bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hazır kıyafet konusu varken tecrübeli anneler bu zıbınların içinde iç zıbın oluyor ya ince o lazım oluyor mu.
Canım o hastane çıkışlarında çıkan ince zıbın hastanede lazım oluyor bebeği tam yıkamadıkları için ilk onu giydirip çıtçıtlıyı üzerine giydiriyorlar. Ben eve gelince bebeğimi yıkadım göbek bağına su dokundurmadan sonra sadece çıtçıtlı badi ve tulum giydirdim. Doktorlar göbeği düşene kadar yıkama dedi. Ama ben su değdirmeden yıkadım bebeğim rahatladı o gece bende dinlendim bebeşimde uyudu.

Ben doğumdan sonra bebeği aşıya götürükçe tatanoz serisini bitirdim toplam 5 doz. Bu hamileliğimde hiç gitmek zorunda kalmadım ömür boyu kurtuldum :)))

Ayy canım ne güzel bende inş üşenmem giderim ben normalde tek çocuktan yanaydım benim kocacım durup durup bide kızımız olsa ya demeye başladı töbee daha bunu doğurmadan :)) tamamlayımda 2. hamilelik düşünürsem kurtulayım bundan :)

hahahaha her derde deva demiş hatun resmen.. valla burdan kendisine sesleniyorum bağğğyan yatmak da iyi geliyo bi denesin bu nedir ya hamile kadının sörf tahtasının üzerinde işi neeeeeeee!!!
Siz hamile kadın halter kaldırırken görmediniz sanırım. Kadın kaldırmam diye zorlarken pırtlatcaktı resmen:))) onu görünce bu bana normal geldi:)))))

Alışveriş telaşı da almış başını gitmiş herkeste, iyi tek değilmişim Biz çoğunluğu hallettik, beşiği de annemler aldılar sağolsunlar e bebekten bi ihtiyaç listesi almıştım, bana çok faydası dokundu, tabi içinden almayacaklarım da var, aa bu da lazım deyip aldıklarım da :) listede hastaneye gitmesi gereken şeylerin yanında çanta işareti var, o da çok iyi olmuş :) fotosunu atayım, sizin de işinize yarar inşallah annişler :)

Yazıyı bitiremedim şuan ama okuduğum kadarı bile süper teşekkür ederim arkadaşım

Ama bunu hamileliğin başında atsaydın daha iyi olurdu şurda 2 ay kaldı

Gönülcüm yarın alcam ama parmaktan açlık şekerim biraz yüksek çıktı. 102 çıktı damardan Nasıl bakalım.
Zaten endokrine gidicem duruma göre bakacağız artık.
Ayni sonuc cikiyor genelde damardanda.benimde tokluk yuksek cikti aclik siniri azcik gecmis.bizim buralarda endokrin yok dahiliye ilgileniyor.bakalim sana ne diyecek doktor.gecmis olsun canim.
Bebisin nasildi onuda gordun dimi.

Maşallah bebişine iyiymiş kilosu canım. Senin içtiğin ilaçları hepimiz içiyoruz niye şaşırdı ki doktor. Sen ve bebeğin böyle sağlıklı ilerliyorlar ilaçlarına devam et canım. Doktora sorsaydın keşke siz hangi ilaçları tavsiye edersiniz diye.

İnşallah yarın görüşürüz canım. Ablam da olacak yanımda bu defa :) Teyzesi ilk defa görecek yeğenini. Bülent Bey'den güzel haberlerle ayrılıp, harika bir hafta sonu geçiririz inşallah

günaydın canım :) inşallah yarın hasret giderirsin miniğinle allah yardımcın olsun bu sıcaklarda misafirler ve işteki yoğunlukla :/

Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun. Allah'tan erkek kardeşlerim çok yardımcı oluyorlar bana. Eve gidip sadece yemek yapıyorum. Sofrayı kurması, kaldırması, bulaşıklar hep erkek kardeşlerimde :) Ablam da hamile, bir de aş eriyor o yüzden o bir şey yapamıyor. O da ne yapsın sabah evi toparlayıp süpürüyor sağ olsun :) Yoruluyorum ama yeğenlerimin bir gülümsemesi bütün yorgunluğumu alıyor

Ayni sonuc cikiyor genelde damardanda.benimde tokluk yuksek cikti aclik siniri azcik gecmis.bizim buralarda endokrin yok dahiliye ilgileniyor.bakalim sana ne diyecek doktor.gecmis olsun canim.
Bebisin nasildi onuda gordun dimi.
Sağol canım duruma göre endokrine göre bakıcam artık, hipotroidi de var bende, takipliyim o yüzden.
Biraz fazla karbonhidrat tüketiyorum galiba
Bebişimi göremedim bugün, kendi doktoruma gitmedim de. Kıpırdıyor ama kendisi :)

ohhh maşşallah kuzuşa annesi allah sağlıkla kucağında görmeyi de nasip etsin.. ya var bende de bi uyku bozukluğu ama sebepsiz yani niye bilmiyorum ne ödem var ne bişey yine de yok uyuyamıyorum :/

Atlatırsın cnm benım merak etme hiç sadece herkese diyorum bunu bazan doktorlar atlıyor hastaya masraf olmasın ya da yogun bir doktorsa ayda bir randevu veriyor dıye: antıbıyotık tedavin bıttıkten en erken 48 saat sonra istersen 1 hafta sonra bir daha idrar ve kultur testi yapılsın. Üreme yoksa geçmiş olsun :) üreme yendiden olursa antibiyotiğe devam ettirir tamamı ile kurtulana kadar ozaman risk misk kalmaz canım Ardından da ara ara benim gibi düzenli kontrole gidersin ben de bakılsın isteyeceğim bu kez gittiğimde 2 ayda bır baktırıyorum. 2. ayımda cıkmıstı bende de 4. ayımda bidaha baktırdım cıkmadı sımdıde baktırtıcam bakalım ne cıkacak hiç korkma canım

Ayyy ben de istiyorum o yazıdan meraklandım bulamadım şimdide bidaha gonderirmisin canım tüm merak edenler için

Dediğine ayrica katiliorm tatlım.boşver kelimesinn riski buyuk.özellikle ikimiz gibi çılgına dönenler için benmde başıma geldi bikaç kere
bu erkekler kalın kafalı hayatım zannediyolar ki bizim böyle düğmelerimiz var aç kapa ne bileyim aaa çok kırılmıştım ama bak sen özür dileyince unutma düğmesi aktif hemen unutyorum falan gibi :))) halbuki boşver diyosak zaten bişey var demek dimi ya yani var aslında bi hödüklüğün ama neyyyyyyseee anlamında boşver

Siz hamile kadın halter kaldırırken görmediniz sanırım. Kadın kaldırmam diye zorlarken pırtlatcaktı resmen:))) onu görünce bu bana normal geldi:)))))
ciddi olamazsın canım biz normal kadınlar çalışmak için drdan rapor alıyoruz 32.haftadan sonra bunlara vallahi rahat batmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…