bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ama sıfır sonuçta yani yeni doğan -eksi mi olması lazım bende bitti diyodum giyim alışverişi
aynen eksi gibi bişi.. mantığın doğru aslında kuzucum da işte çoğunlukla 0-3 aylıkların içinde kayboluyomuş bebişler ilk doğduklarında.. çok abartmadan yeni doğan da almak lazım sanırım 1 ay kadar giyiyolarmış çünkü

Ben şu kıyafetleri bi kurcalayayım 

Sen az dinlen canim eve dondugunde bulasma hic sonra yaparsin..

Ben o tele gazeteyi serip evi yakma girişimini başarısız tamamlamış biriyim sakarlıkta bir numarayım. İşim olmaz gazeteyle raziyim ben yag temizlemeye
Hahaha yok yok gazeteyi yerlere ser telin ustune minik kagit havlular ama disari sarkip alev almayacak sekilde ben henuz kendimi yakma sınirları icerisindeyim istem disi mazosist eylemlerimden henuz o boyuta gelmedim peki kagit havlu olmasin ama en azindan yer temizliginden yirtarsin gazete serersen yere

Anneler Gününde herkese duyurdum artık bn anneyim kndimi anne hissediyom kimse orali olmadi cocuk yok daha dediler:) ama bn esime baba oğul gömlek aldm nası sevindi kndi sürpriz çok sever beyimiz ama yapmaya gelince yok

0-3 yeni doğan değil mi
ben 0-3, 3-6,6-9 aldım

abooooooooo asılmak mı istersin müebbet mii kız olur mu yenidoğan daha da minnak
0-3 yeni dogan olur canim pramuter alacak degilsiniz yaaa massalah 3000 ustu dogar ben belki premutuer alabilirim ama bende 0-3 aldim son anda bakalim kilosuna 3000 yakin dogarsa yenidogan olur merak etmeyin :))

0-3 yeni dogan olur canim pramuter alacak degilsiniz yaaa massalah 3000 ustu dogar ben belki premutuer alabilirim ama bende 0-3 aldim son anda bakalim kilosuna 3000 yakin dogarsa yenidogan olur merak etmeyin :))

İnşallah canım. Ben şuan erken doğum riski için çanta hazır olsun diyorum ama sonra da aklıma geliyor bunlar zaten olmaz diye. İnşallah şu haftalar sağlıkla hayırlısıyla bi geçse.

Canim Yenidoğan 0-3 diye biliyorm daha minikler prematüre için bnce öyle deel mi
Yok oyle deilmis yeni doganlari max.30 40 gun giydiriyormussun 0_3 ayi 3.aya kadar ama belki bebis boylu kilolu dogacak bilemiyoruz acaba bir yeni dogan hastane cikis seti bir kac 0_3 ay takim alip son aya mi biraksak gelisimine gore ben de bilemedim hic

İnşallah canım. Ben şuan erken doğum riski için çanta hazır olsun diyorum ama sonra da aklıma geliyor bunlar zaten olmaz diye. İnşallah şu haftalar sağlıkla hayırlısıyla bi geçse.
Ikizler gurubunda 2250 dogdu 0-3 oluyomus biraz uzun gelmis oda olmali zaten abartmayin cok kucuk alarak zaten biraz rahat giymeliki icinde bebek iyi gerilsin boyu uzasin canim

Ikizler gurubunda 2250 dogdu 0-3 oluyomus biraz uzun gelmis oda olmali zaten abartmayin cok kucuk alarak zaten biraz rahat giymeliki icinde bebek iyi gerilsin boyu uzasin canim
Bnce de cnm.bnm arkadaş ikiz dogurdu geçen sene erken doğarlar diye hep prematüre alms kiyafet.38.haftaya geldi bebekler doğmadilar doktor aldı artık prematurelerin hc birini giydirmems küçük gelmss mesela

Y
Yeni doğan pijama al canım birde tekli tulum yada teklı üst al 2_3 yeter bence 20 güne kadar kendini toplar inşallah 0 3 ay giyer bence.

Bebek toplu doğarsa 0-3ü de giyiyomuş ama normal doğarsa yenidoğan daha uygunmuş hani şu hastane çıkışındaki boyutlarda

Bende mart annesi olmaya talibim
Şubat annesi olamadım inşallah bu ay yüzüm güler
SAT 12 haziran inşallah bu sefer tutarsadoğum 18 mart görünüyor
Geçen ay çok umut bağlamıştım olmadı bu ay olur inşallah bunu yazan ebyar ve cok saskinim @Aydede88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…