bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım şimdilik çok seviyor ama arada diyor acaba kardeşim benim.kadar şirin olur mu ki bence olmayabilir diyor benim de ablamla aramda iki yas var eskiden çok kavga ederdik özellikle lisedeyken simdi tek sırdaşım o
Bayıldım ya çok da mütevaziyiz :))) Bak gör ilerde de birbirlerinden ayrılmazlar

Çok geçmiş olsun arkadaşım benim de karnımın alt tarafında sertleşmeler oluyor. Hele dün kızımla oynarken birden kilitlendim, doğum sancısı gibiydi uyarın için sağol, hepimiz miadında sağ salim alırız İnşallah bebeklerimizi kucağımıza ...

yok cnm ben mide civarında değil bikini bolgemde hissediyorum.. hep senin gibi hissediyordum eskiden mide çevremde de bu keztüm gün kasıkta hissettim dun bugun nasıl hissedicem bakalım

Benim de çoğu zaman kasıklarımda tekmeler canım. Sebebi bebeğin duruş pozisyonu, ayaklar aşağıda olduğu için böyle oluyor.
Hay Allah Benimki hep tepetaklak duruyordu demekki oyuzden hep yukarı dogru tekmeelr hissediyordum. İlkkez boyle kasıkta bıkını bolgemde hissedince bir de tum gun boyunca başka yerde hissetmedim hiç.. demek ki pozisyondan canım çok sağol

dün pijama - gecelik muhabbetiniz vardı nette şöyle bir modellere bakayım dedim eşim gördü bakarken sen evde bukadar açık gecelik giymiyosun ziyarete okadar insan gelcek dedi hem zaten kış olcak kapalı bişi alsana diyo sanırım bana kazak giydircek doğumda loğusa geceliği yani emzirme için illaki önü daha rahat açık modeller oluyor bu konuda bir kriz yaşıycaz sanırım

Canım yine de arzu edrsen druna da danış tabii ama için rahat olsun bence.. aynı endişe bende de vardı baya baya dediğin gibi bikini bölgemde hissediyodum tekmeleri hatta benim balık oraya kolunu bacağını sokuyomuş gibi geliyodu o derece :))) her ne kadar son 4-5gündür göbek deliğimin üst tarafından tekmeler bile yesem aşağıdakiler beni korkutuyodu.. dr son kontrolde dedi ki şu an normal doğum pozistonunda gibi duruyo ve yrleştiği yer rahmin yukarısı.. yani biz bu kadar endişe ediyoruz ama onların duruşundan kaynaklı bu durum kesinlikle..çünkü anormal bi aşağıda olma durumu olsa baya ağrı da yapar beline kasıklarına diye tahmin ediyorum canım..

Ayy Allah korusun ve çok geçmiş olsun canım
Yaaa ben bu karnın sert olma durumunu anlayamıyorum başıma gelecek anlamıcam diye de korkmaya başladım çünkü çok duyar oldum sağdan soldan da benimde karnım hep sert gazın olurda sertleşir yaa tum gobek cevren işte aynen onun gıbı.. Bu cts doktorum var bir ayrıntılı sorucam bu konuyu iyice bir incelesin bakalım kesenin konumunu vs. Ne diyecek
Tekrar çok geçmiş olsun canım üzme kendini zamanında gidip önlemini almışsın canım şimdi artık düzenli bir şekilde kontrol altında tutulur sağlıkla kucaklarsın bebişini

inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız cnm hayırlısıyla bir doğdaydı şu sıpalar ısıracam o tombiş poposundann

Dimi bence de canım Zaten ağrı kramp yok diye sakinleştirdim canım dün kendimi ama normalde de çok ağrı hisseden biri değilim ağrı eşiğim yüksektir.. uyşturulmadan kanal tedavisi olmuş insanım canı çok kıymetli olmayanlardan hani Ama bebiş olunca şimdi o farklı oluyormuş demek cts ye kadar bekliyim diyorum ben de agrım szım olmazsa.. şimdi doktorumu da arayıp evhamlı olmak istemiyorum gereksiz bir şeyse bilemedim oyuzden bakalım inşallah benim ki bugun bıraz yukarılara tepik atar da rahatlatır annesini

Senin eşin mantıklı davranmış bizimki de daha yeni aydı geçen gün diyo ki dr senin doğumda her yerini görücek mi yok perde arkasından yaptıracak talimatla dedim

arkadaslar kalp çarpıntı problemi yasayan var mı aramızda

benim kalbim yerinden çıkacak gibi carpıyor daralıyorum sürekli. Birde iş yerindeyim ve klima bozuldu yenisini de almadılar.

acaba sıcaktan mı bunalıyorum ben bu kadar birde tesettürlüyüm. heryerim kapalı haliyle.

kalp krizi geçiricekmişim gibi hissediyorum.

Ağrı eşiğin baya yüksekmiş kuzu senin ben bi ağdanın acısına dayanabiliyorum diye kendimi herkül gibi hissederken inşallah bugün yukarılardan bi tepik yer de rahatlarsın annesi :))

Sen geceliğini rahat emzireceğin şekilde al canm üzerine daha kapalı bir sabahlık seçmesini iste eşinden canım.. Doğum ziyaretinde çok kalnmaz de ona madem oyle kıskanıyor tepene üşüştürmesin yüzlerce kişiyi sen o haldeken.. Bide eşinleyken mağza gorevlilerine emzirme konusunda nasıl bir gecelik alman gerektiğini, insanların nasıl birşey aldıklarını sor ki alışsın önü açılanlardan alman gerektiği fikrine

Senin eşin mantıklı davranmış bizimki de daha yeni aydı geçen gün diyo ki dr senin doğumda her yerini görücek mi yok perde arkasından yaptıracak talimatla dedim
Doğuma zaten cok kişi girmez herhalde? Doktorunj girer hemşire girer bi de bir kişi daha max.
benim doktorum kadın hemsire ile diğeri de kadındır herhalde diye dusunuyorum.. Zaten 10 kafa birden baksa ben rahat ıkınamam ki bide sinir bozucu birşey yani Ayy Allahtan benim eşim oyle seyler demiyor valla bide oyle konuşsa benim derdim bana yetiyor sen de iyice geriyorsun beni şimdiden ileri geri konusup derdim herhalde

Sorma canım attırıyo tepemin tasını..zaten 1-2gündür bi yusuf yusuf olma durumu başladı bende doğumla alakalı

Kızlar sabahtan beri sağlık sollu Rahime kasilma hissediyorum alt tarafa doğru. Bebek hareketli ve göbek hizasında hareketleri. .. Karnım da ağrıyor. ....

O kasıklarda sertleşme bende de var doktora sordum günde kaç kez oluyo dedi her gün olmuyo ki dedim. Bazen günlerce hiç olmuyo öyle bişey bazen bi günde bi kaç kez oluyo dedim.. bu sıklıkta sorun yokmuş sanırım ama daha da sıklaşırsa sıkıntı mı ki bu durum?? Hiç sancı gibi diil bu ben daha farklı hayal etmiştim sancıyı

Sorma canım attırıyo tepemin tasını..zaten 1-2gündür bi yusuf yusuf olma durumu başladı bende doğumla alakalı
BU kocaların hamileilk boyunca hepi topu bir görevi var o da hamile eşlerini rahatlatıp yanında olmak.. karışmasınlar oyle herseye yaa Sen ona sana vereyim sen doğur gönderirsin doktorları odadan dışarı doğururken valla ben dunden razıyım de

Kızlar sabahtan beri sağlık sollu Rahime kasilma hissediyorum alt tarafa doğru. Bebek hareketli ve göbek hizasında hareketleri. .. Karnım da ağrıyor. ....
Kasılmalarını sayabiliyorsan say ve süresini tutabiliyorsan tut canım sıklık ve sayı ne kadar bakalım canım bir yerlerde okumustum eğer sıklık artıyorsa ve süre azalıyorsa doktorunuza haber verin dyordu ama düzensiz oyle seyrek kasılmalrsa normal yazıyordu.. Bebişin hareketli ise bebişinle alakalı bir sorun yok demektir zaten cnm da kasılmalarını sayıp not et bakalım inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…