bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aha evet 2015 yaziyor
Hay Allah uzuldum bian yaa o degilse bile biri kaybetmis bebisini diye yaren92 iyi farkettin canim yalniz kizcagizin eski acisini deprestirdik sanki simdi Allah bu bebisine saglik ve uzun omur versin, bebisini kucagina almasi ile tum dertlerini silip alsin ondan

Hahahhahaaaa canım yaaaa Ikra meyra o 2016 Mart annesi olmak istemiş ama 2016 Kasım annesi olmuş. Bende korktum valla düşük mü oldu ne ara oraya yazdı diye allah iyiliğini versin. Sen git bi şekerli su falan iç kendine gel ikizler senin depoları bitirmiş ona göre ebyar yanlış anlaşılma korktuk sadece senn adına allah korusun senide bebeğinide.

İçim cız etti bi an. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı çıkmıyor akıldan

Ay evet yaa simdi okuyup uzulecek kiz

A
İçim cız etti bi an. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı çıkmıyor akıldan
Aynen bende görünce şok oldum yeni düşük yaptı diye korktum allah korusun birde ebyar benimle aynı gün sat hep takip ederdim onuda muayene gittiği zamanları falan. Allah göstermesin salih erene sağ salim kavuşsun ama kızmaz inşallah bize eskiyi hatırlattık sanki

Yok kuzum 2016 mart annelerinde arkadasa bakicaktim ebyari gordum cok uzuldum yaaa acaba bizemi demek istemedi diye sok oldum inanki su an derin nefes aldim uzuldum biliyormusun canim sarjim bitti giremedim simdi 1% anca doldu oohh nefesim acildi canim

Amin canim az kaldi yaa saglikla kucaklicaz insallah hepimiz.. valla farkedip toparladin durumu

İnşallah canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla göstersin o günleri. Bi an çok üzüldüm hemen mesajlarına gittim zaten baktım bizle yazışmış normal herşey dedim nick karıştı herhalde. Sonra linki görünce farkettim

Aayy ozur dilerim canlar bir an yazilan tarihi fark etmedim kendimide uzdum.sizide uzdum ebyar ozur dilerim mazini hatirlatmak istemezdim 2016 annelerine girmisim aslinda 2017 annelerinde arkadasim var gebeligini yeni ogrendi ona bakarken senin ismini gordum cooookk ozur dilerim uzgunum kizlar sizdenden ozur dilerim

Bizide korkuttun ama canım inşallah kırılmaz arkadaşımız.

Ayy insallah canim cok uzuldum kirmak ismezdim tabi bilincli degil sok oldum bir anda
Anladım seni canım sen yılları karıştırmışsın. Sende üzme kendini artık inşallah anlayışla karşılar. Kendisini sevmesek bukadar endişe etmezdik orada farkedip korkmanda ebyar A verdiğin değerden. Ve hepimiz Kasım anneleri olarak birbirimize tutkunuz iyi tarafından bakalım.

Aradim simdi iyiki de aramisim. Yahu niye beni kimse aramio telefonumda kayitli olmasina ragmen sen demesen gitcem persembe gunu. Cuma gunu 17.10a aldim randevuyu bakalim insallah yine bi sikinti cikmaz. Persembe ararim ben yine her ihtimale karsi
Canim zaten persembe sabah tlf ye msj gelir randunu hatirlatmak icin.ben gittimmi bilki dr var sali gunu benim gitmemden belli olur canim.

romantizm mi o da ne bak yorgun argin isten geldim hep ayni yemekler dedi diye patlican kizartiyorum ocakta her yer yag icinde suan daha karniyarik olacaklar
ALLAH yardımcımız olsun o konuda rahatım yemek yapamadım desemde tamam der basının caresıne bakar bır yemegı 2.3 gun verırım begenır yıne de sagolsun ıdare edıyoz bı sekıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…