bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

İnşallah cnm çok sağol.alt komşumda da vardı hep enfeksiyon.37.haftada doğum yaptı.
Ne bileyim benm için problem olablcgni dusunmuyrm ama nasip.İnşallah atlatrm.bu zamandn sonra zaten sehirdisina çıkmayı düşünmüyorum.evimde rahat rahat oturcm artık çok gezdm yoruldum.suyumu içer hijyenme dikkat eder atltrm İnşallah

Kııızzz o yazıdan ben de istiyorum burda da paylaş tatlım hepimize lazım malum :)) bi keresinde ben boşver dediğimde üstelememişti de patlamıştım sinirimden çok tehlikeli o kelime :)))

3. doz benimde şubatta canım ama ben gidermiyim onu bilmiyorum :))

Çok geçmiş olsun canım beslenmeyle düzeliyorsa iyi dikkat et beslenmeme inşallah bir an önce iyileşirsin

Zaten saatte bir alinir da 50 lik.. 75lik yapilanlar var onda dogrudan 75 gr yuklemesi mi yapiyorlarsa herhalde 1. Ve 2. Saatleri olcuyorlar ondan emin olamadim onun disinda kan ve idrar tetsleri istemediler mi? Sadece yuklememi yapildi ?

Sadece yükleme yapıldı cnm bebeğin durumuna baktı dr rutin her zamanki gibiydi yani sonra şeker yüklemesi yapıldı dr arayıp değerleri söyledi bana

Geçen gün yemek hazirlamstm babaannelrde vardı.ben hizmet edince hakkını helal et dedi babaanne.hamile kadından 1 bardak su istemek bile günahmış dedi.Hadi ya dedim.sonra eşime döndüm sen nasıl hesap verceksin dedim gayet rahat istiosn bekliosn yani

http://www.fetvameclisi.com/fetva-hamilelik-donemi-ve-eslerin-birbirlerine-davranis-sekli-75950.html

Yazının aralarında çok güzel sözler var kisslar.Gece okumaya takatim yoktu uyuyakaldim da şimdi birazcık baktım.detaylarda güzel misaller var

merhaba canım evet yoktun uzun zamandır bebiş de sen de iyisinizdir inşallah.. ben en az ilaç kullananlardan biriyim galiba demir ve magnezyum bunları da ben söyledim de verdi dr bilmiyorum hangisi doğru hangisi yanlış

Megabone (kalsıyum +magnezyum içerıyo) gyno ferrosanol demir ilacı,decavit,marincap omega3 birde mide sorunum için gaviscon ve mide koruyucu içiyorum canım sen neler içiyorsun

Günaydın canım ben imom omega ve gyno ferro sanol kullanıyorum hergün bir tane her ikisinden de gerçi arada ferro sanolu unutuyoruym ama :)
because of you iyiyiz çok şükür tatlım 1200gr 37cm olmuş paşamız.. Geceleri ateş basması ve ayaklarımın şişiyor olması dışında bi sıkıntımız yok ama daha şimdiden uyutmuyor bu kereta beni sizde durumlar nasıl :)

Aslında ben de çok farklı bişey içmiyorum, niye öyle tepki verdi doktor anlamadım :) hemen hemen aynı şeyler sizle kızlar.. Her gün demir içiyorum santofer, 2 günde 1 kalsiyum+d vitamini olan newcal d3, krampım olursa(ki çok şükür olmuyor) magnezi kalsine, mide yanması olursa diye gaviscon vermişti ama o da olmuyor artık çok şükür.. Troid ilacı zaten mecbur, onu bunşarın arasına saymıyorum :) işte bunları söyledim, bi şaşırdı, sonra iyi hepsini içiyosan çok güzel fln dedi :) hemen hemen aynı şeyleri içiyoruz, bi sıkıntı yok demekki, sağolun annişler

Kııızzz o yazıdan ben de istiyorum burda da paylaş tatlım hepimize lazım malum :)) bi keresinde ben boşver dediğimde üstelememişti de patlamıştım sinirimden çok tehlikeli o kelime :)))

Dediğine ayrica katiliorm tatlım.boşver kelimesinn riski buyuk.özellikle ikimiz gibi çılgına dönenler için benmde başıma geldi bikaç kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…