bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay iciyim kuzum aclikla yedim ama pisman oldum simdi dr da tembihlediydi tuzlu yeme diye
Dün benimde geldi aynı şey başıma.sonrada oh bahaneyle bol bol su içiyorum diye sevindim.bi karikatür vardı onu hatırladım zayıflamak için napıyomuş bol bol su içiyomusuz bol bol su içmek içinde tatlı yiyelim bol bol su içirtir diye :)

Ay cok acikmistim bide cok guzel koktu kuzum yemezdim ama dayanamadim su ice ice yedim valla simdide siseyle butunlestim

Helal olsun sana helal olsun sana

Nilke cim Aynen katılıyorum yukarıya

inş canım inş. benimde kv dem gelecek. hiç gelemedi o da heyecandan ölüyor :) bizde heyecan her seferinde

Evet onu ayarlamak zor biraz :) 4e kadar yavas yavas say sonra orta idrarı ver canım sona dogru olduysa sıkıntı olmaz canım zaten bir durum varsa çıkıyor.. İnşallah temiz çıkar da rahatlarsın

O zaman doğru oluodr İnşallah cnmcm.Zaten hepsini kacirirm Die yavaş yavaş yapıyorm korkudan bu sefer sonu içime kaçtı gibi oldu eve zor yetiştim de acaba sonunuda verdim de sorun olur mu dedim bilemedm.dediğin gibi varsa bişey çıkar inşallah da bişey yoktur

Tüm bebişlere maşallah teyzesi Evet canım ya keşke öyle sorsaymışım bak.. Bu ilk randevuydu bu doktorla, biraz da onun etkisi genellikle soruları o sordu :) geçmiş ayların durumunu öğrenmek için.. Ben bi gece ateş basmasından şikayetlendim sordum, ona da yapacak bişey yok dedi :) bi sonrakinde sorarım olmadı..

O
Oyyy kıyamam sana valla bende benzer durumdayım hasta oldum yattım annem gelemedi çok kapris yaptım onu üzdüm geldi üç gün sonra bel fıtığından fenalaştı o kadar çok pişman oldum ki yaptığım kaprislere ağla ağla içim çıktı eşim geri götürdü memlekete ameliyat oldu o orda ben burda yatıyoruz şimdi bende onun en zor gününde yanında olamıyorum malesef sağlıklı olsunlarda boşver üzülme bu günlerde geçecek inşallah

Ahh Nilke cim benim kayınvalidemler geldi eşimde bir heves aldıklarımızı gösterdi ama kv ifade doğmadan ne kadar çok şey almışsınız oldu. Annemler yeğenime bisiklet almış onu diyordu bana bende size de örnek olsun dimi oğlum duy bak dedim hele bi doğsun bi alışalım bi sevebilelim dedi. Önceden kayıplarım olduğu için zaten bu korku oluyor ama bişiler almak umut oluyor ama bu laflardan sonra bende çok üzüldüm. Ağladım.. Dün erken doğum riski var diye anlattım içime doğduydu dedi.. Biz daha hassasız her laf dokunuyor yüreğe ama anlamıyorlar

Canım benim yaa, Allah yardımcın olsun, şifalar versin inşallah. Çok şükür şeker hastası diilsin ama yine de dikkat et, stres şekeri en az, zararlı yiyecekler kadar yükseltiyor. Her gün yarım çay kaşığı tarçın şekeri %20 düşürüyormuş. Kan sulandırıcı kullanmıyorsan deneyebilirsin. Yarım çay kaşığı kullanmanın hamilelikte olumsuz etkisi de yok. Sen araştırmışsındır yeterince gerçi ama yine de şu link faydalı olabilir diye düşündüm:
http://iyigelenyiyecekler.com/sekeri-dusuren-yiyecekler/

K kahve_delisi senin msjni okuyunca anneannem aklıma geldi.
Senin su icmek için tatlı yemek lazım dedign gibi anneannem de kabizliga çözüm olarak bolbol yemek yiicez ki tuvalete çıkalım diodu.yemezsen az yersen nasıl cikcan diodu.kopmuştum annannem öyle diyince bu arada anneannem 140 kiloya yakın sırf tuvalete cikablmek için yiyo yani yoksa başka bi sebebi yok

Canim ben de hepsiburada dan aldim 2 tane 1 ten 1 siyah hatta bu marka bile olabilir hatirlamadim 1-2 gune gelir almadiysan bekle bi bakayim nasilmis ona gore onereyim sana

ok canım yok almadım. onun yerine civilden bebişe bir şeyler aldım :) sen bak bakalım önerinle alırım.

aynen kuzu bunlara bayram temizliği yaptırıcan ben de şimdi arka balkonumu temizlicem çok korkuyorum kuşlar yuva yapıp duruyo kendi balkonuma çıkmaya korkuyorum yaa

Kuzum Seninkide ayrı bir dert inan çok üzülüyorum okudukca halime de binlerce kez şükrediyorum annemde kv de orta ayar ne boğucılar nede uzaklar. Öyle ikiside gelip evimi temizlemezler yemek yapmazlar ikisininde hastalıkları var kendine göre ama arayıp.sorarlar onlara gittikçe katılabilecek tür yemekleri dolma sarma börek gibi verirler sağolsunlar. Evimizi eşimle yapabilirsek kendimiz yapamazsak yardımcı çağırıp temizliyoruz. Alışverişi kimseye şunu alın demedim biz istediklerimizi kendimiz alırız siz doğumda ister hediye hazırlayın ister para şeklinde takın dedik. Allaha şükür hiç laf söz olmuyır. Yalnız bir kere ben yelek örerken kv amaaan ne örüyon onu 1. 1.5 yaştan önce giyemez zatrn şimdiden yorulma hazır al dedi. Bende kimseye örün demiyorum zevk işi bu hevesim var lütfen anlayışla karşılayın dedim okadar. Allah sizede yardım etsin. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Sende kv ne birazda benim zevkim olsun annecim hani ilk hamileyim anneyim heveslerim var lütfen anlayışla karşılayın de.

Ama vicdanazabı çekme canım seninki nerde nereye gelsin istedin bilmiyorum ama annelerimizin bu donemlerde yanımızda olması zaten lazımdı Fıtık olayı da hatırlıyorum. daha önce demiştin geçmiş olsun canım Ben içerlensem de bir kaç kere dillendirmişimdir kendisine sonra da ümidi kestim benimki hiç aldırmadı zaten gelmedi basta ben de cok uzuldum agladım ara ara aklıma geldikçe moralim hala bozuluyor yalnız hıssetmemı saglıyor.. Valla şu sürecimde ne çok karışan kv. ne de annem bir yemek yapıp getirdi yaa düşününce biri bir taraftan karısıp durur onun dısında ortada yok diğeri ise tamamı ile umursamaz.. Sabır işte bize de düşen napalım

kadıncağızın günahını alma şekerim benim annem de canan karataydan istediklerini alır mesela tereyağına gömülür falan lahmacuna hiç acımaz ama ekmek yememe olayına karşı!! sık sık çok çok yer

Canımsın sen, benim yüce gönüllü arkadaşım. Bilemedim ben böyle tepki vereceğini, yoksa asla söylemezdim. İnan kırk kat yabancı bana söylese, seve seve koşa koşa giderim. Aynen dediğin gibi yapacağım, Allah kısmet etsin inşallah da bir ay sonra acil ihtiyaçlarını internetten sipariş veririm, birazını da gider eşim alır. Burda herkes güzel önerilerde bulunuyor zaten. Onları marka, kalite, gerekli şeyler konusunda rehber edinirim.
Çok geç tanıştık kuzucum, ah ben Şaşkınbakkal'da oturmaya devam ediyor olacaktım ki, ne güzel bebeklerimizle beraber bir sürü keyifli aktiviteler yapıp, hep birbirimize destek olurduk. Allah'tan ruhunun güzelliği, enerjisi taa buralara etki ediyor

anlamaz anam anlamaz ben çözdüm bu kızcağızın kaynanayı @Persefon

0-3 3-6 aylık al canim ikisindende . Biz kıyafet isini hallettik bitti digerleri kaldı simdi :)

ay valla al al bitmiyor. benimde bir tek hastane çıkışı kaldı sanırım, bir de fazladan battaniye. artık bir bakmam lazım ne almışım ne almamışım yoksa fazla almış olacağım.

yine alışveriş göründü bana onlardan alayım bari canım iyi oldu söylediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…