- 12 Mart 2016
- 779
- 1.218
- 113
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #36.721
Merhaba, bu Yeni Girne deki Medikal Park mı?Pahalı canım yaa ama benım pek secım sansım yoktu evıme yakın vs dıye dr dan da memnunum degıstırmedım o yuzden
Ben de aşağıda hissediyorum gunduz mesela , akşama ise sağa yatarsam belimin sağ tarafına doğru, sola yaratarsam da solda hissediyorum, sonra bi bakmışım mide tarafından kıprasıyor. Ben normal olduğunu dusunuyordum, ama değil mi? Aşağıda hisswdersek surekli problem miymiş? ):Kizlar bisey sorucam size yarin da okursaniz yarin cevap verin banaben sabahtan beri tekmeleri cok asagida hissediyorum normal mi ki bu zaten hepitopu 1 2 haftadir hissediyorum ama hep gobek deligi hizzamdaydi sagda ya da solda bu kez cok asagida bikini bolgemde hissediyorum resmen biraz endiselendim
Canim sen rahat ol simdi.dr sana eve cikincada ilac tedavisi baslar.surekli yatman lazim.ilacin yan etkisi olarak carpinti yapar aklinda olsun.zaten bebisin icin celeston ignenide atilmssindir 4 dozdu galiba.korkma canim.insallah 30 lu haftalardan sonra dogar bebisin.ayni senin yasadigin durumu 2. Cocugumda yasadim.İyi geceler kızlar.. Deneyim ve yaşanmışlık adına hastaneden yazıyorum. Her ne kadar 2. Gebeliğim olsada sil baştan ve çok farklı yaşıyorum bu süreci. İlk 4 ayıma kadar kanama yaşadım zor bir süreçten geçti-m-k. Son iki haftadır değişik akıntılarım oldu. Geçen cumartesi akıntım olduğu için fitil kullandım 3 günlük. Ama akıntım az az gri sarı devam etti. Bu sabah sancıyla başladım güne. Hoş o sancıymış baya ben anlamadım. İlk gebeliğimde sezeryan olduğum için sancıyı tanımıyorum. İşte tamda bunu yazmak istiyorum. 10 dk aralıklarda karnım taş gibi ve kasıkta 10 sn süren sancı. Doğum sancısıymış. Akşam 10 kadar çektim gazdır,bagırsaktır, yok mantardır. Şuan oğlum iyi serum iğne hap yatıyorum. Kendime çok kızdım herşey dahada kötü olabilirdi. Bilginiz olsun Can'lar bu haftalardada doğum sancısı olabiliyormuş aman dikkat... Selam ve Dua ile...
SGK ile 80 tl diye biliyorum ben de doktor değiştirdiğim için ayin 22 sine randevu aldım.Merhaba, bu Yeni Girne deki Medikal Park mı?
Özel sigorta ile mi muayene oluyorsun? Eger SGK ise belki bana da bilgi verebilirsin. Nasıl bir ücret tarifesi uyguluyorlar? Bir de doktorun kim acaba? Tesekkurler
Kan temiz idrarda, baya doğum sancısı ve sebebi yok ...şuan iyiyim çılgınlar gibi ağzımda atan kalbimi saymazsak. Serum takılı hala.. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim .. Tüm hamişler vaktinde alsınlar bebişlerini inşallahCanim sen rahat ol simdi.dr sana eve cikincada ilac tedavisi baslar.surekli yatman lazim.ilacin yan etkisi olarak carpinti yapar aklinda olsun.zaten bebisin icin celeston ignenide atilmssindir 4 dozdu galiba.korkma canim.insallah 30 lu haftalardan sonra dogar bebisin.ayni senin yasadigin durumu 2. Cocugumda yasadim.
Hayirli saglikli dogumlar.
Cok gecmis olsun canim. Zamaninda hayirlisiyla saglikla al bebegini kucagina insKan temiz idrarda, baya doğum sancısı ve sebebi yok ...şuan iyiyim çılgınlar gibi ağzımda atan kalbimi saymazsak. Serum takılı hala.. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim .. Tüm hamişler vaktinde alsınlar bebişlerini inşallah
Gunaydin canim guzel gecer umarim. Haberdar et bizi opuyorumGünaydin kizlar birazdan cikicaz hastaneye gidicez bakalim su seker yuklemesi de bitsin kurtulalim
Allah yardımcın olsun canım..sonuçların da güzel çıkar inşallah..Günaydin kizlar birazdan cikicaz hastaneye gidicez bakalim su seker yuklemesi de bitsin kurtulalim
Kıııızzz avatarını yisinleeerrr ne tatlıymış o toto ısırmalık :))Cok gecmis olsun canim. Zamaninda hayirlisiyla saglikla al bebegini kucagina ins
Cok gecmis olsun canim benim Allah bida yasatmasin cok zor bende yasadimKan temiz idrarda, baya doğum sancısı ve sebebi yok ...şuan iyiyim çılgınlar gibi ağzımda atan kalbimi saymazsak. Serum takılı hala.. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim .. Tüm hamişler vaktinde alsınlar bebişlerini inşallah
Canım çok çok geçmiş olsun öncelikle.. bizimle paylaştığın için de çok teşekkür ederiz inşallah erkenden yaşamayız böyle bi durumu ama olur da yaşarsak bilgimiz olsun..İyi geceler kızlar.. Deneyim ve yaşanmışlık adına hastaneden yazıyorum. Her ne kadar 2. Gebeliğim olsada sil baştan ve çok farklı yaşıyorum bu süreci. İlk 4 ayıma kadar kanama yaşadım zor bir süreçten geçti-m-k. Son iki haftadır değişik akıntılarım oldu. Geçen cumartesi akıntım olduğu için fitil kullandım 3 günlük. Ama akıntım az az gri sarı devam etti. Bu sabah sancıyla başladım güne. Hoş o sancıymış baya ben anlamadım. İlk gebeliğimde sezeryan olduğum için sancıyı tanımıyorum. İşte tamda bunu yazmak istiyorum. 10 dk aralıklarda karnım taş gibi ve kasıkta 10 sn süren sancı. Doğum sancısıymış. Akşam 10 kadar çektim gazdır,bagırsaktır, yok mantardır. Şuan oğlum iyi serum iğne hap yatıyorum. Kendime çok kızdım herşey dahada kötü olabilirdi. Bilginiz olsun Can'lar bu haftalardada doğum sancısı olabiliyormuş aman dikkat... Selam ve Dua ile...
Geçmiş olsun hiç bi sebebi olmadan olması ilginç dediğin gibi başıma gelse anlamam yani şu haftada. oturur evde sancı çekerim geçer diye beklerim :/ Allah bi daha yaşatmasın inşKan temiz idrarda, baya doğum sancısı ve sebebi yok ...şuan iyiyim çılgınlar gibi ağzımda atan kalbimi saymazsak. Serum takılı hala.. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim .. Tüm hamişler vaktinde alsınlar bebişlerini inşallah
aynen cnm ben de bıkını bolgemde hissediyorum bi de ilkkez böyle bişeyle karşılaşınca panikledimKorkma canım senin haftanda bende aynı yerde hissediyordum korkuyodum hatta sanki cikacakmis gibi tam bikini bölgesinin üstünde hissediyordum şimdi yukarılarda seninde 1 2 haftaya çıkar endişe etme
Sağol canımÜzülme tatlım hala cook geniş alanları var hareket etmek için. Genelde ayakta çok kalınca veya yürüyünce benimki sanki komple asagida bırakıp büzüştüruyor kendisini öyle olunca yürüyüşüm değişiyor garip bişey oluveriyor.Ama devamli asagida hissedersen doktoruna danışmanda fayda var.
Günaydin kizlar birazdan cikicaz hastaneye gidicez bakalim su seker yuklemesi de bitsin kurtulalim
İşte dun sabahtan beri sadece kasık bölgemde hissettim sadece gezintisi olsa rahat edecektim ben de oyuzden biraz rahatsız hissettim. Bakalım bugun nasıl olacak az yukarda birşey hissetsem rahatlıcamBenimde o haftalarda heo kasigimdaydi tekmeleri doktora sormustum balik gibi gezer sen hareket ediyorsa sorun etme demisti. Simdi bike bazen kasigima kafa atiyor hanimkizimcim.
Benim de çoğu zaman kasıklarımda tekmeler canım. Sebebi bebeğin duruş pozisyonu, ayaklar aşağıda olduğu için böyle oluyor.Kizlar bisey sorucam size yarin da okursaniz yarin cevap verin banaben sabahtan beri tekmeleri cok asagida hissediyorum normal mi ki bu zaten hepitopu 1 2 haftadir hissediyorum ama hep gobek deligi hizzamdaydi sagda ya da solda bu kez cok asagida bikini bolgemde hissediyorum resmen biraz endiselendim
Sağol canım cevabın içinBenimde öyle cnm ayaklar aşağıda kafa yukarıda hissedersin dedi Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?