- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #36.761
Ahhh keşke onlar doğursaymış :))) gerçi işte bu yüzden anneyle çocukları arasındaki ilişki farklı oluyo sanırım eeee o kadar cefanın bu kadar sefası olsun dimi canısıBU kocaların hamileilk boyunca hepi topu bir görevi var o da hamile eşlerini rahatlatıp yanında olmak.. karışmasınlar oyle herseye yaaSen ona sana vereyim sen doğur gönderirsin doktorları odadan dışarı doğururken valla ben dunden razıyım de
Sadece nabızda hızlanmaysa normal ama nefes alırken zorlanıyosan tiroidle ilgili bi sıkıntı olabilir.. eğer nefesini rahat alıyosan ama kalbin böyle ağzında atıyo gibiyse o da yoğun demir eksikliğindenmiş..arkadaslar kalp çarpıntı problemi yasayan var mı aramızda
benim kalbim yerinden çıkacak gibi carpıyor daralıyorum sürekli. Birde iş yerindeyim ve klima bozuldu yenisini de almadılar.
acaba sıcaktan mı bunalıyorum ben bu kadar birde tesettürlüyüm. heryerim kapalı haliyle.
kalp krizi geçiricekmişim gibi hissediyorum.
Bizde dun gece konusma yaptik. Doguma girerken beni stres yapmamasi orada bulunanlarinda beni stres yapmamasi konusunda. Dogumda yanimda olursa benimle konusacak guldurecek. Dogumdan sonra da cocugu buyukler kucaga alistirmayacak. Benim felcten dolayi sol kolumda hic guc yok o yuzden cocugu kucagima alamam cok fazla. Sutum ile ilgili yorum yapilmayacak, cocuga sen bakamiyorsun bize ver lafi edilmeyecek dedim. Ama onlar cocuk buyutmus tecrubeliler konussunlar bisi olmaz dedi. Ozman dedim kalplerini kirarsam dersin esim lohusa yoksa boyle biri degil diye dedim hmm dedi yok sen laf soyleme gene de dedi. Valla konu ben olsam dememde cocugum olunca herkes haddini bilsin dedim. Ben annemle konusayim gidip bigun dedi.Ahhh keşke onlar doğursaymış :))) gerçi işte bu yüzden anneyle çocukları arasındaki ilişki farklı oluyo sanırım eeee o kadar cefanın bu kadar sefası olsun dimi canısı
İnşallah kolay atlatırsın ve güzel sonuçlarla dönersin canımYarin bende seker yuklemesi icin devlete gidicem persembede doktoruma gidicm nasipse.
Aaaa dur kız bu maddeleri not edeyim bi kenara akşama konuşma varBizde dun gece konusma yaptik. Doguma girerken beni stres yapmamasi orada bulunanlarinda beni stres yapmamasi konusunda. Dogumda yanimda olursa benimle konusacak guldurecek. Dogumdan sonra da cocugu buyukler kucaga alistirmayacak. Benim felcten dolayi sol kolumda hic guc yok o yuzden cocugu kucagima alamam cok fazla. Sutum ile ilgili yorum yapilmayacak, cocuga sen bakamiyorsun bize ver lafi edilmeyecek dedim. Ama onlar cocuk buyutmus tecrubeliler konussunlar bisi olmaz dedi. Ozman dedim kalplerini kirarsam dersin esim lohusa yoksa boyle biri degil diye dedim hmm dedi yok sen laf soyleme gene de dedi. Valla konu ben olsam dememde cocugum olunca herkes haddini bilsin dedim. Ben annemle konusayim gidip bigun dedi.
Severim seni not al tabii ben baska seylerde soyledim. Bebegin kiyafetine karisabilirler dedim yok kalin oldu yok ince oldu ama yok kolunu kundakla yok uyutma getir sevelim olmasin dedim. Cocugun uyku vaktide gelseler cocugu uyandirmak yok dedim. Lohusayim diye sunu ye bunu ye israrida yok dedim su ve yesil uzum disinda dedim. O da garibim dinledi de dinledi.Aaaa dur kız bu maddeleri not edeyim bi kenara akşama konuşma var
Severim seni not al tabii ben baska seylerde soyledim. Bebegin kiyafetine karisabilirler dedim yok kalin oldu yok ince oldu ama yok kolunu kundakla yok uyutma getir sevelim olmasin dedim. Cocugun uyku vaktide gelseler cocugu uyandirmak yok dedim. Lohusayim diye sunu ye bunu ye israrida yok dedim su ve yesil uzum disinda dedim. O da garibim dinledi de dinledi.
Geçmiş olsun canım Allah hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin insallahİyi geceler kızlar.. Deneyim ve yaşanmışlık adına hastaneden yazıyorum. Her ne kadar 2. Gebeliğim olsada sil baştan ve çok farklı yaşıyorum bu süreci. İlk 4 ayıma kadar kanama yaşadım zor bir süreçten geçti-m-k. Son iki haftadır değişik akıntılarım oldu. Geçen cumartesi akıntım olduğu için fitil kullandım 3 günlük. Ama akıntım az az gri sarı devam etti. Bu sabah sancıyla başladım güne. Hoş o sancıymış baya ben anlamadım. İlk gebeliğimde sezeryan olduğum için sancıyı tanımıyorum. İşte tamda bunu yazmak istiyorum. 10 dk aralıklarda karnım taş gibi ve kasıkta 10 sn süren sancı. Doğum sancısıymış. Akşam 10 kadar çektim gazdır,bagırsaktır, yok mantardır. Şuan oğlum iyi serum iğne hap yatıyorum. Kendime çok kızdım herşey dahada kötü olabilirdi. Bilginiz olsun Can'lar bu haftalardada doğum sancısı olabiliyormuş aman dikkat... Selam ve Dua ile...
Benim de herseyim normal fakat sancilarim olurdu.iki cocugumda erken dogdu.ilaclarin yan etkisi catpinti.sabah olunca ilac icmek istemezdim o carpintidan oturu.ciger gelistirici igne atilmistir muhtemeln o zmn hic korkma canim.moralini yuksek tut.Kan temiz idrarda, baya doğum sancısı ve sebebi yok ...şuan iyiyim çılgınlar gibi ağzımda atan kalbimi saymazsak. Serum takılı hala.. Güzel temennileriniz için teşekkür ederim .. Tüm hamişler vaktinde alsınlar bebişlerini inşallah
ayy bu kucak olayını dogru dedın dur ben de akşama diyim eşime hiç aklıma gelmemişti kucağa alışmamıs lazım yoksa geceleri uyuyamayzıBizde dun gece konusma yaptik. Doguma girerken beni stres yapmamasi orada bulunanlarinda beni stres yapmamasi konusunda. Dogumda yanimda olursa benimle konusacak guldurecek. Dogumdan sonra da cocugu buyukler kucaga alistirmayacak. Benim felcten dolayi sol kolumda hic guc yok o yuzden cocugu kucagima alamam cok fazla. Sutum ile ilgili yorum yapilmayacak, cocuga sen bakamiyorsun bize ver lafi edilmeyecek dedim. Ama onlar cocuk buyutmus tecrubeliler konussunlar bisi olmaz dedi. Ozman dedim kalplerini kirarsam dersin esim lohusa yoksa boyle biri degil diye dedim hmm dedi yok sen laf soyleme gene de dedi. Valla konu ben olsam dememde cocugum olunca herkes haddini bilsin dedim. Ben annemle konusayim gidip bigun dedi.
Canim biraz gazinda varsa o da sikistirip carpinti hissi veriyor ter basar nefes almakta gucluk cekersin gaz biyandan bebis bi yandan sikistirinca sonuc boyle oluyor.arkadaslar kalp çarpıntı problemi yasayan var mı aramızda
benim kalbim yerinden çıkacak gibi carpıyor daralıyorum sürekli. Birde iş yerindeyim ve klima bozuldu yenisini de almadılar.
acaba sıcaktan mı bunalıyorum ben bu kadar birde tesettürlüyüm. heryerim kapalı haliyle.
Geçmiş olsun canım sıcaktan ve oksijensiz ortamdan olabilir. Serin bol oksijen stressiz bi ortama ihtiyacın var. Benim çok erken başladı çarpıntım kardiyoloji beloc ilaç verdi. Hala oluyorarkadaslar kalp çarpıntı problemi yasayan var mı aramızda
Bizde dun gece konusma yaptik. Doguma girerken beni stres yapmamasi orada bulunanlarinda beni stres yapmamasi konusunda. Dogumda yanimda olursa benimle konusacak guldurecek. Dogumdan sonra da cocugu buyukler kucaga alistirmayacak. Benim felcten dolayi sol kolumda hic guc yok o yuzden cocugu kucagima alamam cok fazla. Sutum ile ilgili yorum yapilmayacak, cocuga sen bakamiyorsun bize ver lafi edilmeyecek dedim. Ama onlar cocuk buyutmus tecrubeliler konussunlar bisi olmaz dedi. Ozman dedim kalplerini kirarsam dersin esim lohusa yoksa boyle biri degil diye dedim hmm dedi yok sen laf soyleme gene de dedi. Valla konu ben olsam dememde cocugum olunca herkes haddini bilsin dedim. Ben annemle konusayim gidip bigun dedi.
Severim seni not al tabii ben baska seylerde soyledim. Bebegin kiyafetine karisabilirler dedim yok kalin oldu yok ince oldu ama yok kolunu kundakla yok uyutma getir sevelim olmasin dedim. Cocugun uyku vaktide gelseler cocugu uyandirmak yok dedim. Lohusayim diye sunu ye bunu ye israrida yok dedim su ve yesil uzum disinda dedim. O da garibim dinledi de dinledi.
Gozun aydin canim.sagligi yerinde ya olsun.et protein bende cok az tuketiyoruk o da yeni yeni basladim.benimkide tombis olmaz.Kizlarrr oglumu gordummm cok tatliydi esniyodu 600 gram 30 cm olmus cok kilolu bebekten ziyade kas yapili bi bebek olmasini isteriz biz dr lar dedi dr umuz bu haftadan sonra hizla kilo alicak dedi et veprotein agirlikli beslen dedi
Maşallah kuzuya canım protein ağırlıklı ve süt ürünleri ayran süt yoğurt bol tüket.3 kilo doğsun yeter.ama sende biraz dikkat et herşeyi bol ye ki deniz paşa biraz daha kilo alabilsin annesi. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah canımKizlarrr oglumu gordummm cok tatliydi esniyodu 600 gram 30 cm olmus cok kilolu bebekten ziyade kas yapili bi bebek olmasini isteriz biz dr lar dedi dr umuz bu haftadan sonra hizla kilo alicak dedi et veprotein agirlikli beslen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?