- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #39.441
Bulasma derim canim hic sen aman diyim onu firinda filan yap kizartma hic valla hamilelik boyunca 3.ay disinda bulanmayan midem sicakla yag kokusu birarada 6.ayda tavan yapti bugunPiha :) bende yarına izmir köfte yapıcam hazırladım köfteleri attım dolaba dinleniyolar. Yarın benim bugün çiçek ettiğim mutfakta patatesti köfteydi derken yağ tulumuna döncek kanmca
valla bende o kadar acemiyim ki bu konuda ne kadar ne alacağım hiç kestiremiyorum. kısa yelek bende aldım 2-3 tane var ama uzun kolda almak gerek. en büyük sıkıntıda bedenler. bazılarını yeni doğan aldım bazılarını ince olanları 9 ay aldım yaza doğruda giyer diye. malum şimdi hep ince şeyler var, kalın bir şey pek yok. artık kalanları büyüdükçe bakarız.
Cartersa yeni sezon hastane cikislari gelecekmis kis icin giysiler gelecekmis bebislere bu hafta. digerlerine daha gelmiyor yeni sezonlar.. gelecek aya baslar onlar da. fiyatlar biraz fazla olur ama bakicam neler varAynen cnm bizimde 2 yelegimz var 1 tane hirkamiz var.ama birden çabuk büyürse veya büyük dogarsa 3 aylık yeleklrn biri ama aynı gibi.penye yelek kullanışlı diolar ya.penyenin kalıbı öncesi yoktur herhalde.bi de ince ince ama kat kat giydirn diolar.ondan sıkıntı olmaz herhalde.Sadece kadife tulumlar için bekliyrm kışı
Allah iyiliğinizi versin bugünkü konular da yağlı yemekler mi? Yanına romantizm hiç yakışmıyor:))) ben hastanede refakatçilik yapıyorum bugün :-( kv rahatsızlandı ani tansiyon yüksekliği ile beyine pıhtı atmış az daha felç geçiriyordu. 1 haftadır yatıyordu. Bugünde ben geldim. Zaten geceleri uyuyamıyordumNe diyo bu arkadaş ya romantizm ne ola kibizimki eve aldığı sebzelere kadar karıcım bak sana patlıcan aldım kabak aldım falan der bu sayılıyo mu romantizmden
Hahahaha kabakla geldiginde bidaha sen ona de ki hangi vazoya koyayim bunlariNe diyo bu arkadaş ya romantizm ne ola kibizimki eve aldığı sebzelere kadar karıcım bak sana patlıcan aldım kabak aldım falan der bu sayılıyo mu romantizmden
Gecmis olsun canim Allahtan acil sifalar diliyorum. Aynen senin uykusuzluk refakatci moda uygun tamAllah iyiliğinizi versin bugünkü konular da yağlı yemekler mi? Yanına romantizm hiç yakışmıyor:))) ben hastanede refakatçilik yapıyorum bugün :-( kv rahatsızlandı ani tansiyon yüksekliği ile beyine pıhtı atmış az daha felç geçiriyordu. 1 haftadır yatıyordu. Bugünde ben geldim. Zaten geceleri uyuyamıyordumbi işe yarıcam galiba
Bulasma derim canim hic sen aman diyim onu firinda filan yap kizartma hic valla hamilelik boyunca 3.ay disinda bulanmayan midem sicakla yag kokusu birarada 6.ayda tavan yapti bugunbide temizligi var bu gidisin bir de donusu var
Oyy geçmiş olshnAllah iyiliğinizi versin bugünkü konular da yağlı yemekler mi? Yanına romantizm hiç yakışmıyor:))) ben hastanede refakatçilik yapıyorum bugün :-( kv rahatsızlandı ani tansiyon yüksekliği ile beyine pıhtı atmış az daha felç geçiriyordu. 1 haftadır yatıyordu. Bugünde ben geldim. Zaten geceleri uyuyamıyordumbi işe yarıcam galiba
Ayyy cok gecmis olsun canimAllah iyiliğinizi versin bugünkü konular da yağlı yemekler mi? Yanına romantizm hiç yakışmıyor:))) ben hastanede refakatçilik yapıyorum bugün :-( kv rahatsızlandı ani tansiyon yüksekliği ile beyine pıhtı atmış az daha felç geçiriyordu. 1 haftadır yatıyordu. Bugünde ben geldim. Zaten geceleri uyuyamıyordumbi işe yarıcam galiba
Sağolun canım inşallah kolay geçer bu gece.Gecmis olsun canim Allahtan acil sifalar diliyorum. Aynen senin uykusuzluk refakatci moda uygun tamkolay gelsin canim.
Ayyy ozaman ben bugun gec kesfettim yerlere gazete ser sicarayanlar yere gelmesin diye..bi de su tel.kapaklar var yaa evde onlardan varsa ustunu kapat ama o tellerin arasindanda firladi yaglar davlumbaza dolaplara kadar sonradan aklima geldi benim telin ustune kagit havlu koy ozaman sicramiyormusCanım o kadar cok kızartma istiyo kihiç sanmıom midemi bulandırsın gerçi bu ara benim mide mide degil belediye çöplügü baklava üstü tursu yiyebiliyorum puhahahah fırına atıcam zaten ama önce hafif kızartmam lazım canım cok cekti fırında yapılan beni kesmez
çok geçmiş olsun canım tansiyon önemli valla dikkat etmek lazım..sen de kendine dikkat et hastanede hiç olmadı hamile halinle ama neyyyyyyyysee :/ konu buraya nasıl geldi ben de bilmiyorum ama evet ortada bi karnıyarık mevzusu var :))) dün akşam listeyi çıkardım bu arada bebiş için.. arkadaşım ben resmen yenidoğan için adamakıllı bişi almamışım yaAllah iyiliğinizi versin bugünkü konular da yağlı yemekler mi? Yanına romantizm hiç yakışmıyor:))) ben hastanede refakatçilik yapıyorum bugün :-( kv rahatsızlandı ani tansiyon yüksekliği ile beyine pıhtı atmış az daha felç geçiriyordu. 1 haftadır yatıyordu. Bugünde ben geldim. Zaten geceleri uyuyamıyordumbi işe yarıcam galiba
ben daha değişik şeyler söylüyorum canım bi süre yapmıyo aynı hatayıHahahaha kabakla geldiginde bidaha sen ona de ki hangi vazoya koyayim bunlaribakalim napicak
Ahahaha bzm de hep yemek ustune kurulu o bana dondurma bn ona çikolata bu da sayılır miNe diyo bu arkadaş ya romantizm ne ola kibizimki eve aldığı sebzelere kadar karıcım bak sana patlıcan aldım kabak aldım falan der bu sayılıyo mu romantizmden
Hahahaha olur sen kalk ben yatacam derim:))))))Oyy geçmiş olshnacil şifalar kaynişe hemencik iyileşsin senden rol calmasın
İnşallah bir an önce toparlar kızlar şaka bi yana allah kimseyi yatırtmasın hele felç hiç yapmasın.Ayyy cok gecmis olsun canimtoparlar biran once insallah zor senin durum suan bide hamilesin ustune.. valla sorma canim yag temizlik ve romantizm harika 3 lu
Ahahah kız ne guldurdun bugun beni.bnce deSen bugün bi de çalıştın dimi canımkııızzz ışıkları açmadan yiyin yemeğinizi sahi şimdi bu kadar emeğin üstüne kesin gelir senin o sevgili kv
sayılır sayılııırr ha bak bi de benimkinin kendini çok zeki zannetmesi var şimdi sen dondurma deyince aklıma geldi :)) bu aralar bi dikkat ettim ki ne zaman benim sinirleneceğim bişey olsa geç kalıcak diyelim ki ilk sorusu dondurma alayım mı hayatım gelirken?? en son patladım temel besin maddesi mi ulan bu dondurma her telde soruyosun diyeAhahaha bzm de hep yemek ustune kurulu o bana dondurma bn ona çikolata bu da sayılır mi
Benimkinin eve gelirken bisey alma aliskanligi yok pek.. cips filan alir gelirken kendine arada bana da sorar bisey istermiyim diye.. mutfak alisverisini birarada yaptigimiz icin o firsati bulamiyuorm ben pekben daha değişik şeyler söylüyorum canım bi süre yapmıyo aynı hatayıama bi süre sonra tekrarlıyo tabii
Hamile halimle rabbim iki kat sevap yazsın inşallah. Gocunmuyorum şikayette etmem. İnşallah rabbim banada kolay doğumlar nasip etsin hayırlı gelinler versin amin.çok geçmiş olsun canım tansiyon önemli valla dikkat etmek lazım..sen de kendine dikkat et hastanede hiç olmadı hamile halinle ama neyyyyyyyysee :/ konu buraya nasıl geldi ben de bilmiyorum ama evet ortada bi karnıyarık mevzusu var :))) dün akşam listeyi çıkardım bu arada bebiş için.. arkadaşım ben resmen yenidoğan için adamakıllı bişi almamışım yabi ara yazıcam kaç tane nesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?