bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Çok haklısın kuzum. Kin tutamıyorum, bir adıma beş adım karşılık veriyorum. Sonunda yedim ağzıma b...lu pabucu. Bana yapılan neyse, ama sevdiklerime yapılanı asla unutmama ve affetmeme gibi bir huyum var ki, tam kapasite devrede şu an. Can damarıma bastı.

Ah canım sende mi o yüzden hastalandım. Ne olur düşüncesiz insanların laflarını kafanıza takmayın arkadaşlar. Zaten çok alıngan ve ağlağız bu aralar. Birde kafaya takarsak hastanelik oluyoruz la havle çekin bol bol. Allah sizinle olsun yeter.

yok benimki harbiden anlamıyo canım durum o derece vahim

ohhh maşşallah kuzuşa annesi allah sağlıkla kucağında görmeyi de nasip etsin.. ya var bende de bi uyku bozukluğu ama sebepsiz yani niye bilmiyorum ne ödem var ne bişey yine de yok uyuyamıyorum :/
Hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah canım ilerde uyuyamayacağımız gecelerin provası oluyor galiba bu günler :)

Eşim öyle hevesle gösterirken o tavrı görmek çok üzdü. Eşime dedim moralim bozuluyor öyle derken dedim o da duyma boşver dedi.

Allah bunların yüreğine sevgi, ruhlarına vicdan, beyinlerine akıl, bedenlerine insanlık versin kuzum, ne diyim. Taaa içim sızladı vallahi yazdıklarını okurken. Çok iyi anlıyorum seni. Allah yardımcımız olsun hepimizin, yavrularımıza sağlıkla, vaktiyle kavuşup, sağlıkla, mutlulukla büyütüp, eriştirelim inşallah.

Eşim öyle hevesle gösterirken o tavrı görmek çok üzdü. Eşime dedim moralim bozuluyor öyle derken dedim o da duyma boşver dedi.
oldu ya duyma boşveerrr !! o annesi sağlam bi lafı haketmiş işte böyle tipler görmicek doğduktan sonra torununu ya da böyle cezaevi bayram görüşmesi gibi göstericen yarım saat görsün noluyo nasıl oluyo!!! boşver canım ya sen böyle insanları affetsen bile allah bi şekilde çıkarıyo acısını emin ol

Amin canım hiçbirimize muhtaçlık göstermesin Allah.. Aslında en güzeli belli bir saygı çerçevesinde beli mesafeyi korumak sen onu güzel ayarlamışsın canım anladığım kadarı ile kvaliden de ısrarcı değil pek sanırım.. Benim ki gelinliğimi seçerken bile kendi belirlediği iyi bir mağzaya soktu beni burdan aldın aldın dedi ve oturdu başka marka olmazmış gelinliklerden hiçbirini begenmedim ama oturduğu yerden kalkmamıştı. Napıcagımı şaşırıp kalmıştım resmen Oyle bir yapısı var işte sen düşün ben de oranın terzisini cagırtıp surasını kesebilirmisiniz burasını bicip buraya ekleyebilirmisiniz diye diye çözüm üretmiştim gerçi ben oyle yaptıgımda kv. baya endişelenip korkmuş olacak ki yerinden kalkıp bir sürü denememi istediği şeyleri verdi ben de kestirip biçtiğimi aldım çok da güzel oldu ama işte yaratıcı çözümler de her zmaan gelmiyor insanın aklına bazan tutulma yaşıyorum buara sanırım daha fazla hepimizin farklı dertleri tasaları var bir şekilde Allah hepimize sabır versin

Amin inşallah canım sende üzülme sarıl bebeğine otur internet başına alışverişe başla ben bişiler alınca daha iyi hissettim kendimi. Rabbim inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstercek bizlere

Çözemedim canım ben kv mi. 2,5 sene beraber de yaşadık bazen bak çok iyi ama bazen ne dediğini bilmez. Demiştim bi ara ilk gebelik kaybımda hakkını yiyemem öyle baktı bana kürtajdan çıktığımda elimi tutan oydu. Ama 2-3 ay sonra tv de bebek reklamına bakıp bi torun vermediniz insanın kucağına diyen insan. Dedim ya çözemedim..

yaren92 canım bebek doğunca sende kv ye aynısını yap yapabilirsen. Kucağına alsın iki dakika sonra anne kucağa alışmasın de geri iste. Öperse anne çok öpülmez hasta olur de herşeye bi kulp bul pişman et. Hatta Nilke içinde geçerli bu. Hamilelikte torunlarını üzenlere hakettiği bu bence. Yatak odasından çıkarmayın çocukları uyuyor deyin emzirin otursunlar içerde bi başlarına.
Ya bende kendimden şüphe etcem artık çok kızdırdılar beni çizdiğim senaryoya bakın.

Sende benim gibi tiroid ilacı kullanıyorsun ozaman hazır görmüşken soyleyeyim canım demir ilacını ve demir içeren herhangi bir ilacı tiroid ilacından en az 3 saat sonra alman lazım canım aksi halde tiroid ilacının etkisini azaltıyor ..

ayy çok yararlı ve güzelmiş bu telefonuma indiriyorum hemen fotoları

kv geçen gün daha biri çocuğunu öptürmüyormuş öyle olma da dedi. Ona bişi diyemem sonuçta yeni doğmuş bebek ondan öpülmez falan dedim de temeli şimdiden yapan o oldu. Kv şap şu sever dudak yanak anlamaz

Canım o temeli attıysa sende dublex çıksaydın.
Annecim tabikide öpülmez yeni doğmuş bebek doktorlar bile kızıyorlar bir sürü mikrop var korumasız bebeğe heleki torununa bunumu layık görüyorsun deseydin. Severken zarar vermeyin de. Şimdi demesende hastane çıkı doktor ölmeyin dedi de.

Yaa öyle işte.Benim Anneannem de baskadr cnm.Evde cips falan görsün ver bi bakayim bana onu der.alıp tadına bakar gibi yapar sonra baya baya yer bi de der ki bak demekki bünyemin buna ihtiyacı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…