bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aaaaaaa tabii ki canısı ben hep ölümsüzleştiririm böyle anları bence gerçekten çek bi foto

Hamile halimle rabbim iki kat sevap yazsın inşallah. Gocunmuyorum şikayette etmem. İnşallah rabbim banada kolay doğumlar nasip etsin hayırlı gelinler versin amin.
Tamam canım sen bi liste yap bi bakalım ne eksik
amin canım inşallah.. ben çoğunlukla 0-3 ay almışım iyi hoş da çocuğun ilk doğduğunda giyicek bişeysi yokmuş resmen :)) bak bi hastane çıkışı var içinde tulum, uzun kollu çıtçıtlı zıbın, çıtçıtlı badi, 1 tane de alt var patikli.. öbür ıvır zıvırları saymıyorum eldiven falan filan onlar da var ben ayrıyeten de aldım onlardan zaten.. ondan sonracığıma 2 tane daha yenidoğan alt var patikli.. 1 tane de alt üst takım var yenidoğan.. işte bu kadar napiim ben şimdi?? bi tane iç dış zıbın takım alayım yeter diyorum bi de uzun kollu ve kolsuz çıtçıtlı badiler falan ne dersin kaç tane alayım??

0-3 yeni doğan değil mi
ben 0-3, 3-6,6-9 aldım

Yine kandirdi senı yani bi dondurmayabn kndim yemek çok severim ya eşime sürprizlerim kesin yemeli bsy dir. Çikolata aliyorum sana bi surprzim var diyorum.kesin yemekli bsy dir senin surprz ne olur ki başka diyo.bn en azndan bunu yapiyim onda ne yemekli ne çiçekli hc bsy yok

Ben o tele gazeteyi serip evi yakma girişimini başarısız tamamlamış biriyim sakarlıkta bir numarayım. İşim olmaz gazeteyle raziyim ben yag temizlemeye

ben de ilçede yaşayınca pek hediye alma durumum olmuyo.. eee netten alsam kredi kartım yedek kart direk ona gidiyo harcama miktarı yeri falan :))) ben de son kaç yıldır mecburen sofra olayındaydııımmmm ki bıraktım artık canım valla yeter benim eşim süpersonik aile babasıdır ama fıs yani romantizm konusunda aaaaaaaa ben de taş diilim ki yani yapmıyorum artık bak yaramı deştin :)))

Bebis dogunca kesin oyle yapicam simdilik gun icinde cam filan acmissam bana gelir evdeyim diye yoksa esim varken gelmez pek o beni seviyor biliyorum... isik yakmazsak da arar bu kez nerdesiniz diye
Anamm ahahah onu unuttuk doğru ya napmak lazm bu kadına bu sefer de arar:)yemek yedik ay nası bi uyku bastırdı nasi.yattık uyuduk dicen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…