bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm bn 2008 mezunuyum 4 kere alese girdim :)2010 da özel üniversiteden aldm artık. Kopyali sınavda da atandim

benimki de arada bir çay doldurmaya giderse köfte dudaklarını şişiriyo offf bu hamilelik çok zormuş şekerim diyo
Ayyy ben cay filan tuketmiyorum o konuda sansliymis benimki anca su istiyorum mutfaga gidiyorsa o da sende durumlar ne suan bilmiyorum benim yagdan fena midem kalkmis durumda

Bana da rahat battı kuzu temizlediğim evde karnıyarık yapma gafletinde bulundum allah da beni kahretmesin her yer yağ
Cnm bn patlıcani kızartmiyorum.kesip ortasindan zeytinyağ döküp atiyorum fırına. Pişince de kiyma sini suyunu koyup içine. bi daha atiyorum.hafif oluyor

Cnm bn patlıcani kızartmiyorum.kesip ortasindan zeytinyağ döküp atiyorum fırına. Pişince de kiyma sini suyunu koyup içine. bi daha atiyorum.hafif oluyor
Közleme gibi dimi kuzu aynen bazen öyle de yapıyorum çok da lezzetli oluyo ama bizim evde vedat milorun yandan yemişi var ya bi tane o dedi ki bu sefer canı böyle olanından çekmiş

Közleme gibi dimi kuzu aynen bazen öyle de yapıyorum çok da lezzetli oluyo ama bizim evde vedat milorun yandan yemişi var ya bi tane o dedi ki bu sefer canı böyle olanından çekmiş
Oooo sen yandin o zmn bzmkinin önüne ne koyarsan gikini çıkarmadan yer.evet xnm Musakka yaptm geçen onu da fırında yaptım kızartmayla ugrasamiyorm tembelim bn fırına ativeriyorum:)

Bittik biz hemşire işin yoksa bi de şimdi mutfak temizle
Yok ben uzandim az suan yagda duruyorlar altini kapadim midem kotu oldu iyice valla benimki yapsin temizligi diretmeseydi okadar.. kiymalari hazirdim bi icine koyup firina vericem az uzaniim bidaha da yapamam bi muddet herhalde ben de severdim oysaki

romantizm mi o da ne bak yorgun argin isten geldim hep ayni yemekler dedi diye patlican kizartiyorum ocakta her yer yag icinde suan daha karniyarik olacaklar
Ne diyo bu arkadaş ya romantizm ne ola ki bizimki eve aldığı sebzelere kadar karıcım bak sana patlıcan aldım kabak aldım falan der bu sayılıyo mu romantizmden

Oooo sen yandin o zmn bzmkinin önüne ne koyarsan gikini çıkarmadan yer.evet xnm Musakka yaptm geçen onu da fırında yaptım kızartmayla ugrasamiyorm tembelim bn fırına ativeriyorum:)
İlla tembellik diil ki canım yani daha sağlıklı da.. Hiç benden duymayı beklediğin bişey diildi dimi sağlıklı yemek ve Ben ama bizimki öyle uyuzdur ki o konuda bazen ciddi ciddi gırtlağına yapışasım gelir

Sen bugün bi de çalıştın dimi canım kııızzz ışıkları açmadan yiyin yemeğinizi sahi şimdi bu kadar emeğin üstüne kesin gelir senin o sevgili kv

Sözde su iciyrm ama geçer inşallah cnm.Bana 1 tane verdi.testi de bidaha kontrolde tekrarliicz

Geçen haftaya kadar hiçbir şeyi yokken, bugün dünya kadar giyeceği, kullanacağı eşyası var benim prensesimin :)))

O bebek dükkanlarında kendimi kaybettim resmen

Aynen cnm ya.insanın kendini tutması çok zor oluo.Artık ne kendime ne Eve asla bişey bakmiyrm.varsa yoksa bebisimm

Sen bugün bi de çalıştın dimi canım kııızzz ışıkları açmadan yiyin yemeğinizi sahi şimdi bu kadar emeğin üstüne kesin gelir senin o sevgili kv

Valla canim cikti bugun icim de disima cikti vicik vicik yag icinde midem kalktigi icin bisuru de patlican kizarmadan kaldi yanina da pilav yogurt yeter Valla dogru diyorsun aman diyim gelmesin gerci o beni hizursuz etmeye geliyor esim evdeyken gelmez pek beni tek yakalayacak esim evdeyse cagirir gelin diye

Eklentiler

• 1471365991040-964870289.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…