaçıp buraya gelmiş düşünün artık :/ keşke bize sarfettiği enerjiyi kendi yuvasında huzur ve dengeyi sağlamak için sarfetseydi.. şunu biliyorum artık hiç kimse değişmiyomuş sadece içlerindeki canavarı bi süre salmıyolarmış ortalığa o kadar.dün bunu öğrendik

Cok gecmis olsun canim benim Allah bida yasatmasin cok zor bende yasadim

Canım çok çok geçmiş olsun öncelikle.. bizimle paylaştığın için de çok teşekkür ederiz inşallah erkenden yaşamayız böyle bi durumu ama olur da yaşarsak bilgimiz olsun..

Geçmiş olsun hiç bi sebebi olmadan olması ilginç dediğin gibi başıma gelse anlamam yani şu haftada. oturur evde sancı çekerim geçer diye beklerim :/ Allah bi daha yaşatmasın inş

Korkma canım senin haftanda bende aynı yerde hissediyordum korkuyodum hatta sanki cikacakmis gibi tam bikini bölgesinin üstünde hissediyordum şimdi yukarılarda seninde 1 2 haftaya çıkar endişe etme
aynen cnm ben de bıkını bolgemde hissediyorum bi de ilkkez böyle bişeyle karşılaşınca panikledim cok sağol canım

Sağol canım Bakalım bugun de aşağıda hissedersem arayım ozaman doktorumu

Günaydin kizlar birazdan cikicaz hastaneye gidicez bakalim su seker yuklemesi de bitsin kurtulalim

haydi bakalım hayırlı sonuçlara inş. ya benim doktor bu şeker yüklemesinde çok temkinli önce sadece açlık şekerime baktı sonuç normal çıktı yaptırayım mı şeker yüklemesi dedim yok bide tokluk kan şekeri ile 3 aylık ortlaam şekere bakalım ddi. bunları yaptırmaktan gına geldi :) hayır sonunda diycem ver şu şekeri bana artık kendim yükleme ister bir hale geldim. Çünkü çalışıyorum zırt pırt doktor tahlil zor yani atlatamadım yani şu şeker olayını bir türlü :)

Benimde o haftalarda heo kasigimdaydi tekmeleri doktora sormustum balik gibi gezer sen hareket ediyorsa sorun etme demisti. Simdi bike bazen kasigima kafa atiyor hanimkizimcim.
İşte dun sabahtan beri sadece kasık bölgemde hissettim sadece gezintisi olsa rahat edecektim ben de oyuzden biraz rahatsız hissettim. Bakalım bugun nasıl olacak az yukarda birşey hissetsem rahatlıcam Sağol canım

Benim de çoğu zaman kasıklarımda tekmeler canım. Sebebi bebeğin duruş pozisyonu, ayaklar aşağıda olduğu için böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…