- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #36.741
Bayıldım ya çok da mütevaziyiz :))) Bak gör ilerde de birbirlerinden ayrılmazlarcanım şimdilik çok seviyor ama arada diyor acaba kardeşim benim.kadar şirin olur mu ki bence olmayabilir diyorbenim de ablamla aramda iki yas var eskiden çok kavga ederdik özellikle lisedeyken simdi tek sırdaşım o
Çok geçmiş olsun arkadaşımİyi geceler kızlar.. Deneyim ve yaşanmışlık adına hastaneden yazıyorum. Her ne kadar 2. Gebeliğim olsada sil baştan ve çok farklı yaşıyorum bu süreci. İlk 4 ayıma kadar kanama yaşadım zor bir süreçten geçti-m-k. Son iki haftadır değişik akıntılarım oldu. Geçen cumartesi akıntım olduğu için fitil kullandım 3 günlük. Ama akıntım az az gri sarı devam etti. Bu sabah sancıyla başladım güne. Hoş o sancıymış baya ben anlamadım. İlk gebeliğimde sezeryan olduğum için sancıyı tanımıyorum. İşte tamda bunu yazmak istiyorum. 10 dk aralıklarda karnım taş gibi ve kasıkta 10 sn süren sancı. Doğum sancısıymış. Akşam 10 kadar çektim gazdır,bagırsaktır, yok mantardır. Şuan oğlum iyi serum iğne hap yatıyorum. Kendime çok kızdım herşey dahada kötü olabilirdi. Bilginiz olsun Can'lar bu haftalardada doğum sancısı olabiliyormuş aman dikkat... Selam ve Dua ile...
yok cnm ben mide civarında değil bikini bolgemde hissediyorum.. hep senin gibi hissediyordum eskiden mide çevremde de bu keztüm gün kasıkta hissettim dunBen de aşağıda hissediyorum gunduz mesela , akşama ise sağa yatarsam belimin sağ tarafına doğru, sola yaratarsam da solda hissediyorum, sonra bi bakmışım mide tarafından kıprasıyor. Ben normal olduğunu dusunuyordum, ama değil mi? Aşağıda hisswdersek surekli problem miymiş? ):
Hay AllahBenim de çoğu zaman kasıklarımda tekmeler canım. Sebebi bebeğin duruş pozisyonu, ayaklar aşağıda olduğu için böyle oluyor.
Canım yine de arzu edrsen druna da danış tabii ama için rahat olsun bence.. aynı endişe bende de vardı baya baya dediğin gibi bikini bölgemde hissediyodum tekmeleri hatta benim balık oraya kolunu bacağını sokuyomuş gibi geliyodu o derece :))) her ne kadar son 4-5gündür göbek deliğimin üst tarafından tekmeler bile yesem aşağıdakiler beni korkutuyodu.. dr son kontrolde dedi ki şu an normal doğum pozistonunda gibi duruyo ve yrleştiği yer rahmin yukarısı.. yani biz bu kadar endişe ediyoruz ama onların duruşundan kaynaklı bu durum kesinlikle..çünkü anormal bi aşağıda olma durumu olsa baya ağrı da yapar beline kasıklarına diye tahmin ediyorum canım..Kizlar bisey sorucam size yarin da okursaniz yarin cevap verin banaben sabahtan beri tekmeleri cok asagida hissediyorum normal mi ki bu zaten hepitopu 1 2 haftadir hissediyorum ama hep gobek deligi hizzamdaydi sagda ya da solda bu kez cok asagida bikini bolgemde hissediyorum resmen biraz endiselendim
Ayy Allah korusunİyi geceler kızlar.. Deneyim ve yaşanmışlık adına hastaneden yazıyorum. Her ne kadar 2. Gebeliğim olsada sil baştan ve çok farklı yaşıyorum bu süreci. İlk 4 ayıma kadar kanama yaşadım zor bir süreçten geçti-m-k. Son iki haftadır değişik akıntılarım oldu. Geçen cumartesi akıntım olduğu için fitil kullandım 3 günlük. Ama akıntım az az gri sarı devam etti. Bu sabah sancıyla başladım güne. Hoş o sancıymış baya ben anlamadım. İlk gebeliğimde sezeryan olduğum için sancıyı tanımıyorum. İşte tamda bunu yazmak istiyorum. 10 dk aralıklarda karnım taş gibi ve kasıkta 10 sn süren sancı. Doğum sancısıymış. Akşam 10 kadar çektim gazdır,bagırsaktır, yok mantardır. Şuan oğlum iyi serum iğne hap yatıyorum. Kendime çok kızdım herşey dahada kötü olabilirdi. Bilginiz olsun Can'lar bu haftalardada doğum sancısı olabiliyormuş aman dikkat... Selam ve Dua ile...
inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız cnm hayırlısıyla bir doğdaydı şu sıpalar ısıracam o tombiş poposundanninşallah canım benim olmadı başka dr ye git.Ben başka dr ye gittiğimde hem.kendi baktı hem de içimiz rahat etsin diye radyoloji bölümüne gönderdi orda tek tek ölçüm yapıldı.Senin de ne güzel başka sıkıntı yokmuş.2. dr bana eğer başka sıkıntı olsaydı belki farklı yorum yapardım demişti.Sen içini ferah tut annesi kuzularımızı sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza alacağız inşallah
Dimi bence de canımCanım yine de arzu edrsen druna da danış tabii ama için rahat olsun bence.. aynı endişe bende de vardı baya baya dediğin gibi bikini bölgemde hissediyodum tekmeleri hatta benim balık oraya kolunu bacağını sokuyomuş gibi geliyodu o derece :))) her ne kadar son 4-5gündür göbek deliğimin üst tarafından tekmeler bile yesem aşağıdakiler beni korkutuyodu.. dr son kontrolde dedi ki şu an normal doğum pozistonunda gibi duruyo ve yrleştiği yer rahmin yukarısı.. yani biz bu kadar endişe ediyoruz ama onların duruşundan kaynaklı bu durum kesinlikle..çünkü anormal bi aşağıda olma durumu olsa baya ağrı da yapar beline kasıklarına diye tahmin ediyorum canım..
Senin eşin mantıklı davranmış bizimki de daha yeni aydı geçen gün diyo ki dr senin doğumda her yerini görücek miP
Profesor olursa ici rahat edermis. Bakalim iki tane aklimizda var gidip tanisicam. Ama erkek ikiside bende utanacagim ve utaninca kasilacagim icin erkek istemiyordum. Esimde acidan utanma falan aklina gelmez diyor. Ama zamanda cok yaklasti kafami da karistirdi.
Ağrı eşiğin baya yüksekmiş kuzu seninDimi bence de canımZaten ağrı kramp yok diye sakinleştirdim canım dün kendimi ama normalde de çok ağrı hisseden biri değilim ağrı eşiğim yüksektir.. uyşturulmadan kanal tedavisi olmuş insanım canı çok kıymetli olmayanlardan hani Ama bebiş olunca şimdi o farklı oluyormuş demek cts ye kadar bekliyim diyorum ben de agrım szım olmazsa.. şimdi doktorumu da arayıp evhamlı olmak istemiyorum gereksiz bir şeyse bilemedim oyuzden bakalım inşallah benim ki bugun bıraz yukarılara tepik atar da rahatlatır annesini
dün pijama - gecelik muhabbetiniz vardı nette şöyle bir modellere bakayım dedim eşim gördü bakarken sen evde bukadar açık gecelik giymiyosun ziyarete okadar insan gelcek dedi hem zaten kış olcak kapalı bişi alsana diyo sanırım bana kazak giydircek doğumdaloğusa geceliği yani emzirme için illaki önü daha rahat açık modeller oluyor bu konuda bir kriz yaşıycaz sanırım
Doğuma zaten cok kişi girmez herhalde? Doktorunj girer hemşire girer bi de bir kişi daha max.Senin eşin mantıklı davranmış bizimki de daha yeni aydı geçen gün diyo ki dr senin doğumda her yerini görücek miyok perde arkasından yaptıracak talimatla dedim
İnşallah canımAğrı eşiğin baya yüksekmiş kuzu seninben bi ağdanın acısına dayanabiliyorum diye kendimi herkül gibi hissederken inşallah bugün yukarılardan bi tepik yer de rahatlarsın annesi :))
Sorma canım attırıyo tepemin tasını..zaten 1-2gündür bi yusuf yusuf olma durumu başladı bende doğumla alakalıSen geceliğini rahat emzireceğin şekilde al canm üzerine daha kapalı bir sabahlık seçmesini iste eşinden canım.. Doğum ziyaretinde çok kalnmaz de ona madem oyle kıskanıyor tepene üşüştürmesin yüzlerce kişiyi sen o haldeken.. Bide eşinleyken mağza gorevlilerine emzirme konusunda nasıl bir gecelik alman gerektiğini, insanların nasıl birşey aldıklarını sor ki alışsın önü açılanlardan alman gerektiği fikrine
Doğuma zaten cok kişi girmez herhalde? Doktorunj girer hemşire girer bi de bir kişi daha max.
benim doktorum kadın hemsire ile diğeri de kadındır herhalde diye dusunuyorum.. Zaten 10 kafa birden baksa ben rahat ıkınamam ki bide sinir bozucu birşey yaniAyy Allahtan benim eşim oyle seyler demiyor valla bide oyle konuşsa benim derdim bana yetiyor sen de iyice geriyorsun beni şimdiden ileri geri konusup derdim herhalde
O kasıklarda sertleşme bende de var doktora sordum günde kaç kez oluyo dedi her gün olmuyo ki dedim. Bazen günlerce hiç olmuyo öyle bişey bazen bi günde bi kaç kez oluyo dedim.. bu sıklıkta sorun yokmuş sanırım ama daha da sıklaşırsa sıkıntı mı ki bu durum?? Hiç sancı gibi diil bu ben daha farklı hayal etmiştim sancıyıÇok geçmiş olsun arkadaşımbenim de karnımın alt tarafında sertleşmeler oluyor. Hele dün kızımla oynarken birden kilitlendim, doğum sancısı gibiydi uyarın için sağol, hepimiz miadında sağ salim alırız İnşallah bebeklerimizi kucağımıza ...
BU kocaların hamileilk boyunca hepi topu bir görevi var o da hamile eşlerini rahatlatıp yanında olmak.. karışmasınlar oyle herseye yaaSorma canım attırıyo tepemin tasını..zaten 1-2gündür bi yusuf yusuf olma durumu başladı bende doğumla alakalı
Kızlar sabahtan beri sağlık sollu Rahime kasilma hissediyorum alt tarafa doğru. Bebek hareketli ve göbek hizasında hareketleri. .. Karnım da ağrıyor. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?