- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.761
Canım o hastane çıkışlarında çıkan ince zıbın hastanede lazım oluyor bebeği tam yıkamadıkları için ilk onu giydirip çıtçıtlıyı üzerine giydiriyorlar. Ben eve gelince bebeğimi yıkadım göbek bağına su dokundurmadan sonra sadece çıtçıtlı badi ve tulum giydirdim. Doktorlar göbeği düşene kadar yıkama dedi. Ama ben su değdirmeden yıkadım bebeğim rahatladı o gece bende dinlendim bebeşimde uyudu.Hazır kıyafet konusu varken tecrübeli anneler bu zıbınların içinde iç zıbın oluyor ya ince o lazım oluyor mu.
Çok geçmiş olsun canım beslenmeyle düzeliyorsa iyi dikkat et beslenmeme inşallah bir an önce iyileşirsin
Ben doğumdan sonra bebeği aşıya götürükçe tatanoz serisini bitirdim toplam 5 doz. Bu hamileliğimde hiç gitmek zorunda kalmadım ömür boyu kurtuldum :)))
Amin canım inşallah öyledir senin kontrol ne zamanBeyecanla bekliyorum Mehmet paşa ne kadar oldu diye :) kuzu ya artık insana benziyolar etlendikçe dahaaaaa bi şeker görünüyorlarinşallah bol bıl kilo almış sağlıklı tossun gibidir
Siz hamile kadın halter kaldırırken görmediniz sanırım. Kadın kaldırmam diye zorlarken pırtlatcaktı resmen:))) onu görünce bu bana normal geldi:)))))hahahaha her derde deva demiş hatun resmen.. valla burdan kendisine sesleniyorum bağğğyan yatmak da iyi geliyo bi denesin bu nedir ya hamile kadının sörf tahtasının üzerinde işi neeeeeeee!!!
Yazıyı bitiremedim şuan ama okuduğum kadarı bile süper teşekkür ederim arkadaşımGeçen gün yemek hazirlamstm babaannelrde vardı.ben hizmet edince hakkını helal et dedi babaanne.hamile kadından 1 bardak su istemek bile günahmış dedi.Hadi ya dedim.sonra eşime döndüm sen nasıl hesap verceksin dedimgayet rahat istiosn bekliosn yani
http://www.fetvameclisi.com/fetva-hamilelik-donemi-ve-eslerin-birbirlerine-davranis-sekli-75950.html
Yazının aralarında çok güzel sözler var kisslar.Gece okumaya takatim yoktu uyuyakaldim da şimdi birazcık baktım.detaylarda güzel misaller var
Ayni sonuc cikiyor genelde damardanda.benimde tokluk yuksek cikti aclik siniri azcik gecmis.bizim buralarda endokrin yok dahiliye ilgileniyor.bakalim sana ne diyecek doktor.gecmis olsun canim.Gönülcüm yarın alcam ama parmaktan açlık şekerim biraz yüksek çıktı. 102 çıktı damardan Nasıl bakalım.
Zaten endokrine gidicem duruma göre bakacağız artık.
Maşallah bebişine iyiymiş kilosu canım. Senin içtiğin ilaçları hepimiz içiyoruz niye şaşırdı ki doktor. Sen ve bebeğin böyle sağlıklı ilerliyorlar ilaçlarına devam et canım. Doktora sorsaydın keşke siz hangi ilaçları tavsiye edersiniz diye.because of you iyiyiz çok şükür tatlım 1200gr 37cm olmuş paşamız.. Geceleri ateş basması ve ayaklarımın şişiyor olması dışında bi sıkıntımız yok ama daha şimdiden uyutmuyor bu kereta beni sizde durumlar nasıl :)
Aslında ben de çok farklı bişey içmiyorum, niye öyle tepki verdi doktor anlamadım :) hemen hemen aynı şeyler sizle kızlar.. Her gün demir içiyorum santofer, 2 günde 1 kalsiyum+d vitamini olan newcal d3, krampım olursa(ki çok şükür olmuyor) magnezi kalsine, mide yanması olursa diye gaviscon vermişti ama o da olmuyor artık çok şükür.. Troid ilacı zaten mecbur, onu bunşarın arasına saymıyorum :) işte bunları söyledim, bi şaşırdı, sonra iyi hepsini içiyosan çok güzel fln dedi :) hemen hemen aynı şeyleri içiyoruz, bi sıkıntı yok demekki, sağolun annişler
Amin canım inşallah öyledir senin kontrol ne zaman
günaydın canım. iyi olmana sevindim. evet yarın göreceğiz bebişlerimizi ^.^ cumanın da vereceği mutlulukla sevincimiz ikiye katlanacak. çalışanın işi zor çok iyi anlıyorum canım. dün çok yoruldum işte, eve zor attım kendimi. sıcak bir yandan. sonra eve git yemek yap, banyo, kocayı bekle püff, masayı topla ayyyy bitmiyor :) en güzel yanı sabaha kadar klima ile uyumak olduyarın inş görüşürüz valla. bülent beyden de güzel haberlerle ayrılırsak ohh gelsin hafta sonu ve yeni hafta.
günaydın canım :) inşallah yarın hasret giderirsin miniğinle allah yardımcın olsun bu sıcaklarda misafirler ve işteki yoğunlukla :/
Yazıyı bitiremedim şuan ama okuduğum kadarı bile süper teşekkür ederim arkadaşım
Ama bunu hamileliğin başında atsaydın daha iyi olurdu şurda 2 ay kaldı
Yakın mı gitmiştin sen 4 hafta var 32 haftaya.Benim daha coook var. Eylül başı gel dedi 32. Haftada gidiciiiğiiimm
Sağol canım duruma göre endokrine göre bakıcam artık, hipotroidi de var bende, takipliyim o yüzden.Ayni sonuc cikiyor genelde damardanda.benimde tokluk yuksek cikti aclik siniri azcik gecmis.bizim buralarda endokrin yok dahiliye ilgileniyor.bakalim sana ne diyecek doktor.gecmis olsun canim.
Bebisin nasildi onuda gordun dimi.
yok kuzum haklısın yanlış anlamakta öyle anlaşılıyo hakkaten :))Ay pardon yanlış anlamışım
ohhh maşşallah kuzuşa annesi allah sağlıkla kucağında görmeyi de nasip etsin.. ya var bende de bi uyku bozukluğu ama sebepsiz yani niye bilmiyorum ne ödem var ne bişey yine de yok uyuyamıyorum :/because of you iyiyiz çok şükür tatlım 1200gr 37cm olmuş paşamız.. Geceleri ateş basması ve ayaklarımın şişiyor olması dışında bi sıkıntımız yok ama daha şimdiden uyutmuyor bu kereta beni sizde durumlar nasıl :)
Aslında ben de çok farklı bişey içmiyorum, niye öyle tepki verdi doktor anlamadım :) hemen hemen aynı şeyler sizle kızlar.. Her gün demir içiyorum santofer, 2 günde 1 kalsiyum+d vitamini olan newcal d3, krampım olursa(ki çok şükür olmuyor) magnezi kalsine, mide yanması olursa diye gaviscon vermişti ama o da olmuyor artık çok şükür.. Troid ilacı zaten mecbur, onu bunşarın arasına saymıyorum :) işte bunları söyledim, bi şaşırdı, sonra iyi hepsini içiyosan çok güzel fln dedi :) hemen hemen aynı şeyleri içiyoruz, bi sıkıntı yok demekki, sağolun annişler
Atlatırsın cnm benım merak etme hiçİnşallah cnm çok sağol.alt komşumda da vardı hep enfeksiyon.37.haftada doğum yaptı.
Ne bileyim benm için problem olablcgni dusunmuyrm ama nasip.İnşallah atlatrm.bu zamandn sonra zaten sehirdisina çıkmayı düşünmüyorum.evimde rahat rahat oturcm artık çok gezdm yoruldum.suyumu içer hijyenme dikkat eder atltrm İnşallah
Ayyy ben de istiyorum o yazıdan meraklandım bulamadım şimdide bidaha gonderirmisin canım tüm merak edenler içinHgb degeri işte cnm.doktor demir dedi.kan demir aynı galiba.bilemedim bende.
Kıyamam cnm ya.noolcak bu halimiz bilmiormneyseki rahatlamssn sende bi şekilde
Bende daha yeni Sabah yaşadım benzer durumu.önce biraz söylendim.Baktım kime soyluosn.Sonra döndm yattım.sonra o dayanamadı Allah tan nooldu söyle bakayım dedicvp vermedm yok bişey dedim falan hep aynı şeyler.sonra çok ısrar edince bende açtım ağzımı.kaynana görümce meselesydi de sağolsun sakinlestrdi bu sefer şaşılacak şekilde davrandı cvp verdi falan.elhamdülillah rahatladım bende yoksa bugün nasıl geçerdi bilmiorm.
Gece yatmadan önce hamile kadınlrn psikolojlryle ilgili bi yazı gondermstm .acaba onu okudu da o mu etkili oldu diorm bilemedim
bu erkekler kalın kafalı hayatım zannediyolar ki bizim böyle düğmelerimiz var aç kapa ne bileyim aaa çok kırılmıştım ama bak sen özür dileyince unutma düğmesi aktif hemen unutyorum falan gibi :))) halbuki boşver diyosak zaten bişey var demek dimi ya yani var aslında bi hödüklüğün ama neyyyyyyseee anlamında boşverDediğine ayrica katiliorm tatlım.boşver kelimesinn riski buyuk.özellikle ikimiz gibi çılgına dönenler içinbenmde başıma geldi bikaç kere
Siz hamile kadın halter kaldırırken görmediniz sanırım. Kadın kaldırmam diye zorlarken pırtlatcaktı resmen:))) onu görünce bu bana normal geldi:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?