bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ahhh keşke onlar doğursaymış :))) gerçi işte bu yüzden anneyle çocukları arasındaki ilişki farklı oluyo sanırım eeee o kadar cefanın bu kadar sefası olsun dimi canısı

Sadece nabızda hızlanmaysa normal ama nefes alırken zorlanıyosan tiroidle ilgili bi sıkıntı olabilir.. eğer nefesini rahat alıyosan ama kalbin böyle ağzında atıyo gibiyse o da yoğun demir eksikliğindenmiş..

Ahhh keşke onlar doğursaymış :))) gerçi işte bu yüzden anneyle çocukları arasındaki ilişki farklı oluyo sanırım eeee o kadar cefanın bu kadar sefası olsun dimi canısı
Bizde dun gece konusma yaptik. Doguma girerken beni stres yapmamasi orada bulunanlarinda beni stres yapmamasi konusunda. Dogumda yanimda olursa benimle konusacak guldurecek. Dogumdan sonra da cocugu buyukler kucaga alistirmayacak. Benim felcten dolayi sol kolumda hic guc yok o yuzden cocugu kucagima alamam cok fazla. Sutum ile ilgili yorum yapilmayacak, cocuga sen bakamiyorsun bize ver lafi edilmeyecek dedim. Ama onlar cocuk buyutmus tecrubeliler konussunlar bisi olmaz dedi. Ozman dedim kalplerini kirarsam dersin esim lohusa yoksa boyle biri degil diye dedim hmm dedi yok sen laf soyleme gene de dedi. Valla konu ben olsam dememde cocugum olunca herkes haddini bilsin dedim. Ben annemle konusayim gidip bigun dedi.

Aaaa dur kız bu maddeleri not edeyim bi kenara akşama konuşma var

Aaaa dur kız bu maddeleri not edeyim bi kenara akşama konuşma var
Severim seni not al tabii ben baska seylerde soyledim. Bebegin kiyafetine karisabilirler dedim yok kalin oldu yok ince oldu ama yok kolunu kundakla yok uyutma getir sevelim olmasin dedim. Cocugun uyku vaktide gelseler cocugu uyandirmak yok dedim. Lohusayim diye sunu ye bunu ye israrida yok dedim su ve yesil uzum disinda dedim. O da garibim dinledi de dinledi.

ohhh ne güzel demişsin.. Özellikle de o sütün olsun şunu da ye bunu da tıkın olayı korkutuyo beni.. bi de şimdi kayınvalideciğim oğlan anası dururken kız anasına mı düşermiş çocuğu yıkamak bakmak mantığında olduğu için ufak çaplı bi şok yaşıcak ama olsun :))

Geçmiş olsun canım Allah hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin insallah

Benim de herseyim normal fakat sancilarim olurdu.iki cocugumda erken dogdu.ilaclarin yan etkisi catpinti.sabah olunca ilac icmek istemezdim o carpintidan oturu.ciger gelistirici igne atilmistir muhtemeln o zmn hic korkma canim.moralini yuksek tut.

ayy bu kucak olayını dogru dedın dur ben de akşama diyim eşime hiç aklıma gelmemişti kucağa alışmamıs lazım yoksa geceleri uyuyamayzı

Günaydın kızlar. Nasılsınız bakalım? Bebişler son sürat tepiklemeye devam ediyorlardır umarım :) Cuma gününden bu yana yazamadım, çok yoğundum... Çok fazla okuyamadığım mesaj vardı ( 650 kadar ) , okuyamadım kızlar. Umarım hep güzel haberler paylaşmışsınızdır

aslblnt , M merve.b teşekkür ederim kızlar ilginiz için. Dr.um ile görüştüm süt bezesi şişliği gibi görünüyor ve gebelikte gayet normal dedi. Eğer bir haftaya geçmezse genel cerrahiye git, usg ile baksınlar dedi... İnşallah iner şişlik...

Canim biraz gazinda varsa o da sikistirip carpinti hissi veriyor ter basar nefes almakta gucluk cekersin gaz biyandan bebis bi yandan sikistirinca sonuc boyle oluyor.

Geçmiş olsun canım sıcaktan ve oksijensiz ortamdan olabilir. Serin bol oksijen stressiz bi ortama ihtiyacın var. Benim çok erken başladı çarpıntım kardiyoloji beloc ilaç verdi. Hala oluyor

Hmmm, valla tatlım baştan tavrını koyman çok güzel. Umarım dinlerler bunları. Ben de o kadar çok korkuyorum ki. Benim korkum K.v.dem değil. O sağ olsun hiç bir şeye karışmayacaktır. Ama annem... Ah annemmm... Ne yapacağım ben onunla bilmiyorum... Bir de oğluşuma da o bakacak doğum iznim bitince. İnsan başkasına da güvenemiyor ki...

Kizlarrr oglumu gordummm cok tatliydi esniyodu 600 gram 30 cm olmus cok kilolu bebekten ziyade kas yapili bi bebek olmasini isteriz biz dr lar dedi dr umuz bu haftadan sonra hizla kilo alicak dedi et veprotein agirlikli beslen dedi
Gozun aydin canim.sagligi yerinde ya olsun.et protein bende cok az tuketiyoruk o da yeni yeni basladim.benimkide tombis olmaz.

Kizlarrr oglumu gordummm cok tatliydi esniyodu 600 gram 30 cm olmus cok kilolu bebekten ziyade kas yapili bi bebek olmasini isteriz biz dr lar dedi dr umuz bu haftadan sonra hizla kilo alicak dedi et veprotein agirlikli beslen dedi
Maşallah kuzuya canım protein ağırlıklı ve süt ürünleri ayran süt yoğurt bol tüket.3 kilo doğsun yeter.ama sende biraz dikkat et herşeyi bol ye ki deniz paşa biraz daha kilo alabilsin annesi. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…