bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimki de karsi apartmanda camlarimiz bakiyor birbirimize ama bisey oldumu istemiyorum onlari dedim allah korusun altima kacirir gibi suyum gelse yanlarinda duramam bidaha da yuzlerine bakamam utanctan bana onu yasatma dedim.. ya acaba hamileligin dusundugu kadar kolay bisey olmadigini gostermek mi gerekiyor esine yani ben de anlamam pek nazdan niyazdan ama yapmak lazim sanirim ki anca kafalarinda sekillenir belki Anlayamiyordur o trip atinca da inada bidniriyordur belki? Boyle daha duygusal daha mutsuz oldugunu uzuldugunu endiselendigini belli ederek mi yapmali sen daha iyi bilirsin tabi

yapayım cnm zaten bu aralar pratık yemek tarıflerı arıyorum hep.boyle cok ugrastırmayacak mutfagı batırmayacak cınsten tarıfler var mı baska boyle tarıflerın canım
Canm patlucan Musakka ve saksuka da böyle fırında yapıyorum.alta patlıcan üstüne patats bunlar braz Pişince Kıymalı sosuni dokuyorum.Tabi her kata zytnyag dokuyorum.saksuka da karışık kızartma kup kup doğruyorm hepsini.once patats snra patlıcan en son da biber atiyorm bol zytnyag.hem yorulmuyorm başında bekleyip hem ev batmiyo.canım kızartma çekince böyle yapiyrm:)

Kızlar bişey sorcam.yatma saatimz geldi ama ben daha 4 ilacımı icmemisim.10 ar dakika arayla içsem sıkıntı olur mu.
Demir ilacımı içtim
Magnezyum
Kalsiyum ve minikaspirin var

Kızlar bişey sorcam.yatma saatimz geldi ama ben daha 4 ilacımı icmemisim.10 ar dakika arayla içsem sıkıntı olur mu.
Demir ilacımı içtim
Magnezyum
Kalsiyum ve minikaspirin var
Magnezyumla.kalsiyumu beraber alabilirsin canim da aspirini bilemedim prespektusunu bir oku bakalim demirle ya da aldigin diger ilaclarla etkilesim yapabilirmiymis?

canim ozur dilerim kuzum uzmek istemezdim tarihe bakmadan birden sok oldum bogazim dugumlendi sukur canim eski yazilarinmis burdakleride uzdum bosuna yuregim bir tuhaf oldu ama iyisiniz yaaa rabbim sizi korusun canim .. ecmain

Kurban Bayramı tatili hakkında sevindiren açıklama geldi. İslam dünyasında büytük önem arz eden Kurban Bayramı bu yıl 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak.Nabi Avcı tarafından yapılan açıklamada ise Kurban Bayramı Tatili'nin Ramazan Bayramı tatili gibi 9 gün olması muhtemel dedi.

Canlarim benim ya çok şükür iyiyiz biz onlar dediğin gibi eski mesajlar

canim ozur dilerim kuzum uzmek istemezdim tarihe bakmadan birden sok oldum bogazim dugumlendi sukur canim eski yazilarinmis burdakleride uzdum bosuna yuregim bir tuhaf oldu ama iyisiniz yaaa rabbim sizi korusun canim .. ecmain
Estağfurullah kuzum ya özü dileyecek bir şey yok olur öyle insanlık halidir. Ben uzulmenize üzüldüm yoksa gerisi önemli degil

Hayirdir canim sende de mi seker cikti.
Bem suan diyetteyim pazartesi belli olcak insulin kullanip kullanmayacagim.kullancak gibi hissesiyorum cunku sekerimi olcuyorum ve hic normal sinirlar icinde ciktigini gormedim.
Maalesef canım benimde p.tesi belli olacak ölçüorum simdi 1 hafta benimde normal değil

Bakayım cnm
.demiri içtim magnezyum da gitti.
Kalsiyum da içeyim o zaman aspirin de bakaym
Aynen canim olmadi aspirini alarm kurup bas ucuna bir bardak da su koyup al demirden 3 saat sonra ama yarin aspirini saatinde deil biraz gec al 24 saat olmasa da 22 saat gecsin arada

Bizimde mechul kuzum annem ablam dogurursa orda olur kv adaya bakar gorumcem hastanede benimle kalir umarm annem cabuk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…