- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.781
harikaymış vallaKızlar tipe gelin hele. :/ biz sıcaktan totomuzu kaldıramıyorum ablaya bakın :)
https://instagram.com/p/BI5Xx-Jg0Xf/
Ben bunun tepesine cıksam kociş beni boşar yeminle
bence ençokta o lazım oluyor göbek düşmediği için çıt çıtlı zıbın giydirilmesi önerilmiyor günde 2 tane filan göbek düşene kadar değiştirmiştim göbekte 1 hafta 15 gün arasında düşüyorHazır kıyafet konusu varken tecrübeli anneler bu zıbınların içinde iç zıbın oluyor ya ince o lazım oluyor mu.
gelen misafirler sevdiğin kişiler olunca daha farklı oluyo tabii :)) bravo erkek kardeşlerine takdir ediyoruz burdan kendileriniİnşallah yarın görüşürüz canım. Ablam da olacak yanımda bu defa :) Teyzesi ilk defa görecek yeğenini. Bülent Bey'den güzel haberlerle ayrılıp, harika bir hafta sonu geçiririz inşallah
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun. Allah'tan erkek kardeşlerim çok yardımcı oluyorlar bana. Eve gidip sadece yemek yapıyorum. Sofrayı kurması, kaldırması, bulaşıklar hep erkek kardeşlerimde :) Ablam da hamile, bir de aş eriyor o yüzden o bir şey yapamıyor. O da ne yapsın sabah evi toparlayıp süpürüyor sağ olsun :) Yoruluyorum ama yeğenlerimin bir gülümsemesi bütün yorgunluğumu alıyor
Aman canım yaz sıcaklarındayız bir de atese dikkatInsallah hemen gecer. Su icsem midemden asit geliyor. Usutmus olmam imkansiz bu havalarda. Gerci dun gece ateslendim biraz ama sonra dus alinca gecmisti.
inanmıyorumbence ençokta o lazım oluyor göbek düşmediği için çıt çıtlı zıbın giydirilmesi önerilmiyor günde 2 tane filan göbek düşene kadar değiştirmiştim göbekte 1 hafta 15 gün arasında düşüyor
Offff bende de ayni durumlar ilk cocugumuz olacak hevesliyiz bizde zaten kaygidan herhalde tuhaf tuhaf ruyalar gormeye basladim bi de sanki yeterince iyi bir anne olamayacakmisim gibi hissetmeye basladim nedensebi saglikla kucaklayabilsem belki tum korkularim gececek de bir yandan da bu kv ile ugrasiyorum birak bari kendi zevkimize gore bakalim renkleri sekilleri kafamizi karistirma dakka basi araya mudahil olup belki oyle daha mutlu hissedicem boyle kaygilarim agir basmicak ama yok suan tatile gittiler ordan bile yetisiyorlar surekli ordan burdan biseyler bulup whatsuptan atiyorlar bunu alin diye perdeyi bile burdayken o secti valla herseye karisiyorlar esim de bisey diyemiyor bende en son dedim bi oda gelsin nereye ne konucak belirlensin ondan sonra bakicaz bunlara muhtemelen olmaz dedim ben de zaten fikir olsun diye gonderdim dedi bozuldu sanirim dayanamadim sonra oda geldikten sonra sizin de fikrinizi alirim dedim ardindan stikerlar duvar susleri bulmuslar onlarin fotograflarini gondermeye basladi baski altinda dengesizlesmis sesi cikamayan onlarin istedikleri gibincocugunu yetistirecek bisey olucam galiba diye umitsizlige kapilmaya basladim iyice
Yakın mı gitmiştin sen 4 hafta var 32 haftaya.
Ayyy ne guzelben bu sabah hazır kahvaltıya uyandım kızımla babası bana kahvaltı hazırlamışlar çok mutlu oldum. Hem de nasıl kemiriyorlar
ciddi olamazsın canım biz normal kadınlar çalışmak için drdan rapor alıyoruz 32.haftadan sonra bunlara vallahi rahat batmış
Kuzucum ama hiç değer mi böyle kendini bunaltmaya, üzmeye? Sen kayınvalidenden iyice irrite olduğun için her şeyi batmaya başlamış. Bunu alın diye diretmiyor, sadece fikir olsun diye bir şeyler yolluyorsa sorun değil. Onun da ilk torunu, heyecanlanması hem güzel hem normal. Benim kayınvalidemin ummmmrunda bile değil. Biliyosun ben yatıyorum. Geçenlerde eltimin annesi beni görmek istemiş beraber geldiler. Kadın çok tatlı, çok moral verdi bana, yüreklendirdi, alışveriş için akıl verdi. Ben de dönüp kayınvalideme dedim ki; anne bir ay sonra eşimle bi mağazaya gidip bebeğin bir kaç ihtiyacını alır mısınız? Kaşları çatıp beni azarladı, dur bakalım doğmamış çocuğa don biçme, hele bi o zaman gelsin diye. Ben her günü yüreğim titreyerek yaşarken ettiği insanlıktan uzak lafa bakar mısın? O kadar çok üzülüp, o kadar çok ağladım ki kasılma ve ağrılarım deli gibi arttı. Ertesi gün hastanelik oldum.
Sen de lütfen en azından böyle basit şeyleri önemseme. Bak burdan biz de şurda indirim var, şöyle bir şey güzelmiş, şunlar lazım olur diye fikir veriyoruz birbirimize. Hem belki gerçekten tavsiyelerinden güzel bir fikir yakalayabilirsin. Ama katiyyen istemem diyosan bakmadan gönderdiklerini sil. Sorarsa ne düşünüyorsun diye, baktık beğenmedik diyip geç. Sonra zaten o da bıkar, göndermez.
yaa canım oyle değil aslındaKuzucum ama hiç değer mi böyle kendini bunaltmaya, üzmeye? Sen kayınvalidenden iyice irrite olduğun için her şeyi batmaya başlamış. Bunu alın diye diretmiyor, sadece fikir olsun diye bir şeyler yolluyorsa sorun değil. Onun da ilk torunu, heyecanlanması hem güzel hem normal. Benim kayınvalidemin ummmmrunda bile değil. Biliyosun ben yatıyorum. Geçenlerde eltimin annesi beni görmek istemiş beraber geldiler. Kadın çok tatlı, çok moral verdi bana, yüreklendirdi, alışveriş için akıl verdi. Ben de dönüp kayınvalideme dedim ki; anne bir ay sonra eşimle bi mağazaya gidip bebeğin bir kaç ihtiyacını alır mısınız? Kaşları çatıp beni azarladı, dur bakalım doğmamış çocuğa don biçme, hele bi o zaman gelsin diye. Ben her günü yüreğim titreyerek yaşarken ettiği insanlıktan uzak lafa bakar mısın? O kadar çok üzülüp, o kadar çok ağladım ki kasılma ve ağrılarım deli gibi arttı. Ertesi gün hastanelik oldum.
Sen de lütfen en azından böyle basit şeyleri önemseme. Bak burdan biz de şurda indirim var, şöyle bir şey güzelmiş, şunlar lazım olur diye fikir veriyoruz birbirimize. Hem belki gerçekten tavsiyelerinden güzel bir fikir yakalayabilirsin. Ama katiyyen istemem diyosan bakmadan gönderdiklerini sil. Sorarsa ne düşünüyorsun diye, baktık beğenmedik diyip geç. Sonra zaten o da bıkar, göndermez.
Aman çok iç suyu o tuzu at vücuttan canım yoksa yarın sabaha balon gibi şişersin söyliyim. Benim bir kere başıma geldi yemeğe tuz fazla kaçırmışım ertesi sabah elim uyuşuk uyandım bi baktım acaip şişmişim.Ay kizlar patates salatasi yapmistim biraz tuzunu fazla kacirmisim ama aclikla koca bi tabak yedim simdide su iciyorum kova kova
Atlatırsın cnm benım merak etme hiçsadece herkese diyorum bunu bazan doktorlar atlıyor hastaya masraf olmasın ya da yogun bir doktorsa ayda bir randevu veriyor dıye: antıbıyotık tedavin bıttıkten en erken 48 saat sonra istersen 1 hafta sonra bir daha idrar ve kultur testi yapılsın. Üreme yoksa geçmiş olsun :) üreme yendiden olursa antibiyotiğe devam ettirir tamamı ile kurtulana kadar ozaman risk misk kalmaz canım Ardından da ara ara benim gibi düzenli kontrole gidersin ben de bakılsın isteyeceğim bu kez gittiğimde 2 ayda bır baktırıyorum. 2. ayımda cıkmıstı bende de 4. ayımda bidaha baktırdım cıkmadı sımdıde baktırtıcam bakalım ne cıkacak hiç korkma canım
Ayyy ben de istiyorum o yazıdan meraklandım bulamadım şimdide bidaha gonderirmisin canım tüm merak edenler için
Ay iciyim kuzum aclikla yedim ama pisman oldum simdi dr da tembihlediydi tuzlu yeme diyeAman çok iç suyu o tuzu at vücuttan canım yoksa yarın sabaha balon gibi şişersin söyliyim. Benim bir kere başıma geldi yemeğe tuz fazla kaçırmışım ertesi sabah elim uyuşuk uyandım bi baktım acaip şişmişim.
Evet onu ayarlamak zor biraz :) 4e kadar yavas yavas say sonra orta idrarı ver canım sona dogru olduysa sıkıntı olmaz canımÇok sağol cnm desteğin için.
Bende de 3 hafta önce idrarda ilk defa çıktı.önceden yoktu.kültür temiz çıkmıştı.bu kültür sonucmda p.tesi çıkar herhalde İnşallah o da temizdr.
Bu arada kültür idrarini verirken hep doğru mu oluo acaba diorm.İlk idrar değil orta idrari vermek gerekioms.bu seferki orta Son bi arada mi oldu anlamadım ama.yanlış olsa anlaşılır mı acaba.
Kültür testi vermektn sinir oluyrm
Bence herkeste 5 tane bulunmalı giydir yıka kurut giydir yöntemiyle idare edilir ..bana. Göbek düşene kadar çıtçıtlı giydirme dedi doktorum bende öyle yapmıştım göbek hava alıyor kuruyor ..birde doğumdan sonra 5-6 gün yıkamamıştık bebeği anne karnından bebeğe geçene Verniks tabakası onu dış dünyanın mikrobuna karşı koruyormuş gerçekten de hiç hasta olmamıştı kuzum sanırım göbeği düşene kadar yıkamayın bebeği dedikleri şeyde o tabakanın çok önemi varinanmıyorumonun hiç lazım olmıcağını düşünmüştüm hatta benim hastane setimde bile yok ondan çıtçıtlı zıbın var..
bu erkekler kalın kafalı hayatım zannediyolar ki bizim böyle düğmelerimiz var aç kapa ne bileyim aaa çok kırılmıştım ama bak sen özür dileyince unutma düğmesi aktif hemen unutyorum falan gibi :))) halbuki boşver diyosak zaten bişey var demek dimi ya yani var aslında bi hödüklüğün ama neyyyyyyseee anlamında boşver
Ah canım ya şu tek kişilik fasulye getiren kadın değil mi senin kaynanam şu eskimiş 1 haftalık yoğurt gönderen değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum ben tatlım. Niye böyle bi kadına alışveriş teklif ettin ki. Paşa gibi kocana sipariş cer alsın gelsin. Ne kendini ne bebeğini yor üz canım. Hele onun lafı için hiç hastanelik olma. Yazık değil mi sana. Bukadar yazımda niye o kadına kızmıyorum sana nasihat ediyorum biliyor musun? Onun ne kadar kötü kalpli olduğu ortada zaten dicek laf yok. Sen ondan kendini koruman lazım canım. En azından bebeğin için.Kuzucum ama hiç değer mi böyle kendini bunaltmaya, üzmeye? Sen kayınvalidenden iyice irrite olduğun için her şeyi batmaya başlamış. Bunu alın diye diretmiyor, sadece fikir olsun diye bir şeyler yolluyorsa sorun değil. Onun da ilk torunu, heyecanlanması hem güzel hem normal. Benim kayınvalidemin ummmmrunda bile değil. Biliyosun ben yatıyorum. Geçenlerde eltimin annesi beni görmek istemiş beraber geldiler. Kadın çok tatlı, çok moral verdi bana, yüreklendirdi, alışveriş için akıl verdi. Ben de dönüp kayınvalideme dedim ki; anne bir ay sonra eşimle bi mağazaya gidip bebeğin bir kaç ihtiyacını alır mısınız? Kaşları çatıp beni azarladı, dur bakalım doğmamış çocuğa don biçme, hele bi o zaman gelsin diye. Ben her günü yüreğim titreyerek yaşarken ettiği insanlıktan uzak lafa bakar mısın? O kadar çok üzülüp, o kadar çok ağladım ki kasılma ve ağrılarım deli gibi arttı. Ertesi gün hastanelik oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?