bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar tipe gelin hele. :/ biz sıcaktan totomuzu kaldıramıyorum ablaya bakın :)

https://instagram.com/p/BI5Xx-Jg0Xf/

Ben bunun tepesine cıksam kociş beni boşar yeminle
harikaymış valla Bence 40. haftamdayım doğsun artık diyip kendini sorfe vermiş Valla büyük cesaret ben göbeğin üzerine düşersem diye yapamam herhalde Temiz deniz mesafesi uzak 5 saat yolculuktan da fazlasını yapmıım diye bu yaz deniz göremiyorum zaten hasret kaldım resmen

Hazır kıyafet konusu varken tecrübeli anneler bu zıbınların içinde iç zıbın oluyor ya ince o lazım oluyor mu.
bence ençokta o lazım oluyor göbek düşmediği için çıt çıtlı zıbın giydirilmesi önerilmiyor günde 2 tane filan göbek düşene kadar değiştirmiştim göbekte 1 hafta 15 gün arasında düşüyor

gelen misafirler sevdiğin kişiler olunca daha farklı oluyo tabii :)) bravo erkek kardeşlerine takdir ediyoruz burdan kendilerini

inanmıyorum onun hiç lazım olmıcağını düşünmüştüm hatta benim hastane setimde bile yok ondan çıtçıtlı zıbın var..

Kuzucum ama hiç değer mi böyle kendini bunaltmaya, üzmeye? Sen kayınvalidenden iyice irrite olduğun için her şeyi batmaya başlamış. Bunu alın diye diretmiyor, sadece fikir olsun diye bir şeyler yolluyorsa sorun değil. Onun da ilk torunu, heyecanlanması hem güzel hem normal. Benim kayınvalidemin ummmmrunda bile değil. Biliyosun ben yatıyorum. Geçenlerde eltimin annesi beni görmek istemiş beraber geldiler. Kadın çok tatlı, çok moral verdi bana, yüreklendirdi, alışveriş için akıl verdi. Ben de dönüp kayınvalideme dedim ki; anne bir ay sonra eşimle bi mağazaya gidip bebeğin bir kaç ihtiyacını alır mısınız? Kaşları çatıp beni azarladı, dur bakalım doğmamış çocuğa don biçme, hele bi o zaman gelsin diye. Ben her günü yüreğim titreyerek yaşarken ettiği insanlıktan uzak lafa bakar mısın? O kadar çok üzülüp, o kadar çok ağladım ki kasılma ve ağrılarım deli gibi arttı. Ertesi gün hastanelik oldum.
Sen de lütfen en azından böyle basit şeyleri önemseme. Bak burdan biz de şurda indirim var, şöyle bir şey güzelmiş, şunlar lazım olur diye fikir veriyoruz birbirimize. Hem belki gerçekten tavsiyelerinden güzel bir fikir yakalayabilirsin. Ama katiyyen istemem diyosan bakmadan gönderdiklerini sil. Sorarsa ne düşünüyorsun diye, baktık beğenmedik diyip geç. Sonra zaten o da bıkar, göndermez.

ben bu sabah hazır kahvaltıya uyandım kızımla babası bana kahvaltı hazırlamışlar çok mutlu oldum. Hem de nasıl kemiriyorlar
Ayyy ne guzel benim ki cts pazar gunleri ondan sorna kalkıyorum bir kahvaltı bile hazırlammıyorum dıye surat asıyor bana Sonra kalkıp hazırlıyorum tabi yine de napıyım cok halsiz oluyorum ya biraz da o dusunup hazırlasın

ciddi olamazsın canım biz normal kadınlar çalışmak için drdan rapor alıyoruz 32.haftadan sonra bunlara vallahi rahat batmış
ben bugün ev süpürdüm lavobo banyo ovdum yemek yaptım vallahi hem belim ağrıyor hem bebek aşağı baskı yapıyor magnezyum içtim soluma doğru uzandım ağrılar geçsin diye dua ediyorum. Bunların işi gücü yok ondan rahat batıyor sanırım. Gelip benim evi süpürüver desek yapmazlar tv de görmüştüm halterciyi. Tv 8 de sabah aramızda kalmasın da göstermişlerdi. Deniz Akkaya bile bu yer çekimine aykırı ne kadar güçlü sporcu olsada ağırlık hamilelikte sakıncalı didi:)))) jess molho da 39_40 da bu halleri kaldırsanız pırt diye çıkmazmı kolayca diyor:)))) deniz Akkaya da sen okadar kolay mı sanıyorsun 12 saat sancı çektim bi dene istersen diyor:)))) milletin işi yok boşşeyler le oyalanıyor bizim gibilerde ev işlerini bile zor yapıyor.
Hayırlısıyla 36 yı geçsem ohh çekeceğim doğsada sağlıklı olur ondan sonra inşallah.

Kuzucuk yeminle sinirden bütün tüylerim havalandı. Bacaklarım kasıldı. Nasıl bir kadın bu ya sen hiç takılma ona. Herkes yüregindeki i yaşar. Senin yüreğinde bembeyaz burdaki herkes buna tanık. Sağlıkla sıhhatle tamda zamanında dogacak minik prenses. O gelene kadar sabır annesi. Kimseye minnet etme kuzu. Herşey internette var hastane de lazım olacak basic ihtiyaçlr alınsa bile yeter. İnternetten istemediklerini eşin aslanlar gibi halleder. Bak sana ve kızına gül gibi bakıyor bu süreçte.. Geri kalanı prenses gelince de hallolur. Ankara da olsak keske. Ne gerekirse halletmeye Çalışırdık.

Sen sakın üzülme kuzu. Sakin takma kafana prensesi de huzursuz etme! Herkes ektiğini biçer, yaşattıgını yaşarmış. Hele bi prensesin gelsin mum olacaklar kapında mum!!

yaa canım oyle değil aslında
aa ciciymiş aklımızda olsun dediğim an eşimi arıyor gidin bakın gidin bakın diye baktıysak aldınız mı aldınız mı almadıysak neden almadınız yapmaya baslıyor aslında Perde de oyle oldu... Aaa olabilir aslında biz de tül bakıyorduk dedim cts gunu eşimde yok bana gelmek için arayıp duruyor meger perdeciye goturcekmıs benı begendıgı seyı aldırrtmak ıcın ben de uygun değilim dedim sonra eşim aradı anne bebeğin eşyalarında bende olmak istiyorum dedi sonraki cts beraber gidildi biz tül ararken tül de yokmus ayy bu olsun ayy bu olsun diye diye perdeyi aldırttı bize Yani baktık begenmedik deyince geçilmiyor sorun orada zaten zaten tek bakamıyoruz heran yanımızda bizden once davrandıgı ıcın herseye begenmeme gibi luksumuz ise hiç yok nedenler baslıyor hemen sonra da surat asmaları baslıyor...
Senin ki de ayrı bir karaktermiş Üzüldüm canım senin yerinde olsam zaten etliye sütlüye karısmıyor der danısmam bile kendisine boylece üzmemiş olur seni.. Bak benim öz annem oyle hala tatilde mayıs basından beri bir kere gelmedi karnımın şiştiğini gormedi hiç ortalarda yok bir kap yemek getirmedi kokuyordur kızıma diyerek

Ay kizlar patates salatasi yapmistim biraz tuzunu fazla kacirmisim ama aclikla koca bi tabak yedim simdide su iciyorum kova kova
Aman çok iç suyu o tuzu at vücuttan canım yoksa yarın sabaha balon gibi şişersin söyliyim. Benim bir kere başıma geldi yemeğe tuz fazla kaçırmışım ertesi sabah elim uyuşuk uyandım bi baktım acaip şişmişim.

Çok sağol cnm desteğin için.
Bende de 3 hafta önce idrarda ilk defa çıktı.önceden yoktu.kültür temiz çıkmıştı.bu kültür sonucmda p.tesi çıkar herhalde İnşallah o da temizdr.
Bu arada kültür idrarini verirken hep doğru mu oluo acaba diorm.İlk idrar değil orta idrari vermek gerekioms.bu seferki orta Son bi arada mi oldu anlamadım ama.yanlış olsa anlaşılır mı acaba.
Kültür testi vermektn sinir oluyrm

Ay iciyim kuzum aclikla yedim ama pisman oldum simdi dr da tembihlediydi tuzlu yeme diye

Evet onu ayarlamak zor biraz :) 4e kadar yavas yavas say sonra orta idrarı ver canım sona dogru olduysa sıkıntı olmaz canım zaten bir durum varsa çıkıyor.. İnşallah temiz çıkar da rahatlarsın

inanmıyorum onun hiç lazım olmıcağını düşünmüştüm hatta benim hastane setimde bile yok ondan çıtçıtlı zıbın var..
Bence herkeste 5 tane bulunmalı giydir yıka kurut giydir yöntemiyle idare edilir ..bana. Göbek düşene kadar çıtçıtlı giydirme dedi doktorum bende öyle yapmıştım göbek hava alıyor kuruyor ..birde doğumdan sonra 5-6 gün yıkamamıştık bebeği anne karnından bebeğe geçene Verniks tabakası onu dış dünyanın mikrobuna karşı koruyormuş gerçekten de hiç hasta olmamıştı kuzum sanırım göbeği düşene kadar yıkamayın bebeği dedikleri şeyde o tabakanın çok önemi var

Bi ara bi yazı okumstm cnm tam hatrlamiyrm ama kadınlar şunu diosa şunu demek istiodr Die.aynen öyle biz boşver derken gel yalvar yakar çok sinirlym beni sakinlstr demek istiyrz da anlamiolar.çoğu zamanda anliolar da anlamamazlktn geliolar

Ah canım ya şu tek kişilik fasulye getiren kadın değil mi senin kaynanam şu eskimiş 1 haftalık yoğurt gönderen değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum ben tatlım. Niye böyle bi kadına alışveriş teklif ettin ki. Paşa gibi kocana sipariş cer alsın gelsin. Ne kendini ne bebeğini yor üz canım. Hele onun lafı için hiç hastanelik olma. Yazık değil mi sana. Bukadar yazımda niye o kadına kızmıyorum sana nasihat ediyorum biliyor musun? Onun ne kadar kötü kalpli olduğu ortada zaten dicek laf yok. Sen ondan kendini koruman lazım canım. En azından bebeğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…