- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.821
Ah canım ya şu tek kişilik fasulye getiren kadın değil mi senin kaynanam şu eskimiş 1 haftalık yoğurt gönderen değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum ben tatlım. Niye böyle bi kadına alışveriş teklif ettin ki. Paşa gibi kocana sipariş cer alsın gelsin. Ne kendini ne bebeğini yor üz canım. Hele onun lafı için hiç hastanelik olma. Yazık değil mi sana. Bukadar yazımda niye o kadına kızmıyorum sana nasihat ediyorum biliyor musun? Onun ne kadar kötü kalpli olduğu ortada zaten dicek laf yok. Sen ondan kendini koruman lazım canım. En azından bebeğin için.
Ah canım sende mi o yüzden hastalandım. Ne olur düşüncesiz insanların laflarını kafanıza takmayın arkadaşlar. Zaten çok alıngan ve ağlağız bu aralar. Birde kafaya takarsak hastanelik oluyoruz la havle çekin bol bol. Allah sizinle olsun yeter.AhhNilke cim benim kayınvalidemler geldi eşimde bir heves aldıklarımızı gösterdi ama kv ifade doğmadan ne kadar çok şey almışsınız oldu. Annemler yeğenime bisiklet almış onu diyordu bana bende size de örnek olsun dimi oğlum duy bak dedim hele bi doğsun bi alışalım bi sevebilelim dedi. Önceden kayıplarım olduğu için zaten bu korku oluyor ama bişiler almak umut oluyor ama bu laflardan sonra bende çok üzüldüm. Ağladım.. Dün erken doğum riski var diye anlattım içime doğduydu dedi.. Biz daha hassasız her laf dokunuyor yüreğe ama anlamıyorlar
yok benimki harbiden anlamıyo canım durum o derece vahimBi ara bi yazı o kumstm cnm tam hatrlamiyrm ama kadınlar şunu diosa şunu demek istiodr Die.aynen öyle biz boşver derken gel yalvar yakar çok sinirlym beni sakinlstr demek istiyrz da anlamiolar.çoğu zamanda anliolar da anlamamazlktn geliolar
Hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah canımohhh maşşallah kuzuşa annesi allah sağlıkla kucağında görmeyi de nasip etsin.. ya var bende de bi uyku bozukluğu ama sebepsiz yani niye bilmiyorum ne ödem var ne bişey yine de yok uyuyamıyorum :/
Ah canım sende mi o yüzden hastalandım. Ne olur düşüncesiz insanların laflarını kafanıza takmayın arkadaşlar. Zaten çok alıngan ve ağlağız bu aralar. Birde kafaya takarsak hastanelik oluyoruz la havle çekin bol bol. Allah sizinle olsun yeter.
aaayyy evet evet bi gelsinler yeter ki yani inşallah bu lafımı yedirmez oğlum bana ama uykusuzluğa bile razıyımHepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah canımilerde uyuyamayacağımız gecelerin provası oluyor galiba bu günler :)
AhhNilke cim benim kayınvalidemler geldi eşimde bir heves aldıklarımızı gösterdi ama kv ifade doğmadan ne kadar çok şey almışsınız oldu. Annemler yeğenime bisiklet almış onu diyordu bana bende size de örnek olsun dimi oğlum duy bak dedim hele bi doğsun bi alışalım bi sevebilelim dedi. Önceden kayıplarım olduğu için zaten bu korku oluyor ama bişiler almak umut oluyor ama bu laflardan sonra bende çok üzüldüm. Ağladım.. Dün erken doğum riski var diye anlattım içime doğduydu dedi.. Biz daha hassasız her laf dokunuyor yüreğe ama anlamıyorlar
oldu ya duyma boşveerrr !! o annesi sağlam bi lafı haketmiş işte böyle tipler görmicek doğduktan sonra torununu ya da böyle cezaevi bayram görüşmesi gibi göstericen yarım saat görsün noluyo nasıl oluyo!!! boşver canım ya sen böyle insanları affetsen bile allah bi şekilde çıkarıyo acısını emin olEşim öyle hevesle gösterirken o tavrı görmek çok üzdü. Eşime dedim moralim bozuluyor öyle derken dedim o da duyma boşver dedi.
Amin canım hiçbirimize muhtaçlık göstermesin Allah.. Aslında en güzeli belli bir saygı çerçevesinde beli mesafeyi korumak sen onu güzel ayarlamışsın canım anladığım kadarı ile kvaliden de ısrarcı değil pek sanırım.. Benim ki gelinliğimi seçerken bile kendi belirlediği iyi bir mağzaya soktu beni burdan aldın aldın dedi ve oturdu başka marka olmazmış gelinliklerden hiçbirini begenmedim ama oturduğu yerden kalkmamıştı. Napıcagımı şaşırıp kalmıştım resmen Oyle bir yapısı var işte sen düşünKuzum Seninkide ayrı bir dert inan çok üzülüyorum okudukca halime de binlerce kez şükrediyorum annemde kv de orta ayar ne boğucılar nede uzaklar. Öyle ikiside gelip evimi temizlemezler yemek yapmazlar ikisininde hastalıkları var kendine göre ama arayıp.sorarlar onlara gittikçe katılabilecek tür yemekleri dolma sarma börek gibi verirler sağolsunlar. Evimizi eşimle yapabilirsek kendimiz yapamazsak yardımcı çağırıp temizliyoruz. Alışverişi kimseye şunu alın demedim biz istediklerimizi kendimiz alırız siz doğumda ister hediye hazırlayın ister para şeklinde takın dedik. Allaha şükür hiç laf söz olmuyır. Yalnız bir kere ben yelek örerken kv amaaan ne örüyon onu 1. 1.5 yaştan önce giyemez zatrn şimdiden yorulma hazır al dedi. Bende kimseye örün demiyorum zevk işi bu hevesim var lütfen anlayışla karşılayın dedim okadar. Allah sizede yardım etsin. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Sende kv ne birazda benim zevkim olsun annecim hani ilk hamileyim anneyim heveslerim var lütfen anlayışla karşılayın de.
Allah bunların yüreğine sevgi, ruhlarına vicdan, beyinlerine akıl, bedenlerine insanlık versin kuzum, ne diyim. Taaa içim sızladı vallahi yazdıklarını okurken. Çok iyi anlıyorum seni. Allah yardımcımız olsun hepimizin, yavrularımıza sağlıkla, vaktiyle kavuşup, sağlıkla, mutlulukla büyütüp, eriştirelim inşallah.
Dahada bir suru eksik şey var :)ay valla al al bitmiyor. benimde bir tek hastane çıkışı kaldı sanırım, bir de fazladan battaniye. artık bir bakmam lazım ne almışım ne almamışım yoksa fazla almış olacağım.
oldu ya duyma boşveerrr !! o annesi sağlam bi lafı haketmiş işte böyle tipler görmicek doğduktan sonra torununu ya da böyle cezaevi bayram görüşmesi gibi göstericen yarım saat görsün noluyo nasıl oluyo!!! boşver canım ya sen böyle insanları affetsen bile allah bi şekilde çıkarıyo acısını emin ol
Sende benim gibi tiroid ilacı kullanıyorsun ozaman hazır görmüşken soyleyeyim canım demir ilacını ve demir içeren herhangi bir ilacı tiroid ilacından en az 3 saat sonra alman lazım canım aksi halde tiroid ilacının etkisini azaltıyor ..because of you iyiyiz çok şükür tatlım 1200gr 37cm olmuş paşamız.. Geceleri ateş basması ve ayaklarımın şişiyor olması dışında bi sıkıntımız yok ama daha şimdiden uyutmuyor bu kereta beni sizde durumlar nasıl :)
Aslında ben de çok farklı bişey içmiyorum, niye öyle tepki verdi doktor anlamadım :) hemen hemen aynı şeyler sizle kızlar.. Her gün demir içiyorum santofer, 2 günde 1 kalsiyum+d vitamini olan newcal d3, krampım olursa(ki çok şükür olmuyor) magnezi kalsine, mide yanması olursa diye gaviscon vermişti ama o da olmuyor artık çok şükür.. Troid ilacı zaten mecbur, onu bunşarın arasına saymıyorum :) işte bunları söyledim, bi şaşırdı, sonra iyi hepsini içiyosan çok güzel fln dedi :) hemen hemen aynı şeyleri içiyoruz, bi sıkıntı yok demekki, sağolun annişler
ayy çok yararlı ve güzelmiş bu telefonuma indiriyorum hemen fotolarıAlışveriş telaşı da almış başını gitmiş herkeste, iyi tek değilmişimBiz çoğunluğu hallettik, beşiği de annemler aldılar sağolsunlar e bebekten bi ihtiyaç listesi almıştım, bana çok faydası dokundu, tabi içinden almayacaklarım da var, aa bu da lazım deyip aldıklarım da :) listede hastaneye gitmesi gereken şeylerin yanında çanta işareti var, o da çok iyi olmuş :) fotosunu atayım, sizin de işinize yarar inşallah annişler :)
Eki Görüntüle 1869088 Eki Görüntüle 1869090 Eki Görüntüle 1869091
yaren92 canım bebek doğunca sende kv ye aynısını yap yapabilirsen. Kucağına alsın iki dakika sonra anne kucağa alışmasın de geri iste. Öperse anne çok öpülmez hasta olur de herşeye bi kulp bul pişman et. Hatta Nilke içinde geçerli bu. Hamilelikte torunlarını üzenlere hakettiği bu bence. Yatak odasından çıkarmayın çocukları uyuyor deyin emzirin otursunlar içerde bi başlarına.
Ya bende kendimden şüphe etcem artık çok kızdırdılar beni çizdiğim senaryoya bakın.
Al annesi güle güle giysin bebişin ..ağız mendili filan da unutma :)yine alışveriş göründü bana onlardan alayım bari canım iyi oldu söylediğin
Canım o temeli attıysa sende dublex çıksaydın.kv geçen gün daha biri çocuğunu öptürmüyormuş öyle olma da dedi. Ona bişi diyemem sonuçta yeni doğmuş bebek ondan öpülmez falan dedim de temeli şimdiden yapan o oldu. Kv şap şu sever dudak yanak anlamaz
kadıncağızın günahını alma şekerim benim annem de canan karataydan istediklerini alır mesela tereyağına gömülür falan lahmacuna hiç acımaz ama ekmek yememe olayına karşı!! sık sık çok çok yer
Senin anneannesi çok merak ettimYaa öyle işte.Benim Anneannem de baskadr cnm.Evde cips falan görsün ver bi bakayim bana onu der.alıp tadına bakar gibi yapar sonra baya baya yer bi de der ki bak demekki bünyemin buna ihtiyacı varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?