bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bugün bi garibim zor nefes alıyo gibiyim carpinti var gibi.kafam bi degsik tansiyon düşmesi fln böyle bsy mi bilemiyorm açlıktan dedm ama kahvaltı yaptm yine ayniyim napsam geçer.
canım benim geçen günkü durum gibi misin acaba?? benim de bi halsizlik, nabız artışı vardı.. psikolojik midir nedir o gün bebişin eşyaları gelince düzelmiştim ben mesela

Ya ben ada da hic pimpirikli degildim hareket etmis etmemis hic sallamazdim oglusum.beni cok korkutyyo hareketlenmio bi turlu bekledikce daha da hareketsizlesio gibi sanki
slm canim benimkide 3 gündür falan çok az hareket ediyordu bugün hiç yok randevu da ctesi nasıl bekleyeceğim bilemiyorum hareket ederler insallah

Kızlar bende geçen perşembecivilin internet sitesinden bir sürü ıvır zıvır önemli ihtiyaçlarını aldım. işte zıbında, alt giyimdi, yelekti falan. valla çok beğendim ben fiyatları da uygun. evde giydirmek için ilk başlarda işimi görür herhalde. daha bayağı bir şey var ama şirketteyim masamda millet görecek diye daha çekemedim. ^.^

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 86
Gecmis olsun bitanem bende cok zorlaniyorum

Kizlar oglusumu gordumm gayet saglikli ve hareketliydi tahmin edilen gibi arkada duruyor plesantasi onde pozisyonel olarak hareketleri cok hissetmemen normal dedi. Elini enseye koymus yatiodu ay nasil guzeldi. 1300 kg olmus doktor tam haftasiyla uyumlu dedi.
Bu da oglusumun pozu bi masallahinizi aliriz

Eklentiler

• IMG_20160815_124359.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 92
oooyyy ağzını burnunu sevsinler bunuuuuunnnnnn maşşalah kuzunun herşeyine kilosu da çok güzel

Insallah bitanem canim cok sklyo inan boyle durumlarda

evet telaş yapma. bende geçen cuma çok taktım, akşam dr gittim maşallah gayet iyiydi. yorgunmusun dedi hemen dr bende yani çalışıyorum, ev işi, yemek dedim :) yorgunken çok kıpırdamaz dedi.

Ben aldın 5 tl lik paketten sormadılar kaç aylıksın di ama 7 nin içindeyiz zati Herşeyin tanıtım boyu var süper koca bir paket gögüs pedi cıtcıtlı body sampuan felan cıktı birini bile alamazsın al mutlaka bebişkom

ayy maşallah canım Allahım esirgesin meleğini

canım benim geçen günkü durum gibi misin acaba?? benim de bi halsizlik, nabız artışı vardı.. psikolojik midir nedir o gün bebişin eşyaları gelince düzelmiştim ben mesela
Kotu bsy olmamsti cnm hatta esim geliyor iyiym yani. ayağımı kaldrdim fln smdi daha iyiym

Olcturemedm cnm ama daha iyiym smdi duzeldm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…