- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #37.801
Dün benimde geldi aynı şey başıma.sonrada oh bahaneyle bol bol su içiyorum diye sevindim.bi karikatür vardı onu hatırladım zayıflamak için napıyomuş bol bol su içiyomusuz bol bol su içmek içinde tatlı yiyelim bol bol su içirtir diye :)Ay iciyim kuzum aclikla yedim ama pisman oldum simdi dr da tembihlediydi tuzlu yeme diye
Ay cok acikmistim bide cok guzel koktu kuzum yemezdim ama dayanamadim su ice ice yedim valla simdide siseyle butunlestimDün benimde geldi aynı şey başıma.sonrada oh bahaneyle bol bol su içiyorum diye sevindim.bi karikatür vardı onu hatırladım zayıflamak için napıyomuş bol bol su içiyomusuz bol bol su içmek içinde tatlı yiyelim bol bol su içirtir diye :)
Helal olsun sana helal olsun sanaKuzucuk yeminle sinirden bütün tüylerim havalandı. Bacaklarım kasıldı. Nasıl bir kadın bu yasen hiç takılma ona. Herkes yüregindeki i yaşar. Senin yüreğinde bembeyaz burdaki herkes buna tanık. Sağlıkla sıhhatle tamda zamanında dogacak minik prenses. O gelene kadar sabır annesi. Kimseye minnet etme kuzu. Herşey internette var hastane de lazım olacak basic ihtiyaçlr alınsa bile yeter. İnternetten istemediklerini eşin aslanlar gibi halleder. Bak sana ve kızına gül gibi bakıyor bu süreçte.. Geri kalanı prenses gelince de hallolur. Ankara da olsak keske. Ne gerekirse halletmeye Çalışırdık.
Sen sakın üzülme kuzu. Sakin takma kafana prensesi de huzursuz etme! Herkes ektiğini biçer, yaşattıgını yaşarmış. Hele bi prensesin gelsin mum olacaklar kapında mum!!
İnşallah yarın görüşürüz canım. Ablam da olacak yanımda bu defa :) Teyzesi ilk defa görecek yeğenini. Bülent Bey'den güzel haberlerle ayrılıp, harika bir hafta sonu geçiririz inşallah
Amin canım cümlemizin yardımcısı olsun. Allah'tan erkek kardeşlerim çok yardımcı oluyorlar bana. Eve gidip sadece yemek yapıyorum. Sofrayı kurması, kaldırması, bulaşıklar hep erkek kardeşlerimde :) Ablam da hamile, bir de aş eriyor o yüzden o bir şey yapamıyor. O da ne yapsın sabah evi toparlayıp süpürüyor sağ olsun :) Yoruluyorum ama yeğenlerimin bir gülümsemesi bütün yorgunluğumu alıyor
Evet onu ayarlamak zor biraz :) 4e kadar yavas yavas say sonra orta idrarı ver canım sona dogru olduysa sıkıntı olmaz canımzaten bir durum varsa çıkıyor.. İnşallah temiz çıkar da rahatlarsın
Tüm bebişlere maşallah teyzesiMaşallah bebişine iyiymiş kilosu canım. Senin içtiğin ilaçları hepimiz içiyoruz niye şaşırdı ki doktor. Sen ve bebeğin böyle sağlıklı ilerliyorlar ilaçlarına devam et canım. Doktora sorsaydın keşke siz hangi ilaçları tavsiye edersiniz diye.
Oyyy kıyamam sana valla bende benzer durumdayım hasta oldum yattım annem gelemedi çok kapris yaptım onu üzdüm geldi üç gün sonra bel fıtığından fenalaştı o kadar çok pişman oldum ki yaptığım kaprislere ağla ağla içim çıktı eşim geri götürdü memlekete ameliyat oldu o orda ben burda yatıyoruz şimdi bende onun en zor gününde yanında olamıyorum malesef sağlıklı olsunlarda boşver üzülme bu günlerde geçecek inşallahyaa canım oyle değil aslında
aa ciciymiş aklımızda olsun dediğim an eşimi arıyor gidin bakın gidin bakın diye baktıysak aldınız mı aldınız mı almadıysak neden almadınız yapmaya baslıyor aslındaPerde de oyle oldu... Aaa olabilir aslında biz de tül bakıyorduk dedim cts gunu eşimde yok bana gelmek için arayıp duruyor meger perdeciye goturcekmıs benı begendıgı seyı aldırrtmak ıcın ben de uygun değilim dedim sonra eşim aradı anne bebeğin eşyalarında bende olmak istiyorum dedi sonraki cts beraber gidildi biz tül ararken tül de yokmus ayy bu olsun ayy bu olsun diye diye perdeyi aldırttı bize Yani baktık begenmedik deyince geçilmiyor sorun orada zaten zaten tek bakamıyoruz heran yanımızda bizden once davrandıgı ıcın herseye begenmeme gibi luksumuz ise hiç yok nedenler baslıyor hemen sonra da surat asmaları baslıyor...
Senin ki de ayrı bir karaktermişÜzüldüm canım senin yerinde olsam zaten etliye sütlüye karısmıyor der danısmam bile kendisine boylece üzmemiş olur seni.. Bak benim öz annem oyle hala tatilde mayıs basından beri bir kere gelmedi karnımın şiştiğini gormedi hiç ortalarda yok bir kap yemek getirmedi kokuyordur kızıma diyerek
Simdide her kafadan bises cikiyo.kime anlatsam durumumu senin sekerin fazla degil sakin insuline baslama.basladinmi bi kere birakilmaz artik.sakin insulin kullanma insulin kullanilcak kadar yuksek degil.kafami allak bullak ettiler.bir suru laf sinir oluyorum artik.2 hafta sonra tekrar test yapilcak bakalim dr ne diyecek o zmn insulin verirde millet yine laf soylerse bende susmam herhalde o zamn.simdi susmamin amaci belki insuline gerek kaaz o yuzden kimsenin kalbini kiramayayim dusunesindeyim
iyi senin kafani karistiranlar olmdi.
Canim ben de hepsiburada dan aldim 2 tane 1 ten 1 siyah hatta bu marka bile olabilir hatirlamadim 1-2 gune gelir almadiysan bekle bi bakayim nasilmis ona gore onereyim sana
aynen kuzu bunlara bayram temizliği yaptırıcanben bugün ev süpürdüm lavobo banyo ovdum yemek yaptım vallahi hem belim ağrıyor hem bebek aşağı baskı yapıyor magnezyum içtim soluma doğru uzandım ağrılar geçsin diye dua ediyorum. Bunların işi gücü yok ondan rahat batıyor sanırım. Gelip benim evi süpürüver desek yapmazlar tv de görmüştüm halterciyi. Tv 8 de sabah aramızda kalmasın da göstermişlerdi. Deniz Akkaya bile bu yer çekimine aykırı ne kadar güçlü sporcu olsada ağırlık hamilelikte sakıncalı didi:)))) jess molho da 39_40 da bu halleri kaldırsanız pırt diye çıkmazmı kolayca diyor:)))) deniz Akkaya da sen okadar kolay mı sanıyorsun 12 saat sancı çektim bi dene istersen diyor:)))) milletin işi yok boşşeyler le oyalanıyor bizim gibilerde ev işlerini bile zor yapıyor.
Hayırlısıyla 36 yı geçsem ohh çekeceğim doğsada sağlıklı olur ondan sonra inşallah.
Kuzum Seninkide ayrı bir dert inan çok üzülüyorum okudukca halime de binlerce kez şükrediyorum annemde kv de orta ayar ne boğucılar nede uzaklar. Öyle ikiside gelip evimi temizlemezler yemek yapmazlar ikisininde hastalıkları var kendine göre ama arayıp.sorarlar onlara gittikçe katılabilecek tür yemekleri dolma sarma börek gibi verirler sağolsunlar. Evimizi eşimle yapabilirsek kendimiz yapamazsak yardımcı çağırıp temizliyoruz. Alışverişi kimseye şunu alın demedim biz istediklerimizi kendimiz alırız siz doğumda ister hediye hazırlayın ister para şeklinde takın dedik. Allaha şükür hiç laf söz olmuyır. Yalnız bir kere ben yelek örerken kv amaaan ne örüyon onu 1. 1.5 yaştan önce giyemez zatrn şimdiden yorulma hazır al dedi. Bende kimseye örün demiyorum zevk işi bu hevesim var lütfen anlayışla karşılayın dedim okadar. Allah sizede yardım etsin. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.yaa canım oyle değil aslında
aa ciciymiş aklımızda olsun dediğim an eşimi arıyor gidin bakın gidin bakın diye baktıysak aldınız mı aldınız mı almadıysak neden almadınız yapmaya baslıyor aslındaPerde de oyle oldu... Aaa olabilir aslında biz de tül bakıyorduk dedim cts gunu eşimde yok bana gelmek için arayıp duruyor meger perdeciye goturcekmıs benı begendıgı seyı aldırrtmak ıcın ben de uygun değilim dedim sonra eşim aradı anne bebeğin eşyalarında bende olmak istiyorum dedi sonraki cts beraber gidildi biz tül ararken tül de yokmus ayy bu olsun ayy bu olsun diye diye perdeyi aldırttı bize Yani baktık begenmedik deyince geçilmiyor sorun orada zaten zaten tek bakamıyoruz heran yanımızda bizden once davrandıgı ıcın herseye begenmeme gibi luksumuz ise hiç yok nedenler baslıyor hemen sonra da surat asmaları baslıyor...
Senin ki de ayrı bir karaktermişÜzüldüm canım senin yerinde olsam zaten etliye sütlüye karısmıyor der danısmam bile kendisine boylece üzmemiş olur seni.. Bak benim öz annem oyle hala tatilde mayıs basından beri bir kere gelmedi karnımın şiştiğini gormedi hiç ortalarda yok bir kap yemek getirmedi kokuyordur kızıma diyerek
Ama vicdanazabı çekme canım seninki nerde nereye gelsin istedin bilmiyorum ama annelerimizin bu donemlerde yanımızda olması zaten lazımdıO
Oyyy kıyamam sana valla bende benzer durumdayım hasta oldum yattım annem gelemedi çok kapris yaptım onu üzdüm geldi üç gün sonra bel fıtığından fenalaştı o kadar çok pişman oldum ki yaptığım kaprislere ağla ağla içim çıktı eşim geri götürdü memlekete ameliyat oldu o orda ben burda yatıyoruz şimdi bende onun en zor gününde yanında olamıyorum malesef sağlıklı olsunlarda boşver üzülme bu günlerde geçecek inşallah
kadıncağızın günahını alma şekerim benim annem de canan karataydan istediklerini alır mesela tereyağına gömülür falan lahmacuna hiç acımaz ama ekmek yememe olayına karşı!! sık sık çok çok yerK kahve_delisi senin msjni okuyunca anneannem aklıma geldi.
Senin su icmek için tatlı yemek lazım dedign gibi anneannem de kabizliga çözüm olarak bolbol yemek yiicez ki tuvalete çıkalım diodu.yemezsen az yersen nasıl cikcan diodu.kopmuştum annannem öyle diyincebu arada anneannem 140 kiloya yakın sırf tuvalete cikablmek için yiyo yani yoksa başka bi sebebi yok
Kuzucuk yeminle sinirden bütün tüylerim havalandı. Bacaklarım kasıldı. Nasıl bir kadın bu yasen hiç takılma ona. Herkes yüregindeki i yaşar. Senin yüreğinde bembeyaz burdaki herkes buna tanık. Sağlıkla sıhhatle tamda zamanında dogacak minik prenses. O gelene kadar sabır annesi. Kimseye minnet etme kuzu. Herşey internette var hastane de lazım olacak basic ihtiyaçlr alınsa bile yeter. İnternetten istemediklerini eşin aslanlar gibi halleder. Bak sana ve kızına gül gibi bakıyor bu süreçte.. Geri kalanı prenses gelince de hallolur. Ankara da olsak keske. Ne gerekirse halletmeye Çalışırdık.
Sen sakın üzülme kuzu. Sakin takma kafana prensesi de huzursuz etme! Herkes ektiğini biçer, yaşattıgını yaşarmış. Hele bi prensesin gelsin mum olacaklar kapında mum!!
anlamaz anam anlamaz ben çözdüm bu kızcağızın kaynanayıKuzum Seninkide ayrı bir dert inan çok üzülüyorum okudukca halime de binlerce kez şükrediyorum annemde kv de orta ayar ne boğucılar nede uzaklar. Öyle ikiside gelip evimi temizlemezler yemek yapmazlar ikisininde hastalıkları var kendine göre ama arayıp.sorarlar onlara gittikçe katılabilecek tür yemekleri dolma sarma börek gibi verirler sağolsunlar. Evimizi eşimle yapabilirsek kendimiz yapamazsak yardımcı çağırıp temizliyoruz. Alışverişi kimseye şunu alın demedim biz istediklerimizi kendimiz alırız siz doğumda ister hediye hazırlayın ister para şeklinde takın dedik. Allaha şükür hiç laf söz olmuyır. Yalnız bir kere ben yelek örerken kv amaaan ne örüyon onu 1. 1.5 yaştan önce giyemez zatrn şimdiden yorulma hazır al dedi. Bende kimseye örün demiyorum zevk işi bu hevesim var lütfen anlayışla karşılayın dedim okadar. Allah sizede yardım etsin. Kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Sende kv ne birazda benim zevkim olsun annecim hani ilk hamileyim anneyim heveslerim var lütfen anlayışla karşılayın de.
0-3 3-6 aylık al canim ikisindende . Biz kıyafet isini hallettik bitti digerleri kaldı simdi :)
yine alışveriş göründü bana onlardan alayım bari canım iyi oldu söylediğinBence herkeste 5 tane bulunmalı giydir yıka kurut giydir yöntemiyle idare edilir ..bana. Göbek düşene kadar çıtçıtlı giydirme dedi doktorum bende öyle yapmıştım göbek hava alıyor kuruyor ..birde doğumdan sonra 5-6 gün yıkamamıştık bebeği anne karnından bebeğe geçene Verniks tabakası onu dış dünyanın mikrobuna karşı koruyormuş gerçekten de hiç hasta olmamıştı kuzum sanırım göbeği düşene kadar yıkamayın bebeği dedikleri şeyde o tabakanın çok önemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?