bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Piha :) bende yarına izmir köfte yapıcam hazırladım köfteleri attım dolaba dinleniyolar. Yarın benim bugün çiçek ettiğim mutfakta patatesti köfteydi derken yağ tulumuna döncek kanmca
Bulasma derim canim hic sen aman diyim onu firinda filan yap kizartma hic valla hamilelik boyunca 3.ay disinda bulanmayan midem sicakla yag kokusu birarada 6.ayda tavan yapti bugun bide temizligi var bu gidisin bir de donusu var

Aynen cnm bizimde 2 yelegimz var 1 tane hirkamiz var.ama birden çabuk büyürse veya büyük dogarsa 3 aylık yeleklrn biri ama aynı gibi.penye yelek kullanışlı diolar ya.penyenin kalıbı öncesi yoktur herhalde.bi de ince ince ama kat kat giydirn diolar.ondan sıkıntı olmaz herhalde.Sadece kadife tulumlar için bekliyrm kışı

Cartersa yeni sezon hastane cikislari gelecekmis kis icin giysiler gelecekmis bebislere bu hafta. digerlerine daha gelmiyor yeni sezonlar.. gelecek aya baslar onlar da. fiyatlar biraz fazla olur ama bakicam neler var bir hastane cikisimiz olsun en azindan

Ne diyo bu arkadaş ya romantizm ne ola ki bizimki eve aldığı sebzelere kadar karıcım bak sana patlıcan aldım kabak aldım falan der bu sayılıyo mu romantizmden
Allah iyiliğinizi versin bugünkü konular da yağlı yemekler mi? Yanına romantizm hiç yakışmıyor:))) ben hastanede refakatçilik yapıyorum bugün :-( kv rahatsızlandı ani tansiyon yüksekliği ile beyine pıhtı atmış az daha felç geçiriyordu. 1 haftadır yatıyordu. Bugünde ben geldim. Zaten geceleri uyuyamıyordum bi işe yarıcam galiba

Ne diyo bu arkadaş ya romantizm ne ola ki bizimki eve aldığı sebzelere kadar karıcım bak sana patlıcan aldım kabak aldım falan der bu sayılıyo mu romantizmden
Hahahaha kabakla geldiginde bidaha sen ona de ki hangi vazoya koyayim bunlari bakalim napicak

Gecmis olsun canim Allahtan acil sifalar diliyorum. Aynen senin uykusuzluk refakatci moda uygun tam kolay gelsin canim.

Bulasma derim canim hic sen aman diyim onu firinda filan yap kizartma hic valla hamilelik boyunca 3.ay disinda bulanmayan midem sicakla yag kokusu birarada 6.ayda tavan yapti bugun bide temizligi var bu gidisin bir de donusu var

Canım o kadar cok kızartma istiyo ki hiç sanmıom midemi bulandırsın gerçi bu ara benim mide mide degil belediye çöplügü baklava üstü tursu yiyebiliyorum puhahahah fırına atıcam zaten ama önce hafif kızartmam lazım canım cok cekti fırında yapılan beni kesmez

Oyy geçmiş olshn acil şifalar kaynişe hemencik iyileşsin senden rol calmasın

Ayyy cok gecmis olsun canim toparlar biran once insallah zor senin durum suan bide hamilesin ustune.. valla sorma canim yag temizlik ve romantizm harika 3 lu

Ayyy ozaman ben bugun gec kesfettim yerlere gazete ser sicarayanlar yere gelmesin diye..bi de su tel.kapaklar var yaa evde onlardan varsa ustunu kapat ama o tellerin arasindanda firladi yaglar davlumbaza dolaplara kadar sonradan aklima geldi benim telin ustune kagit havlu koy ozaman sicramiyormus valla bizde yeni kural olarak cani kizartma ceken disarida yesin diyecegim en azindan 1bucuk sene kadar tabi benim de canim cekerse ayri

çok geçmiş olsun canım tansiyon önemli valla dikkat etmek lazım..sen de kendine dikkat et hastanede hiç olmadı hamile halinle ama neyyyyyyyysee :/ konu buraya nasıl geldi ben de bilmiyorum ama evet ortada bi karnıyarık mevzusu var :))) dün akşam listeyi çıkardım bu arada bebiş için.. arkadaşım ben resmen yenidoğan için adamakıllı bişi almamışım ya bi ara yazıcam kaç tane nesi var

Ahahaha bzm de hep yemek ustune kurulu o bana dondurma bn ona çikolata bu da sayılır mi

Oyy geçmiş olshn acil şifalar kaynişe hemencik iyileşsin senden rol calmasın
Hahahaha olur sen kalk ben yatacam derim:))))))
Ayyy cok gecmis olsun canim toparlar biran once insallah zor senin durum suan bide hamilesin ustune.. valla sorma canim yag temizlik ve romantizm harika 3 lu
İnşallah bir an önce toparlar kızlar şaka bi yana allah kimseyi yatırtmasın hele felç hiç yapmasın.
Bugün kü menü karnıyarık sanırsam yarın eve çıkınca birde ben yapam çok severimmmm

Ahahaha bzm de hep yemek ustune kurulu o bana dondurma bn ona çikolata bu da sayılır mi
sayılır sayılııırr ha bak bi de benimkinin kendini çok zeki zannetmesi var şimdi sen dondurma deyince aklıma geldi :)) bu aralar bi dikkat ettim ki ne zaman benim sinirleneceğim bişey olsa geç kalıcak diyelim ki ilk sorusu dondurma alayım mı hayatım gelirken?? en son patladım temel besin maddesi mi ulan bu dondurma her telde soruyosun diye aaaaa iyice beni kandırıcağını zannediyo.. gerçi sonra al dedim sen yine de bi paket nolur nolmaz evde bi paket yedek bulunsun

ben daha değişik şeyler söylüyorum canım bi süre yapmıyo aynı hatayı ama bi süre sonra tekrarlıyo tabii
Benimkinin eve gelirken bisey alma aliskanligi yok pek.. cips filan alir gelirken kendine arada bana da sorar bisey istermiyim diye.. mutfak alisverisini birarada yaptigimiz icin o firsati bulamiyuorm ben pek ama gunahini almiim suan mutfagi temizliyor valla buani fotograflamaliyim cok sık gordugum manzara degil cunku

Hamile halimle rabbim iki kat sevap yazsın inşallah. Gocunmuyorum şikayette etmem. İnşallah rabbim banada kolay doğumlar nasip etsin hayırlı gelinler versin amin.
Tamam canım sen bi liste yap bi bakalım ne eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…