bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba arkadaşlar, ben de kısmet olursa kasımın ortalarına doğumum gerçekleşecek. İlk gebeliğim ve etrafımda bana destek olacak kimsem yok, bebek için neler alınması gerekiyor hangi markayı tercih ediyorsunuz, şimdiye kadar neler aldınız (ben daha hiç alışveriş yapmadım 27 haftalık olduk yavaş yavaş bir şeyler almak istiyorum ama ne alacam hangi marka alacam bilmiyorum) lütfen bu konuda bana da yardımcı olur musunuz? Ne yapacağımı bilmiyorum

Amin Allah ablaninda babamın da yardımcısı olsun neler cekiyoruz yüksek tansiyon yüzünden

Ahahahaha iyiki yuklemissin kız koptum valla
ay bi insanın ağlamasına bu kadar gülebilirdim yaaa napiimm söz konusu yılmaz morgül olunca sadistleşiyorum galiba :))) bi de müge anlının yüz ifadesine bayıldım zaten.. garibim gülücek gülemiyo senin ne işin var magazin programlarında bak kadın kendini buldu yıllardır :)))

:)) Haklisin valla

canım öncelikle hoşgeldin sağ salim bebeğini kucağına al inşallah.. valla listeler markalar çoooookk fazla ama ilk söyleyebileceğim şu çok güzel online satış yapan siteler var e-bebek, civilim,babymall falan gibi bunlarda kategoriler markalar hepsi var zaten.. biraz bakın en azından fikir sahibi olursun.. ben bi ilçede yaşadığım halde çoğunlukla netten alarak herşeyini tamamladım bebişimin 1-2 gün içinde de elinde oluyo aldıkların..kolay gelsin :)

Günaydın kızlar umarım herkes iyidir benim bu ara miğde yanmalarım fena durumda dr verdiği şurubu henüz denemedim ama dayanamıyorum artık kullanıcam gibi :)
günaydın canım ahhhh o yanmalar ve üstüne kazınmalar :)) yedi beni.. bi de midem yanarken magnezyum içtim şimdi resmen yaka yaka gitti sanırım artık bi yemek borum yok

neeeeeeeee ben o paketi 70 liraya aldım haiiiiiinnnnnnnnn e bebek

Ya ben ada da hic pimpirikli degildim hareket etmis etmemis hic sallamazdim oglusum.beni cok korkutyyo hareketlenmio bi turlu bekledikce daha da hareketsizlesio gibi sanki

Cnm burda pamidor var bn orda birçok kıyafet aldm yüzde 50 indirimle.iç zibinlar hastane çıkışı fln aldm ilk etapta 3-6ay çok al 0-3 aylık çok giyilmiuo hemen buyuyo diyolar.pazardan aldm birz citcitlu badylerden.Penye battaniye çok lqzm oluyorms 3 tane fln al dediler bana.bu şekilde aklima gldik ce PaylaşRZ bnm de ilk bebek tecrubesiziz:)

Ya ben ada da hic pimpirikli degildim hareket etmis etmemis hic sallamazdim oglusum.beni cok korkutyyo hareketlenmio bi turlu bekledikce daha da hareketsizlesio gibi sanki
Tatlim dün kendini çok yordun kızın doğum gününde ondan oda yorulmuş olabilir herhal, belkide karnınin arka taraflarında olabilir, telaş yapma pozitif düşün bugün hiç tepik atmazsa olmadı yarin doktora gidersin

Merhaba kizlar

Cok uzun zamandir yazamadim. Once kanda enfeksiyon sonra su sizmasi derken mantar oldum bir hafta hastanede yattim. Allah saglik sihhat versin cok zormus sagligindan olmak. Bebegim iyi cok sukur ama ben cok zor zamanlardan gectim hala da isle ilgili sikintilarim var. Sicaklar cok etkiliyor beni elim ayagim davul gibi oluyor
Hayirlisiyla kucagima alsaydim baya zorluyor beni hamilelik

Ya İnşallah kampanya bitmemstr ama Şimdi int.tn bakmaya çalıştım.facebook da reklamlrda cikiodu da.1 2 hafta olmuştu kampanyayı göreli İnşallah hâlâ dem ediodr
şaka bi yana inşallah devam ediyodur kuzucum al hemen tek tek hesaplayınca 110civarı bişey oluyodu benim aldığım fiyat bile iyiiydi

geçmiş olsun canım.. inşallah bi daha yaşamazsın sıkıntı falan

günaydın canım ahhhh o yanmalar ve üstüne kazınmalar :)) yedi beni.. bi de midem yanarken magnezyum içtim şimdi resmen yaka yaka gitti sanırım artık bi yemek borum yok

Oyy kuzum hiç deme bende şimdi yemek yiyip geldim yine başladı bu yanmalar banada demir ilacı hiç yaramadı iki günde bir içiyorum artık bugün sabah pas geçtim yok yine kötü yine kötü miğde hayırlısıyla bi kasım geleydi :)

Kızlar bugün bi garibim zor nefes alıyo gibiyim carpinti var gibi.kafam bi degsik tansiyon düşmesi fln böyle bsy mi bilemiyorm açlıktan dedm ama kahvaltı yaptm yine ayniyim napsam geçer.

evet aynen. o videoyu ömrümce unutamam. ben ifindi oldukça bini eziyorlar, eziyorlar, eziyorlar. üüüüüüüüüühhhh rımellerde akmasın diye ellerini tutmuyormu Allahım. herkesss iki yüzlü herkesss

Kızlar bugün bi garibim zor nefes alıyo gibiyim carpinti var gibi.kafam bi degsik tansiyon düşmesi fln böyle bsy mi bilemiyorm açlıktan dedm ama kahvaltı yaptm yine ayniyim napsam geçer.

tansiyonunu ölçtünmü ya da ölçtürdünmü. ayaklarını hafif yukarı kaldır ve dinlen. karnın artık büyüdüğü için nefes alamıyor gibi hissedebilirsin. bazen bana da oluyor. artık büyüdü karınlarımız normal. ama sen yinede tansiyonu ihmal etme bir baktır.

evet aynen. o videoyu ömrümce unutamam. ben ifindi oldukça bini eziyorlar, eziyorlar, eziyorlar. üüüüüüüüüühhhh rımellerde akmasın diye ellerini tutmuyormu Allahım. herkesss iki yüzlü herkesss
sormaaa ben o kadar kibar ağlıyamıyorum kadın halimle hayranım ona :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…