bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aaaa bebe yağından mı o. Bende duştan çıkınca ıslakken kullanıyordum. Ben terden zannetmiştim özellikle çamaşır izi gelen yerlerde. Doktora fotosunu atmıştım isiliğe benziyor demişti. Cildiyeye gitmiştim o da yokmuş havalar serinleyince de geçti

bende öyle sanıyordum ama bir ara sürmedim kesilmişti mesela sonra sürdüm yine yaptı. doktorda hemen sorunca öyle kafama dank etti. artık sürmüyorum, sıcakta iyi gelmiyor demek ki. illede yağ süreceksek zeytinyağı en iyisi gibi :/

Maşallah bebişine ahmoz beni etiketlemeyi unutmuşsun

Bebeğinin kilosu çok güzel allah nazardan korusun.yüzü baya netleşmiş. Cinsiyeti söylemesen bile yüzünden erkek olduğu anlaşılır:)))) nasıl tatlı uyuyor insan usgden kalkmak istemiyor dimi.

Simdi geldim eve sana yazcaktim bizim ki seninkinden bi tik minnos annesi diye sagol canim valla herbiyeri ortada belliydi ayaklar eller yuz goz aman allahimm kim 3 hafta daha beklicek

maşallahh cnm çok güzel poz vermiş :):)

Ya ama ben 12. Haftadan beri kullanıyorum yeni oldu benim 1 aydır aşırı sıcaklarda arttı. Ben kesin terden dedim

Maşallah canım

Simdi geldim eve sana yazcaktim bizim ki seninkinden bi tik minnos annesi diye sagol canim valla herbiyeri ortada belliydi ayaklar eller yuz goz aman allahimm kim 3 hafta daha beklicek
Seninki haftasiyla uyumlu canım 38 haftayı görürse 3500 falan doğar.gayet iyi önemli olan sağlıklı olması zaten. Zayıfda değil maşallahı var paşanın

Seninki haftasiyla uyumlu canım 38 haftayı görürse 3500 falan doğar.gayet iyi önemli olan sağlıklı olması zaten. Zayıfda değil maşallahı var paşanın
Evet tam gununde gidiyor canim seninki ilerideydi diye hatirliyorum masallah. 3500 hedefim gayet ele avuca gelir ins saglikla.

@emnis yaren92 cok tesekkurler

Evet tam gununde gidiyor canim seninki ilerideydi diye hatirliyorum masallah. 3500 hedefim gayet ele avuca gelir ins saglikla.

@emnis yaren92 cok tesekkurler
Evet canım ben geçen hafta 28+3 te 1340 gr dı. 30 hafta ile uyumlu dedi. Bu hafta tahminimce 1400 küsürümdür aramızda 100 gr oynuyor çok bi fark yok aslında ama bi hafta 10 gün önde görünüyor işte. Beyin gelişimide önde demişti. Birde boyu 41 cm falan. Senin boy söyledimi canım. Belki doğunca eşit olurlar bilinmez.

Oyyy ölürümmm bunaaaa yaaa cok tatliiii

Yok boy soylemedi canim. Benimkinin her olcusu tam haftasinda ileri geri olan yok. Seninki benimkinden dedigin gibi 100-200 gr ilerde dogar benimkinden iri olmasina dair beklentim yok minyonuz cunku esimde cook uzun sayilmaz normal :) senle ben doguma kdr takip eheh doktora giden digerini etiketlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…